Şimdi Ara

Anlamsızca konuları güncelleyen arkadaşlarım, dikkatinize (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
7
Favori
5.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TYLER*

Kime göre neye göre anlamsız sonuçta donanımhaber forumda binlerce aktif kullanıcı var elbette birine anlamsız gelen şey başka birine mantıklı gelebilir sonuçta o saatte forumda olmayıp konuyu görmeyen biri konu up'lanıp yukarı taşındağında bunu görebilir bence forum kullanıcılarının buna hakkı var ve bu kısıtlanamaz ömer bey.
    Ayrıca Baskılar bizi yıldıramazzz.

Bilakis paylaştıkça çoğaldığına ve en mukaddes güç olduğuna inandığımız değer bilgidir.

Burada "hup, up, , efsane hort" gibi mesajlarla hiçbir amaca hizmet etmeyen bir nitelikte güncellenen konulardan söz ediyoruz ki bu sadece kirlilik yaratmakla birlikte değerli konuların gerilere düşmesine neden olan bir durumdur.

• Biz neden renkli başlık açamıyoruz ?
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Bey diğer adminlerin yanında melek sayılır. Ha bir de Citizen, onu unutmak olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli arkadaşlarım,

Sadece uyarı almamanız adına kuralı sizlere hatırlatmak istedim. Bu gece defaatle vuku bulan bir durumdu. Lakin bağcı ile işi olanlar bizim üzüme verdiğimiz değeri fark edemediler yine. O nedenle bazı mesajları siliyor ve tartışma yanlısı olmadığımı özellikle vurguluyorum.

Size değer veriyorum.

Yine de affetmem ona göre.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bugün de aynı durum söz konusu. Lütfen dikkat edin hiç hesapta yokken uyarı puanı almayın.
  • upsız olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Bugün de aynı durum söz konusu. Lütfen dikkat edin hiç hesapta yokken uyarı puanı almayın.

Şikayet ettim hocam gereksiz Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu diyene bak arkadaş ya.

Sen zamanında kendi konularına up yazıp,yukarı taşıyordun sonrada o mesajı siliyordun.Şimdi ne değişti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Bugün de aynı durum söz konusu. Lütfen dikkat edin hiç hesapta yokken uyarı puanı almayın.

Gerekli gerekli. Ceza almayın, üzülmeyin; forumdan uzak kalmayın diye çok gerekli hem de.
  • Ömer burdamısın bişi dicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

• Bu konudan en mağdur benim. Ne zaman foruma girsem fi tarihinde açtığım bir konu güncellenmiş oluyor.
  • quote:

Kıymetli arkadaşlarım bölüm kurallarını bize diyor ki:

10) Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up" yazmak v.b.) üste taşımak kural dışıdır. Gerekli görüldüğü hallerde mesaj veya konu kaldırılabilir, üyeye uyarı verilebilir.

Öyleyse dikkatli olalım, olur mu?

En samimi duygularımla.

deneme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ama kuralda ısrarla diyor dmek ki en az 3 up hakkımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Şunu diyene bak arkadaş ya.

Sen zamanında kendi konularına up yazıp,yukarı taşıyordun sonrada o mesajı siliyordun.Şimdi ne değişti?

Ben "up" yazmam bir kere. Samimi olmak gerekirse tarzım değil. Lakin gülücük koyup sildiğim olmuştur. Gerekli iş işlem benim için de uygulanmıştır.

Bu noktada yararlı bir konunun güncellenmesinden rahatsızlık hissetmiyoruz. Amaca hizmet ediyorsa ve yararlı olacaksa hiçbir sıkıntı yok ancak 2002 yılına ait bir konuya "Horrrrrrrt " yazılıyorsa bunun iyi niyetli bir davranış olmadığını belirtme gereksinimi hissediyoruz.

Sanırım iyi niyetimizi sezdirebilmişimdir.

• çok saçma bir olay zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

çok saçma bir olay zaten

aynen "hoort" ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 27 Şubat 2014; 16:42:19 >
  • Ömer bişi dicem takmıyosun
  • Ne gibi bir zarari var bunun ? Boyle yapmak neyi olumsuz etkikiyor.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.