Şimdi Ara

Anlattığım özellikler COD 5i kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar özelliklerim önceden 256 mb ekran kartı 1 gb ram idi.ama bugün bilgisayarcıya götürdüm 2 gb ram 1 gb ekran kartı yaptı ve cod 5 i ve bu tür oyunları yüklemek istiyorum ama kaldırır mı?yorumlarınızı ve öneriilerinizi bekliyrum

• her 1gb lık ekran kartları cod 5 i kaldırmaz ekran kartının ve işlemcinin modelini yazarsan bir fikir belirtebiliriz...
  • Core 2 Duo T7500 2.20 Ghz-Ge Force 8600M Gs Ekran KArtı-2 gb ram ile çok rahat oynayabiliyirum.Seninde biraz kasılmaya rağmen oynaman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ResiqMe

her 1gb lık ekran kartları cod 5 i kaldırmaz ekran kartının ve işlemcinin modelini yazarsan bir fikir belirtebiliriz...

512 mb ekran kartım kaldırdığına göre her 1 gb ekran kartı kaldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 10 Haziran 2009; 13:36:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit`

quote:

Orjinalden alıntı: ResiqMe

her 1gb lık ekran kartları cod 5 i kaldırmaz ekran kartının ve işlemcinin modelini yazarsan bir fikir belirtebiliriz...

512 mb ekran kartım kaldırdığına göre her 1 gb ekran kartı kaldırır.

Oyunun kaldırıp kaldırmaması belleğine bağlı değildir önemli olan ekran kartının gpu hızıdır örnek vericek olursak asus en6200 le belleği 1gb a kadar arttırılabiliyor ama bant genişliği ve gpu hızı çok düşük 64bit Ne demek istediğimi anladın mı her 1gb lık ekran kartı cod 5 i kaldırmaz önemli olan ekran kartının gpu hızlarıdır.
  • bnm 256 mb e.kartı sorunsuz oynuyorum
  • İşlemcide önemli çift çekirdek bir işlemcin varsa büyük ihtimalle kaldırır bilgisayarın ama detay seviyesi konusunda fln fikir veremiyorum tabiki.Onu deneyip görmen lazım.Ben mesela fantazi yapıp amd sempron 1.8 işlemcide denedim açmadı. :) Gerçi ekran kartı radoen 3650.Ama ekran kartı yeterli deil oyunları rahat oynamak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    4 ay önce açıldı
    Pc'im Gta 5 kaldırır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ohoo sen bu sistemle daha ne bekliyosun.
    Bizim ekran kartı utanmasa cod2'yi kaldırmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.