benim 46 makinalı cafem var bir aydır modemim kendi kendine kapanıswyor speedtouch modem bütün ışıkları sönüyor 10 saniye içinde geri geliyor.adsl ye aradık biz elimizden geleni yaptık yapacak bir şey kalmadı diyor bizde yeni modem aldık ve modeme gelen kablolayu değiştirdik.elektirik test ettik hatta modemi güç kaynağına taktık ama hala önüne geçmedik bazen 1 gün hiç kopmuyor bazen kopunca ilginçtir 30 dakika içinde kopmalar oluyor 30 dakikayı hiç şamıyor kopmalar genelde akşam saatlerinde başlıyor bir tek hapı değiştirmedik bir kaç kişi baktı hapta sorun gözükmüyor.bilen varsa yardıminiza ihtiyacım var.ama bilen lütfen yazsın çünkü 1 ay içinde o kadar fikir yürüten olduki kafam karıştı kopmayla alkalı olmayan işler yaptım teşekkürler
Hattında kopmalar oluyosa kafedenin telefon kablolarını yani önceden döşenmiş olan hattı kontrol et..Bu tür sorunlar genelde bu sebeplerden oluyo.
telekomda adsl arızada stajdayken aynı arızayla karşılaştım modem tek bir bilgisayar bağlı iken kesitimeler olmuyordu. ama ağa bağlanınca kesilme oluyor sanırsam ağda bi problem olunca modemide kilitliyor.
üstünde router olan bir switch al !
habdullah 46 makinaya tek bir switchden bağlantı dağıtmak router falan da eklenince biraz tuzlu olmaz mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme