merhaba benim 55 ekrangrundig CUC 5301T T55 530M TV var 2 gündür ugraşıyorum. arızası: tv bi an yüklüyor açılacakmış gibi oluyor sonra tekrar gidiyor. takip ettigim kadarı ile beslemedeki kond. değiş diyorlar. tamamda irili ufaklı birsürü kondansatör var hangisini değiştireyim bilmiyorum. az çok anlarım bu işlerden ama içinde kaldım kaç gündür. bizim buralarda parça sıkıntısı var + esnaf sıkıntısı. 150uf 385 v kondansatör var 4 bacaklı bunun yenisini alayım dedim adam bana 2 bacaklı vermeye çalışıyor diger ikisi boarda tutturmak için diyor dogru mu söylüyor anlamadım.bence içinde 2 kond var. . şu da varki beslemedeki kondansatörlerin hepsi sağlam gösteriyor.
selam aynı sorun benimde başımageldi bende de yükleyecek gibi oluyor sonra sistem açılmıyor,siz acaba arıza tam olarak nasıl çözdünüz yardımcı olabilirmisiniz?
kardeş tv yi çöpe attım tüpü kasası çöpte ana kartı falan duruyor. arızada yıda söyliyim %100 tda8514 olması lazım tunerin yanında osilatör enteğresi sonu A olan modeller var onlar ucuz 10 tl gibi onu görürsen al bunlar alanında uzman bir ustamın söyledikleri ustam diye demiyorum farklı illerden cihaz getiriyorlar tamir için. eğer benim gibi tv yi hiçe çıkarmadaı isen ben yapacam da diyorsan git al getir tak takıldığın yerde 531 671 6823 ara yardımcı olurum kardeşim hadi kolay gelsin