Şimdi Ara

Anlık Bağlantı Kopmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana CN-VTT5850B kullanıcısıyım..Kablosuz internet kullanıyorum.
    Hem TTnet hem de Superonline de aynı sorundan muzdarip olduğumdan internet bölümüne açmadım , laptopla ilgili olduğunu düşünüyorum..
    Sorunum şöyle:
    Nette dolaşırken , bazı sayfalar yüklenmeden nette kesilme oluyor..xxxxxxx sunucusuna bağlanılıyor veya xxxxxxx aranıor diyor durum çubuğunda.. Yaklaşık 30 sn. sonra tekrar giriyor.. Masaüstü pc ethernet ile bağlı onda böyle bir sorun olmuyor , kuzenimin laptopla bağlandığımda onda da böyle bir sorun olmuyor..Sadece benim laptopda oluyor.. Format attım belki düzelir diye yine aynı sorun..
    İlk önce olmaya başladığında kablolar kalitesizdir ondandır diye düşünmüştüm , yeni eve taşındık yine aynı sorun belki ttnet den diye düşünmüştüm..superonline e geçince yine aynı sorun devam edince laptopdan olduğna karar getirdim artık..
    Böyle bir sorun yaşayan oldu mu , olduysa nasıl çözümledi? Veya nasıl çözerim bu sorunu?

Ekleme: Bir de bazen , yukarıda anlattığım sorun olunca , modemde internet gitmemesine rağmen ağ bağlantısı kapanıyor , tekrar bağlanmaya çalıştığımda ağ şifresi doğru olmasına rağmen şifrede sorun tarzında bir hata veriyor bağlanmıyor..Ancak laptopu yeniden başlattığımda düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaPAxA -- 13 Şubat 2011; 15:22:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.