Şimdi Ara

Anlık Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda normal bi şekilde pingim yeşil gözükürken yani 80 ile 110 arası ideal bir pingtir legue of legends için bir anda 300 e kadar çıkıp sonra geri iniyor.Dedim acaba oyundan olabilirmi sonra bunu Counterda denedim ping 15-20 arasında değişirken bi anda 200 e fırlıyor ve geri düşüyor.3 kişi kullanıyoruz evde interneti herhangi bir download vs. yok aynı anda oynadığımızda sorunu sadece ben yaşıyorum.Laptop mevcut bende diğerlerınde masaüstü var onlar extra cihaz sayesinde bağlanıyorlar onlarda hıc bır sorun yokken bende anlık ping fırlaması oluşuyo.Onların cihazları ile bende wireless kapatıp bağlanırsam bendede bir sorun kalmıyo ama neden laptop wireless i ile bağlandığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum anlamadım.Önceden yoktu bu sorun bi formattan sonra oldu driverlarım eksiksiz yüklü .. Yardım lütfen ..

• Ben de yalnız yaşamaktayım. Aynı problem var. Sanırsam alt yapı çalışmalarından kaynaklı Telekom bazlı bir problem. Skype'ta da anlık ses gitmesi oluyor.
  • Hmm herkesin pcsi kapalıyken tekrar dene olmadı internet sağlayıcınıza başvur
  • Hayır sorunun alt yapı ile bir ilgisi yok usb wireless kullandığım zaman sorunsuz bir şekilde oynaya biliyorum bu durumda problem pc den kaynaklanmış oluyor buna eminim bu yol üzerinden bi çözüm önerisi verebilecek varsa sevinirim . Lütfen TT neti aradım düzelttirdim gibi şeyler yazmayın.
  • Up Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranbaranbaran

Oyunda normal bi şekilde pingim yeşil gözükürken yani 80 ile 110 arası ideal bir pingtir legue of legends için bir anda 300 e kadar çıkıp sonra geri iniyor.Dedim acaba oyundan olabilirmi sonra bunu Counterda denedim ping 15-20 arasında değişirken bi anda 200 e fırlıyor ve geri düşüyor.3 kişi kullanıyoruz evde interneti herhangi bir download vs. yok aynı anda oynadığımızda sorunu sadece ben yaşıyorum.Laptop mevcut bende diğerlerınde masaüstü var onlar extra cihaz sayesinde bağlanıyorlar onlarda hıc bır sorun yokken bende anlık ping fırlaması oluşuyo.Onların cihazları ile bende wireless kapatıp bağlanırsam bendede bir sorun kalmıyo ama neden laptop wireless i ile bağlandığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum anlamadım.Önceden yoktu bu sorun bi formattan sonra oldu driverlarım eksiksiz yüklü .. Yardım lütfen ..

wireless driver'ını silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Veya bilgisayarının ya da antivirüs programının güncelleştirme zamanlarını ayarlayabilirsin. Tam oyundayken güncelleştirme denetliyor olabilir.

• Denedim kardeşim ama buda sonuç vermedi up .. up .. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi ping sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Chrome yüksek ping sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranbaranbaran

Denedim kardeşim ama buda sonuç vermedi up .. up .. :/

modem arayüzü var ya. 192.168.2.1 falan orada 3600s de bir yenileme aralığı oluyor wireless için belki de seninki yenilerken oyunda oluyorsundur falan ne biliyim :D ya da ethernet kablosu uzat bi tane
  • wireless ile bağlantı yaparken modemden pek uzaklaşma derim :D
  • Bunun Wireless ile alakası yok. Ben normal masaüstünde aynı sorunu yaşıyorum oyunda ping 70 den bı anda 200 oluyo tekrar geri gelıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 7 Eylül 2013; 16:13:01 >
  • +++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

+++++

marttan beri bu sorunu çözemiyorsan, diyecek bir şey yok.

-192.168.2.1 yada 192.168.1.1 e girip, internet değerlerinin ss ini buraya at, sorunun senden yada servis sağlayıcından kaynakladığını söyleyeyim.
    bir de speedtest.net e gir, test yaptır oradaki sonuçlarıda buraya yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 7 Eylül 2013; 16:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

+++++

marttan beri bu sorunu çözemiyorsan, diyecek bir şey yok.

-192.168.2.1 yada 192.168.1.1 e girip, internet değerlerinin ss ini buraya at, sorunun senden yada servis sağlayıcından kaynakladığını söyleyeyim.
    bir de speedtest.net e gir, test yaptır oradaki sonuçlarıda buraya yaz.

Anlık Ping Sorunu

• Cengavers kullanıcısına yanıt
    değerler ideal, bildiğin ttnet değerleri + olarak ip adresinden şu gibi değerler olur, bunları da at bi

Anlık Ping Sorunu
  • konuyu hortlatmış oldum ama bir çözüm öneren olmamış . bende de aynı problem var csgo da ping birden 350-400 olup 2-3 sn içinde normale dönüyor . bu durumu virüse bağlayanlar var bu durumu ses yongasının driver ına bağlayanlar var ama hala daha kesin çözümü bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.