Şimdi Ara

KABLONET OYUNLARDA GECİKME SORUNU (PİNG NORMAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pingim en fazla 65 olmasına rağmen oyunlarda bu tür bir gecikme/delay sorunum var. Bu normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 14 Ekim 2020; 17:9:50 >

• Müşteri hizmetlerini arayıp 100 lük bloktan çıkmak istediğini söyle. Durumu anlat. Hemen konsol kullanıcısı mısınız diye soruyorlar. Sonrasında sürekli olarak değişen ip ile yoluna devam ediyorsun. Eğer istersen Aylık 5 tl ücretle statik ip de tanımlıyorlar. Eğer iyi bir ip edinirsen statik ip ye geçiş yapmanı tavsiye ederim. Benim ilk ip çok iyi idi. O zaman statik ip alınacağını bilmiyordum. Kaçırdım. Yakalayabilirsem iyi bir ip sabitleyeceğim. Hem ping düşüyor hem netlik artıyor.

100 lük blok dedikleri şey; belli bir bölgede belli sayıda kullanıcının tek bir cihaz sayesinde tek bir ip kullanması. İşin özü doğrudan sana atanan ip yok ve cihaza fazla yüklenildiği için gecikme sorunu yaşanıyor. Ping düşük olmasına rağmen.

Bilgisayar kullanıcısıyım. Fps oyunlarında hedefe ateş ettiğimde ilk 2-3 mermi hedefe isabet etmesine rağmen etki etmiyordu. Sanki görünmez bir duvar var. Ne zaman üst katıma türktelekom kullanıcısı taşında 2-3 el oyun atma fırsatım oldu o zaman anladım. 60-90 ping aldığım oyunda üst kat 40-60 arası geziyor. Benim nette hissettiğim ise 100-150 ping.

Belki yardımı dokunur.

• hasan19866 H kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam. Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. 100 ile başlayan ip bloğuna sahip değilim. Ip adresim 178 ile başlayan superonline çıkışlı bir adres. Dediğiniz mermi registerlememe sorunu bende de oluyor. Hatta bana peek yapan rakipleri geç gördüğümü hissediyorum. Reaksiyon verecek süre bile bulamadan ölüyorum mesela. Ben 3.5 senedir bu ip bloğundayım. Cgn grubunda olmamama rağmen dediğiniz ping dışı gecikme sorunları var. Değiştirmek için mh aradığımda spesifik bir bloğa atamadıklarını, rastgele ne gelirse hesabı yaptıklarını söylüyorlar. Böyle olunca da ip bloğu değişmeden son rakamları değişiyor. Yani işin aslında değişen sadece birkaç rakam oluyor. Bu durumdan bıktığım için superonlinea başvurdum onlar da 2 aydır bir kazı izni alamadı. Online oyun oynamak stres sinir haline geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda yüksek ping sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.