Şimdi Ara

Anlık Takılma Sorunu Win 8.1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıldır oyunu ultrada çok rahat oynuyordum 3-5 aydır oyuna pek girmedim ve 8.1 kurdum pc ye. 2 gün önce girim dedim oyun yapılan updatelerle dahada akıcılaşmış ancak 15 20 saniyede bir 2saniyelik takılmalar yapıyor. Eziyet gibi birşey oynamak şuan için. Ping durumuda normal seviyede gözüküyor ancak oyun içinde çok dalgalanmalar oluyor. Sizce internetle alakalı bir sorun mu bu takılmalar yoksa işletim sistemi ile ilgili mi ?

Not: Ac unity, farcry 4 gibi oyunlarda takılma gibi problemler yok.

• e.kartının güncellemelerini yapın. bazen serverlarda lag oluyor ondan takılmalar olabiliyor. başka serverlarda deneyiniz.
  • aynı sorun bendede var fareyle ilgili falan dediler
    -battlelog fare konusu
  • Çok araştırdım bende aynı sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam origin üzerinden my games dedindek sonra battlefield üzerine gelip sağ tık yapıp game propertıes tıkladıktan sonra aşağıda "Disable Origin in Game for this game" seçilimi bir bak seçili değilse işaretle orayı kaydet muhtemelen takılma problemin gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Hocam origin üzerinden my games dedindek sonra battlefield üzerine gelip sağ tık yapıp game propertıes tıkladıktan sonra aşağıda "Disable Origin in Game for this game" seçilimi bir bak seçili değilse işaretle orayı kaydet muhtemelen takılma problemin gidecek.

Hocam çok teşekkür ederim şuanlık bir problem olmadı galiba sebebi oymuş. Tekrardan teşekkürler .
  • Aynı dertten bende mustariptim o şekilde çözmüştüm. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi eğlenceler.
  • denemediğim şey kalmadı diyodum demekki bi bu kalmış. bende de 10sn de bir 0,5 sn donuyo oyun. deneyip sonucu yazarım buraya
  • Bende de var bu takılma olayı.Origin ayarını ben de deniyim bakalım

Edit:Düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praétorian -- 14 Aralık 2014; 15:28:40 >
  • işe yaradı bende de gitti takılmalar. rahat rahat oynadım ilk kez. 40/20 skor yaptım
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu yardımcı olduysam iyi eğlenceler.
  • Bayadir süre gelen bir sorun :) Bu konunun acıldıgını gördügüme çok sevindim :) Emegi geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederiz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.