Şimdi Ara

Anloyamadigim bir sorun yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar benim anliyamadigim bir sorunla karsi karsiyayim oynadigim bir oyun var ultima online diye hicbir sorunum yoktu bundan birkac gun oncesine kadar sorunum su oyuna girmege calistigimda server yok lutfen daha sonra deneyin yazisiyla karsi karsiya kaliyorum fakat server var.Sizlere yaptiklarimi anlatayim oyunda baglanan ip yi kontrol ettim dogru norton u disable edip denedim olmadi Ghost ile buckup yaptim olmadi norton ile ad aware yi update etmeden denedim olmadi update edip tekrar denedim olmadi oyunu silip tekrar yukledim olmadi serverim kulandigi 5555 inci portun kapanmis olabilecegini dusunerekten o port u actim yine sonuc yok ve suan ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardim ederseniz cok sevinirim Tesekurler

• firewall ayarlarına bak.buyuk ihtimalle baglanmaya calısan program firewall tarafından baglanması engellenmiştir
  • norton un internet worm protection kisminda program control une serverin client ini ekledim yine sonuc yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ankira

Selam arkadaslar benim anliyamadigim bir sorunla karsi karsiyayim oynadigim bir oyun var ultima online diye hicbir sorunum yoktu bundan birkac gun oncesine kadar sorunum su oyuna girmege calistigimda server yok lutfen daha sonra deneyin yazisiyla karsi karsiya kaliyorum fakat server var.Sizlere yaptiklarimi anlatayim oyunda baglanan ip yi kontrol ettim dogru norton u disable edip denedim olmadi Ghost ile buckup yaptim olmadi norton ile ad aware yi update etmeden denedim olmadi update edip tekrar denedim olmadi oyunu silip tekrar yukledim olmadi serverim kulandigi 5555 inci portun kapanmis olabilecegini dusunerekten o port u actim yine sonuc yok ve suan ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardim ederseniz cok sevinirim Tesekurler

walla herşey yapmışın.sp2 yüklüyse bide onu kapa dene ama pek sanmıyom yaw

• sp1 yuklu ama ilgisi oldugunu sanmiyorum bi arkadasin bana yaptigi tavsiye ram lari cikartmami kutudaki kalem pilide cikartip kalem pilin yerine kisadevre yaptirtmami ve windows u tekrar en bastan kurmami soyledi fakat bu bana mantikli ve saglikli gelmiyo.Sadece windows a format atsam ne gibi fark olur ghost ile yaptigim buckup in arasinda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ankira

sp1 yuklu ama ilgisi oldugunu sanmiyorum bi arkadasin bana yaptigi tavsiye ram lari cikartmami kutudaki kalem pilide cikartip kalem pilin yerine kisadevre yaptirtmami ve windows u tekrar en bastan kurmami soyledi fakat bu bana mantikli ve saglikli gelmiyo.Sadece windows a format atsam ne gibi fark olur ghost ile yaptigim buckup in arasinda

o arkadaşın makinayı yakmanın kısayolunu anlatmış heralde sana
    ghost backub la format arasında fark yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.