Şimdi Ara

Sukur kalp hastasi degilim ama asiri gogus agrisi ve sancisi var:( acil yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.34 yasindayim.erkegim.Fransada yasiyorum.kilom 65 boyum 1.70.arkadaslar yaklasik 3 senedir gogsum ve iskelet kemiginde bir sanci var.sanki soguktan elleriniz usur de sicaga gelince sancima yapar.veya tirnaginizi dibinden kesesinizde sancima yapar.veya jiletle biyerinizi kestinizde sancima yapmasi gibi.tel tel sancilarim var.sanki damarlarimi asiliyorlar iki taraftan.her turlu test yaptirdim.ekografi akciger rontgeni (2 defa), mide icin (endeskopi) (2 defa), kalin bagirsaklar icin kamera,defalarca kan tahlili,idrar tahlili vs vs... aids testi bile oldum ya hic alakasi yokken.ozellikle geceleri dinlenirken koltugumun altindan basliyor ve omzuma cikiyor sonrada iskelet kemigimin ortasindan karin bolgeme iniyor sancima ve sirtimda kurek kemigime kadar sanciyor.ince ince sizliyor daha dogrusu.egilip birden dogruldugumda gogsumde bi agirlik var gibi veya kuvvetimi alip afedersiniz tukurdugumde gogsumde sancilar hissediyorum birden.doktor bana stres dedi.evet olabilir ama 3 sene boyunca ne stresi bu :( en sonunda doktorlara gide gele gide gele yakinlarim bile bana benim sancilarima inanmaz oldu.psikatriye gitmemi tavsiye ettiler.inanin faydali olacagini bilsem oraya da giderim kosa kosa.ama benim rahatsizligim psikolojik deil.ben kendimi biliyorum.govdem jiletle kesilmis gibi sizliyor.ataraks kullandim kas gevsetici kullandim.olmuyor:(

arkadaslar icinizde benim gibi olan veya benim gibi agrisi sancisi olan varsa ve gecmisse bu sanci nasil tedavi oldugunu bana yazarsa ona binlerce kez dua edecegim.hayat kalitemi dusurdu yeminle bu sanci.yoruyor ve bi ise konsantire olamiyorum sirf bu agri yuzunden.neolur yardim edin lutfen :(

• Kalp kapakcigi sarkmasi (MVP) arastirildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

Kalp kapakcigi sarkmasi (MVP) arastirildi mi?

Tesekkurler cevabiniz icin. Mpv arastirilmadi. Fakat simdi net uzerinden arastirdim. Eko testinde cikiyormus bu hastalik. Ve ben Eko oldum. Ikinci bi durum ise sadece kalp tarafi degil her Iki tarafta da sanci var.

• Bendede vardı çok şükür kendiğinden geçti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Bendede vardı çok şükür kendiğinden geçti..

Nekadar sure icinde gecti. Neyaptin da gecti. Gunluk hayatinda naptin da gecti. Doktora gittinmi. Gittiysen ne onerdi tedavi icin. Kusura bakma soru bombardimanina koydum ama caresizim :-((

• ? :-((((

• Arkadaslar yokmu kimse Bana yardim edecek Allah rizasi icin :-((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belkide ağrınız psikolojiktir.Gecen yıl kalbimde ağrı vardı, duzenli beslenme ve spor ile cok cok aza indi.Ve en onemlisi, cogu seyi takmamakla...Birde kendinizi en bssta agrinizin gececegine insndirmalisiniz. (Yaşım 31)

• Psikoloji icin MELİSA tavsiye ederim. Eskiden kizdigim seylere de kizmiyorum galiba. Biraz mulayimlestum sanirim. Yaninda KEDİOTU da olabilir.

Ayrica normal siyah ÇAY ve KAHVE icmiyorum. Carpinti yapar diyorlar. En azindan yemekte icilmesinin DEMİR EKSİKLİĞİ yaptigini biliyoruz. YEŞİL ÇAY denenebilir.

• Arkadaslar bide geceleri sanciyor genel de. Sanki biri sizi cimcikliyor:-)

• Gecmiyor 3 yildir devam ediyor. Kafayi yicem. Yardim lutfen:-((

• En dogrusu tabiiki bir doktor ama kalple ilgili sorun olsa üç yilda ciddi bir sorun cikardi. Buyuk ihtimal kas-adele agrisidir. Yatarken ustune yuk bindigi icin daha da agrimasi normal. Takmayin o kadar kafaya dinlemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.