Şimdi Ara

Anksiyete mi Kalp mi? Yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forma yeni uye oldum. Her kese gecmis olsun oncelikle. Ben de anksiyete hastasiyim. Fakat bir konuyu kafamda netlestiremiyorum. Spor yaparken ciddi carpinti hissi yasiyorum. Bayilacak gibi oluyorum. Aniden her seye yabancilasma hissi oluyor. Tarif edemedigim gerginlik oluyor. Ili farkli kardiologa gittim. Holter, Efor, Ekg, Eko , kan testleri hepsi temiz . Ama sorunun nerde oldugunu bulamiyorlar. Fikrilerinizi rica ediyorum. Anksiyete kaynakli ola bilir mi bu? Başka hangi departmanlara basvurayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chakopa C kullanıcısına yanıt
    Kalp doktoruna görünün,Allah korusun korkutmak gibi olmasın tabi ama damar tıkanıklığı olabilir,en kısa zamanda hastaneye bir görünün efor testinde ve ekg de görünür ne olduğu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Iki farkli kalp doktoruna gorundum. Bahsettiginiz testler temiz cikti. Kalpte bir sey yok dediler

• Hepsine gorunmussunuz, demek ki sorun psikolojik. Ben de anksiyete hastasiyim. Gecmis olsun. Çarpıntılar, el bacak titremeleri oluyor ne yazık ki. Anksiyete için ilaç kullanıyor musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mrna aşısı oldun mu bazı yaş gruplarında kalp kası iltihabı yapıyot ekg kan testinde falan gözükmüyor

• İroniMan kullanıcısına yanıt
    Evet çok nadir olsada yapıyor ancak,ekg ve kan testinde görünmüyorsa,yaptığından nasıl haberiniz var?LOL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Azaldi şikayetlerim. Farkli sikayetler cikiyor surekli :)) . Ben de psikolojik oldugunu dusunmeye basladim. Olanzapine kullaniyorum anksiyete icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Chakopa

Azaldi şikayetlerim. Farkli sikayetler cikiyor surekli :)) . Ben de psikolojik oldugunu dusunmeye basladim. Olanzapine kullaniyorum anksiyete icin

Sürekli değişken hastalıklar ailecek bizdede var. nisandan beri ciltte lekeler, kaşıntılar, miğde ve bağırsak sorunları ailecek yaşadık.

sanırım long covitleri dedikleri şey bu mu bilmiyorum.

Genelde mrna aşısı olanların bazıları bildiğin covid yaşıyor o yüzden aşıyı sordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.