Covid Sersemlik hali
Arkadaslar 10 gundur pozitifim. Tat ve koku duygularim geri geldi. Ates ve oksürük azaldi. Fakat bir kac gundur uzerimde sersemlik var. Sanki etrafi net algilayamiyorum gibi. Hic bir seye konsanstre olamiyorum. Benzer durumu yasayanlar var mi. Covid icin bu normal mi?
Covid 19 Sersemlik hali yardım lütfen!!!!
Arkadaslar 10 gundur pozitifim. Tat ve koku duygularim geri geldi. Ates ve oksürük azaldi. Fakat bir kac gundur uzerimde sersemlik var. Sanki etrafi net algilayamiyorum gibi. Hic bir seye konsanstre olamiyorum. Benzer durumu yasayanlar var mi. Covid icin bu normal mi?
Anksiyete mi Kalp mi? Yardim lutfen
Forma yeni uye oldum. Her kese gecmis olsun oncelikle. Ben de anksiyete hastasiyim. Fakat bir konuyu kafamda netlestiremiyorum. Spor yaparken ciddi carpinti hissi yasiyorum. Bayilacak gibi oluyorum. Aniden her seye yabancilasma hissi oluyor. Tarif edemedigim gerginlik oluyor. Ili farkli kardiologa gittim. Holter, Efor, Ekg, Eko , kan testleri hepsi temiz . Ama sorunun nerde oldugunu bulamiyorlar. Fikrilerinizi rica ediyorum. Anksiyete kaynakli ola bilir mi bu? Başka hangi departmanlara basvurayim?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 671 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic