Şimdi Ara

anne engelini aşmak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CAPTAİN YUNUS

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

quote:

Orijinalden alıntı: GunayMan

Dalga geçme sınırlarını çok zorluyorsunuz!

Bırak Allah aşkına.14 yaşındayım zart zurt diye geliyorlar.Sonra diyorsunuz ki dalga geçme sınırlarını zorluyorsunuz.Sizlere 2 tane üyelik ismi verdim.Forumda biliniyor ve gerçek üyeliği bu dedim.Hiçbir şey yapmadınız.Böyle giderseniz buranın hali daha beter olacak.

ne yanı luzumsuz bi konumu demek istiyosun.git ya allah aşkına tipim nasıl diye konu açıyolarda sen burda bu konuyla dalga geçiyosun gitde tipim nasl diye konu açanlarla dalga geç.

Buradan ne gibi bir yardım bekliyorsun?Birileri çıkıp anneni mi azarlasın?Ha senin de onlardan farkın yok resmen boyunu ortaya koymak için girmişsin bir de "yaşıma göre uzunum" diyorsun...Gereksizsiniz.

• heee boyumu ortaya koymak için açtım konuyu. skandala bak ya sizboyumu bilseniznolur bilmeseniz nolur saçma saçma konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAİN YUNUS -- 28 Ağustos 2010; 17:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAİN YUNUS

heee boyumu ortaya koymak için açtım konuyu. skandala bak ya sizboyumu bilseniznolur bilmeseniz nolur saçma saçma konuşma.

Adam gibi konuşmayı öğren önce.Sorunun falan gerçek değil bende.Ha gerçek diyelim.Ne bekliyorsun alıp elinden takıma mı yazdıralım seni?
  • aman nerden açtıydım yaa sorunum gerçek değilmiş hıh senin fikirlerine kalmadm ben bu konuda kilitlensin artık saçma saçma mesajlar yazıyolar.
  • Hayallerini gerçekleştirmeye bak. Diğerlerini takma
  • arkadaşlar bundan 2 ay önce yani 24 temmuzda alt yapı seçmeleri olmuştu ama ben sonradan duydum.şimdi 4 eylülde var ama ben o zaman ankarada olamıycamda acaba bu alt yapı seçmeleri her 2 ayda bir mi oluyo bi bilgilendirirseniz sevinirim. 1996 doğumluyum.

not: lütfen saçma saçma yorumlar yada dalga geçecekseniz hiç yazmayın .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.