Şimdi Ara

anne engelini aşmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ardaşlar şu an hayaller içinde yüzüyorum yani basketbolcu olmak hayali 2014 de 12 dev adam arasında olmak.

dur anlatıyım olayı: basketbol hep çok ilgimi çekmişti ama hiç oynamamıştım.bundan 6 ay önce beden dersin maç düzenledik ve ben 41 sayı attım ve
    12 civarı ribaund aldım 5 top çaldım. (ya arkadaşları iğrenç oynuyodu yada beniyi oynuyodum tam bilmiyorum.) zaten boyumda uygun 14 yaşıma yeni girdim. boyum 1.78 kilom:83 bundan sonra benibi basketbolcu olma hayali bürüdü. şu alt yapı olayınıda yeni öğrendim ama seneye katılabilcem. ve eğer alt yapıya girebilirsem bu benim için büyük bi adım olurki kendimi yani şutlarımı geliştirmem lazım.ama annem aşırı titiz toz veya mirop kapcam diye dışarı çıkamıyorum ve doğal olark çalışamıyorum ama çalışmak içim kıpır kıpır. bu engeli nasıl aşarım bi dahice düşünce verirseniz.ki annem acayip titiz.

ama ankaradayım türk telekom var sadece alt yapısı olan herhalde ankarada. ama t.t çok büyük bi takım kialt yapısna girmek öyle el kol sallaya sallaya olamaz. bunun içinde çalışmam lazım.

boyum uzun ama ailemde en uzun olan 1.80 oda dayım.ki ben 14 yaşında 1.78 im

• Mikrop kapacaksın diye dışarı mı çıkamıyorsun

Birazdan yorumlar gelmeye başlar, sen annene bu başlığı göster, ne kadar saçma bir iş yaptığını anlat. Turşunu mu kuracakmış evde
  • 6 ay önce başladın 4 yıl sonra milli takımda oynucan tmm ayrıca boyun uygun falan değil prof olarak oynamak için bildiğin kısasın(uzun olduğumu idda etmiyorum.bende 1.82 yim )ayrıca 83 kilo kas değilse kilolusun ağır kalırsın.aklıma geldikce moralini bozarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Mikrop kapacaksın diye dışarı mı çıkamıyorsun

Birazdan yorumlar gelmeye başlar, sen annene bu başlığı göster, ne kadar saçma bir iş yaptığını anlat. Turşunu mu kuracakmış evde
    Annen saçmalıyor
    Göster bu başlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Mikrop kapacaksın diye dışarı mı çıkamıyorsun

Mikrop mu kaparsın hacı dışarda ya çık gez allah ını seversen anne ne burayı göster anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

6 ay önce başladın 4 yıl sonra milli takımda oynucan tmm ayrıca boyun uygun falan değil prof olarak oynamak için bildiğin kısasın(uzun olduğumu idda etmiyorum.bende 1.82 yim )ayrıca 83 kilo kas değilse kilolusun ağır kalırsın.aklıma geldikce moralini bozarım

kemiklerim iride ondan.fazla kiloludeğilim yani.bıyum göre uygun. bide nasıl kısayım yani daha 6 sene varönümde uzmam için bene pek uzun olmak istemiyorum zaten 2.00 yeter bana zaten iyi zıplıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAİN YUNUS -- 27 Ağustos 2010; 21:08:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAİN YUNUS

quote:

6 ay önce başladın 4 yıl sonra milli takımda oynucan tmm ayrıca boyun uygun falan değil prof olarak oynamak için bildiğin kısasın(uzun olduğumu idda etmiyorum.bende 1.82 yim )ayrıca 83 kilo kas değilse kilolusun ağır kalırsın.aklıma geldikce moralini bozarım

kemiklerim iride ondan.fazla kiloludeğilim yani.bıyum göre uygun. bide nasıl kısayım yani daha 6 sene varönümde uzmam için bene pek uzun olmak istemiyorum zaten 2.00 yeter bana zaten iyi zıplıyorum.

2.00 yeterse problem yok ya bide iyi zıplıyosan tadından yenmez hahahaahhaahaha hayatında kac kere 2 metre insan gördün ufaklık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hıı bide ben nasıl profil resmi eklerim dh de yeniyimde baya karışık geldi bana keşke tasarımını değiştirseler.diğer forumlara göre acayip karışık rengini tutturamamışlar.
  • quote:

quote:

1.90 olursa iyidir 2.00 yeter bana diyo bide ya

• Alt yapın yok, okul maçındaki attığın sayılarla 4 yıl sonra milli takımda olmayı planlıyosun. Devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Sync]

quote:

quote:

niyeki 14 yaşıma girdim diye hiçmi uzamıycam.micheal jordan basketbolla lise yıllarında 22 cm boy uzatmışda ben bu yaşıdaı uzamıycam zaten 2 cm daha uzayım alt yapı seçmelerine katılcam ki zaten her sene 10 cm boy atıyorum anladın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Alt yapın yok, okul maçındaki attığın sayılarla 4 yıl sonra milli takımda olmayı planlıyosun. Devam et.

alt yapıya girmek için çabalıyorum zaten. ben fikir almak için onuyu açtım siz konuyu nerelere getirdiniz boy felan.boy sorun değil benim için merak etmeyin.

earl boy muydu neydio bile 1.60 boyla nba de.insan yeterki istesin her şeyi başarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAİN YUNUS -- 28 Ağustos 2010; 13:36:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [Sync]

quote:

quote:

niyeki 14 yaşıma girdim diye hiçmi uzamıycam.micheal jordan basketbolla lise yıllarında 22 cm boy uzatmışda ben bu yaşıdaı uzamıycam zaten 2 cm daha uzayım alt yapı seçmelerine katılcam ki zaten her sene 10 cm boy atıyorum anladın.

Sen bu hayallerle git.47 numara ayakkabı giyiyorsun,2 sevgilin var,engellerin olmasa şu anda ünlüydün...Değil mi ufaklık?

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Alt yapın yok, okul maçındaki attığın sayılarla 4 yıl sonra milli takımda olmayı planlıyosun. Devam et.
    basketbol da sadece kişisel oyun değil takım oyunu da önemli sen takım içinde ne kadar uyumlusun bir kere? alt yapıya girebilirsin ama çok çalışman lazım her gün her gün ve beslenmene dikkat etmen lazım 83 kilo diyosun ama kas mı? değil o zaman vücutta geliştirmelisin. basketbol tehlikeli spor eğer cılız kalırsan 2. maçında sakatlanırsın hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

basketbol da sadece kişisel oyun değil takım oyunu da önemli sen takım içinde ne kadar uyumlusun bir kere? alt yapıya girebilirsin ama çok çalışman lazım her gün her gün ve beslenmene dikkat etmen lazım 83 kilo diyosun ama kas mı? değil o zaman vücutta geliştirmelisin. basketbol tehlikeli spor eğer cılız kalırsan 2. maçında sakatlanırsın hemen

Alıntıları Göster
    bizim bi komşu oglu vardı ayne sen gibi 1.78 ve 83 kilo mu ne.bi gün basket oynuyoruz tabi bizim kafalar bi dünya.içmişiz bi güzel rakı sofrasından maça gidioz düşün yani ki ben kahvaltıyı bile rakı balıkla yapan bi adamım.neyse konumuza dönelim.
    bizim kafalar bi dünya aga.öle böle diil.potayı 3 tane görüyoruz ortadaki potaya şut atmaya çalışıoz falan.neyse senden iyi olmasın bi hevesli genc geldi.4 sayı 13 riband 6 top çalma yaptı.ama bir gaza geldi görmen lazım.13 yaşında falan velet.biz de iice gaz verdik buna olm sen 4 senede 2.00 olursun fazlasına gerek yok.zaten cok iyi sıcrıyosun bi de 2.00 olsan cok rahat degirmenler 360 lar falan yaparsın dedik.neyse anasıyla başladı kavgaya bu ben milli olcam die.anası da olm bu yaşta ne milli olması mikrop kaparsın falan dedi.bu tutturdu yok ben milli olcam die neyse anası verdi eline 50 lira git ne halin varsa gör milli olmadan gelme dedi.
    cocugun elinden tuttuk götürdük efes in velet takımına.tam da mario kasun u gördük.dedik ki abi bu cocuk milli olmak istio.baktı öyle.e kasun aga bu 2.13 falan.olm ben bunu milli yapıcam die parcalarım dedi.ki parcaladı da.uzun lafın kısası senin gibi milli olmak isteyen komşu oglu vardı.öldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

bizim bi komşu oglu vardı ayne sen gibi 1.78 ve 83 kilo mu ne.bi gün basket oynuyoruz tabi bizim kafalar bi dünya.içmişiz bi güzel rakı sofrasından maça gidioz düşün yani ki ben kahvaltıyı bile rakı balıkla yapan bi adamım.neyse konumuza dönelim.
    bizim kafalar bi dünya aga.öle böle diil.potayı 3 tane görüyoruz ortadaki potaya şut atmaya çalışıoz falan.neyse senden iyi olmasın bi hevesli genc geldi.4 sayı 13 riband 6 top çalma yaptı.ama bir gaza geldi görmen lazım.13 yaşında falan velet.biz de iice gaz verdik buna olm sen 4 senede 2.00 olursun fazlasına gerek yok.zaten cok iyi sıcrıyosun bi de 2.00 olsan cok rahat degirmenler 360 lar falan yaparsın dedik.neyse anasıyla başladı kavgaya bu ben milli olcam die.anası da olm bu yaşta ne milli olması mikrop kaparsın falan dedi.bu tutturdu yok ben milli olcam die neyse anası verdi eline 50 lira git ne halin varsa gör milli olmadan gelme dedi.
    cocugun elinden tuttuk götürdük efes in velet takımına.tam da mario kasun u gördük.dedik ki abi bu cocuk milli olmak istio.baktı öyle.e kasun aga bu 2.13 falan.olm ben bunu milli yapıcam die parcalarım dedi.ki parcaladı da.uzun lafın kısası senin gibi milli olmak isteyen komşu oglu vardı.öldü.

Alıntıları Göster
    uydurdun demi.

• quote:

uydurdun demi.

Alıntıları Göster
    neyse siz dalganızı geçin bu konuda kilitlensin.
  • quote:

uydurdun demi.

yok kardeşim niye uydurayım.baştan uyarmak istedim.cidden kalbimi kırıyosun kalbini kırmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

quote:

uydurdun demi.

yok kardeşim niye uydurayım.baştan uyarmak istedim.cidden kalbimi kırıyosun kalbini kırmayayım

kalbini kıracak ne yaptımki. nasıl çocuk öldü onu anlamadım.
  • Çocugun hevesini niye kırıyorsunuz daha 14 yaşındasın boyun uzar baya. sen yine bir takıma git en illada oyuncu olacak değilsin spor amaclı yaparsın. Kendini geliştirebilirsen hedeflerinede ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.