Şimdi Ara

Doktor raporlu mama kilo aldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu virüs olayı sakinleşsin hastaneye gideceğim zayıflık için. İnternette bazı yorumlar okudum. Doktorun raporla yazdığı yüksek kalorili bir mama varmış. Bu mama hakkında 20-25 kilo alanların yorumlarını okudum kafama yattı. Kullanıp fayda gören var mı forumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doktor Raporlu Mama Kilo Aldırır mı?

Doktor raporlu mamalar, hastalık sonucu yetersiz beslenen veya kilo kaybı yaşayan kişiler için özel olarak formüle edilmiştir. Bu mamalar, genellikle yüksek kalori ve protein içeriğine sahiptir ve kısa sürede kilo alımına yardımcı olabilir.

Kilo Aldıran Raporlu Mama İsimleri:

• Ensure Plus
    • Boost Plus
    • Sustacal
    • Glucerna

Raporlu Mamalar Kilo Aldırır mı?

Evet, raporlu mamalar yüksek kalori ve protein içerikleri sayesinde kilo alımına yardımcı olur. Ancak, bu mamaların kilo aldırması için düzenli olarak ve yeterli miktarda tüketilmesi gerekir.

Dahiliye Doktoru Kilo Aldırır mı?

Dahiliye doktorları, kilo alımı veya kilo kaybı gibi beslenme sorunlarıyla ilgilenebilir. Doktorun tavsiyeleri ve reçete ettiği beslenme planı, kilo alımına yardımcı olabilir.

Doktor raporlu mamalar, kilo alması gereken kişiler için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, bu mamaların uzun süreli kullanımı sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, bir sağlık uzmanına danışılması önerilir. Doktorun tavsiyelerine uyarak ve sağlıklı bir beslenme düzeni uygulayarak sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yüksek kalorili mama ne kardeşim, git yüksek kalorili şeyler ye. 1kg pirinç ye günde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

yüksek kalorili mama ne kardeşim, git yüksek kalorili şeyler ye. 1kg pirinç ye günde.
    1 çuval yesin istersen.
  • ben 2 ayda normal yollardan 6-7 kilo aldım ama benim sindirim sistemim çok hızlı ona rağmen. boyun ve kilon kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: endersgame0120

1 çuval yesin istersen.

Alıntıları Göster
    yesin?
  • Kas yapın arkadaşım hiç kimseden duymadınız mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.