Bir süredir kilo vermem inanılmaz derecede yavaşlamıştı. Hatta aynı kilodaydım. 1 kilo az 1 kilo çok çıkıp duruyordum. Bu sabah tartıldığımda nihayet kilo kaybettiğimi görebildim. Buraya da not düşmek istedim. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bir ay aradan sonra tekrar merhaba. Umarım bu iş bundan çok daha iyi bir şekilde devam eder ve hedeflerime ulaşabilirim. Hedef olarak girdiğim 75 kilo ve bugüne kadar ulaştığım en yüksek kilo olan 146 kilo arasındaki farka bağlı olarak renklendirilen tabloda, sarı renge ulaştım. Kırmızı, turuncu ve şimdi sarı. Sıradaki renk bakalım ne olacak? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Ocak 2021'e kadar kaç kilo olabilirim sizce? Amacım durmadan devam ederek kilo probleminden tamamen kurtulmak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 13 Aralık 2020; 9:4:50 > |
Kilo Verme Durumum Nasıl? (Obez İçerir)
-
-
oldukça iyi tebrik ederim. ben de başlıyorum inşallah. boy 1.92 kilo 138 hedef bahara kadar 100 olmak. bi de bu listeyi nasıl yaptın hocam hangi program? bu arada 1 ocak 2021 e kadar 100 olursun.
-
Böyle gidersen 100 olursun, boy kaç acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FatSecret hocam. Sana da başarılar dilerim. İnşallah hepimiz bu lanet hastalıktan kurtuluruz. Teşekkür ederim.
-
100 benim için çok iyi olur. Boyum maalesef 1.70cm hocam. Hedefim 75 kilo olmak.
-
Hocam dediğin gibi 1.70 boy için 100 yine fazla ama bu yolda çok büyük bir motivasyon olacaktır sana. 75 e inebilirsen çok iyi olur.
İlk hedefim 100'e düşmek. Sonrasında da tabi ki devam edeceğim. Dediğin gibi 100 benim için büyük bir motivasyon olacak. İki haneli kiloları gördüğümde eminim ki daha büyük bir motivasyonla yoluma devam edeceğim. Bu arada 100 kilo bile 120 kilodan iyidir o boyda. Ne kadar az o kadar iyi. :)
-
Neler yapiyorsun vermek icin hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tebrikler hocam
Düşük karbonhidrat,sıfır yağ, bol yeşillik, bol protein ve haftada en az 2 kere spor
Kilo vermenin sırrı yemeği azaltmak, beyaz ekmeği ve kolayı bırakmak. 1 ayda 88 kilodan 75 kiloya düştüm. Hedefim eski kiloma (66) geri dönmek.
9 ocakta 90 kilo olursun tempoyu bozmazsan. Ama maşallah çok istikrarlısın.
Sabahları 3 yumurta yiyorum. Akşam yemeğinde de 500 kaloriyi geçmiyorum. Bol su içiyorum.
-
Sağ olun hocam.
-
İnşallah hocam. Çok teşekkür ederim.
-
Size da başarılar hocam. Ben hala kola içiyorum ama şekersiz olanını içiyorum. Sağlığa zararlı, biliyorum ama kalorisi yok.
-
Teşekkürler hocam. Ben de düşük karbonhidrat üzerine bir diyet yapıyorum.
-
100-105 aralığına inersin gibi.
Sakın motivasyonunu bozma kardeşim, bunu bir diyet olarak da düşünme, beslenme şeklin hep böyle olsun. 75 kg olsan bile aynı disiplini koru, yoksa eski haline gelirsin hemen.
-
Zayıflamak isteyenlere önerim. Günde 2 öğün yiyin bir sabah bir akşam. Sabah 6 da kalkın. Kahvaltıyı 9 da yapın. Yüzde 80 doyunca kalkın. Akşam yemeğini de 18.00 da yiyin. Yüzde 80 doyunca kalkın. Ama geçmeyin sınırı. Gün içinde en az 6 saat yürüyün. Her gün 1 saat vücut geliştirme çalışın. Dumbell, ağırlık çalışması, şınav mekik vs. Bir de her gün 2 litre su için. Hatta 3 litre. Bu programı yaparsanız zayıflarsınız. Ama suyu her zaman hafif sıcak için. İçine limon sıkabilirsiniz. Yaparsan yüzde 90 zayıflarsın. Ama kalkıp yüzde 80 doygunluk diye 3-4 tabak yeme. En fazla 2 tabak. Porsiyonlar da ufak olmalı. Ev yoğurdu yiyin mesela. Sabah peynir ve haşlama yumurta. B12 nize dikkat edin. B12 vitamini düşük olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 10 Ekim 2020; 12:42:22 >
Bir ay aradan sonra tekrar merhaba. Umarım bu iş bundan çok daha iyi bir şekilde devam eder ve hedeflerime ulaşabilirim. Hedef olarak girdiğim 75 kilo ve bugüne kadar ulaştığım en yüksek kilo olan 146 kilo arasındaki farka bağlı olarak renklendirilen tabloda, sarı renge ulaştım. Kırmızı, turuncu ve şimdi sarı. Sıradaki renk bakalım ne olacak?
Benzer içerikler
- 300 m2 arsaya kaç m2 ev yapılır
- hakan özkul şikayet
- gereksiz bilgiler
- hazır soğan halkası nasıl pişirilir
- borsada günlük 200 tl kazanmak
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X