Şimdi Ara

Kilo Verme Durumum Nasıl? (Obez İçerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalori açığı vermeden kilo verilmez diye bir şey yazmadım ki. Sporla kalori açığı yaratmak yememeye göre çok daha zor. Sadece bunu söyledim.

• "Ancak sırf sporla kilo verilmez"
    "Şu boğazı tutmadıktan sonra ne yapsan boş"
    "Spor kilo vermek için yapılmaz"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Sözlerimin arkasındayım. Benim günlük ihtiyaç duyduğum kalori 2500 ise ve ben 1000 kalori ile beslenirsem 1500 kalori açığı yaratırım. Siz 6 saat boyunca ve saatte 30 kilometre hızla bisiklet sürerek 3500 kalori açığı yaratmışsınız. Sizce hangisi daha kolay? Ayrıca benim kilomdaki birinin o kadar ağır spor yapamayacağı da aşikar.

Bu yüzden de boğazı tutmadıktan sonra ne yapsan boş diyorum. "Ne yapsan boş" halk içinde de kullanılan bir tabirdir. İlla bunun anlamını irdeleyip radikal olduğunu söylemeyin lütfen.

Evet, sporun kilo vermek için yapılmayacağını çünkü üstte dediğim gibi enerji yakmak için çok uzun saatler çalışmak gerektiğini söylüyorum.

Bunca yıldır diyet yapıyorum, tecrübelerim var. Resmen kendimi bir denek olarak kullandım. Sonucunda da kendim için en efektif olanın hangisi olduğunda karar verdim ve bu yolda ilerliyorum.

Ayrıca bu şekilde diyet yaparak çok fazla kilo veren insanların sayısı az değil. Zaten herhangi bir forum sitesinde "Kilo verdim." diye aratırsanız karşınıza çıkacaktır.

İşim zorsa ve 100 kilonun altına inebilirsem iyi ise varsın öyle olsun. Onu da bana zaman gösterecek. Yanlışsa da yanlışın üstüne gidecek değilim. O zaman düzeltirim.

2800 kalori ihtiyacım varken 2500 alarak ben ne kadar sürede kilo veririm? Yıllarımı alır.

Sırf verdiğim şu 19 kilo ile bile ben kendimi çok daha rahat hissetmeye başladım.

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt
    Kısa ve öz yazacağım.. Kademeli olarak kalori kısmanız kilo vermeniz durduğunda bir tık daha indirmeniz gerekiyordu. Birden kısarak vücudu az besine alıştırıp daha da kısamayacağınız bir durumda başlamak büyük bir yanlış.
    Üstelik vücudu az besin ile bırakmanın vereceği zararlar bambaşka.

Hocam en başından öyle kesmedim zaten. Zaten az kaloriyi de sürekli olarak almıyorum. Ayda 5 gün kadar çok düşük kaloriyle besleniyorum. Onun dışında da genelde 1200-1300 kalori civarında alıyorum.

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt
    Konuya ilk girdiğim zaman nasıl zayıfladın diyen birine, ekmeği kestim bunu yaptım gibi bir yorum yapmıştınız ona istinaden yazdım o ilk yorumu. Şu an bulamıyorum herhalde silmişsiniz.

Hayır hocam, ben hiçbir zaman mesaj silmedim. Zaten böyle bir yetkim olup olmadığını bile bilmiyorum. İlk sayfada sabahları yumurta yediğimi ve akşamları da 500 kaloriyi geçmediğimi söylemiştim. Belki onu görmüşsünüzdür.

• Ketojenik mi besleniyorsunuz?

• Hocam vitamin ve minerallerinize dikkat ediyorsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum, güzel kilo vermişsiniz. Ben de bu sene aldığım 15 kilonun 8'ini 2 ayda verdim ama son 1.5 aydır aynı kilodayım, getir sağolsun. İndirim verince sepeti dolduruyorum. Okullar açılana kadar vermem lazım yoksa pantolon olmayacak bana :D

• Süper gidiyorsun, devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ketojenik beslenme ile 117 kg den 85 kg ye düştüm, boyum 1.87. vücüdum yakıt olarak keton cisimciklerini kullanıyor tavsiye ederim

• Cross Thread kullanıcısına yanıt
    6 saat az olmuş reis 12 saat yürünmeli bence

• Hayat bazen hiç adil değil. Umarım başarabilirsiniz.

• Kilo Verme Durumum Nasıl? (Obez İçerir)

Bir süredir kilo vermem inanılmaz derecede yavaşlamıştı. Hatta aynı kilodaydım. 1 kilo az 1 kilo çok çıkıp duruyordum. Bu sabah tartıldığımda nihayet kilo kaybettiğimi görebildim. Buraya da not düşmek istedim.

• Black_34 kullanıcısına yanıt

1 ayda 13 kilo ne hocam? Boyunuz 170 altı mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 173 boy var. Yemeği, kolayı azalttım ve en önemlisi beyaz ekmeği artık yemiyorum şuan 73 kiloyum.

3 sene öncesine kadar zaten ben 65 kiloydum büyük bir kaza geçirdim 1 sene yattım iyileştikten sonra sigarayı da bırakınca kilo fırladı gitti. Amacım tekrar eski kiloma dönmek.
  • tebrikler kardeşim çok iyi gitmişsin umarım hedefine ulaşırsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.