yag orani da önemli hocam. ben lisedeyken 95 kiloydum, göbeğimden önümü göremiyecek durumlara geliyordum. zayıflamaya karar verdim. 7 ayda 67 kiloya inebildim. duzelmeye başlamıştım. şuan kilom 93 ve o zaman ki 67 den daha iyi durumdayım. boyum bu arada 186 lisede iken 180 di < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kilo Verme Durumum Nasıl? (Obez İçerir) (2. sayfa)
-
-
kayra sandım ama o olmak için fazla edepli bir insansın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Byag orani da önemli hocam. ben lisedeyken 95 kiloydum, göbeğimden önümü göremiyecek durumlara geliyordum. zayıflamaya karar verdim. 7 ayda 67 kiloya inebildim. duzelmeye başlamıştım. şuan kilom 93 ve o zaman ki 67 den daha iyi durumdayım.
boyum bu arada 186
lisede iken 180 di
Tabi ki önemli hocam da şimdi benim kadar fazla kilosu olan bir insanın bence ilk hedefi normal bir kilo seviyesine inmek olmalı. Çünkü bu kiloda yağ oranını sağlamak zaten imkansıza yakın. Senelerce ağırlık çalışmam gerekir ki bu zaten üst düzey sporcu seviyesi oluyor.
Göbeğim yok bu arada. Genelde yan kısımlara toplanıyor benim kilom.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisikayra sandım ama o olmak için fazla edepli bir insansın
-
helal olsun bende 117 den 102 ye düştüm saldım 2-3 aydır aynı kilodayım yeniden başlayacam bu sefer 90 a inevem zaten hedefte 90
boyda 1.80
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Benim de boy 1.70. Önce bir 80 küsürlere gelirsem iyi olacak. Sonrası artık yavaş yavaş.
-
Tebrik ederim güzel ilerliyorsun hocam. Birkaç hafta önce ben de başladım kilo vermeye şuan 92yim hedef 82. Bu tabloyu siz mi hazırladınız yoksa internette bir siteden mi takip ediyorsunuz
-
Sağlıklı şekilde kilo vermek sağlıklı şekilde kilo almakdan daha kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FatSecret
-
Kaloriyi birden kesmişsin artı spor yok, işin çok zor 100'ün altına inebilirsen iyi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kaloriyi birden çok düşürmenin manasını öğren ondan sonra boş de, öyle %90'ı diyet falan da değil. Az olmuş %99 deseydin.
Iyi gözüküyor önemli olan istikrar devam!
Ben hep kiloluydum. Doğduğumdan beri böyleyim. Her türlü şekilde de kilo verdim. Spor ve diyet, sporsuz diyet, diyetsiz spor... Aklınıza ne geliyorsa hepsini denedim. Şu boğazı tutmadıktan sonra ne yapsan boş. Spor kilo vermek için yapılmaz. Daha güzel görünmene yardımcı olur ve kondisyon kazanmanı sağlar, seni güçlendirir. Ancak sırf sporla kilo verilmez. Yaktığın kalorileri hesapladığında anlarsın zaten böyle olduğunu.
-
14 Kasım 2020: 112.5
-
Yazdığınız radikal cümlelerin her biri hatalı bilginiz olsun.
Hatalı hocam, haklısınız. Teşekkürler yorumunuz için.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X