Şimdi Ara

Kilo Verme Durumum Nasıl? (Obez İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yag orani da önemli hocam. ben lisedeyken 95 kiloydum, göbeğimden önümü göremiyecek durumlara geliyordum. zayıflamaya karar verdim. 7 ayda 67 kiloya inebildim. duzelmeye başlamıştım. şuan kilom 93 ve o zaman ki 67 den daha iyi durumdayım.

boyum bu arada 186

lisede iken 180 di

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayra sandım ama o olmak için fazla edepli bir insansın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

yag orani da önemli hocam. ben lisedeyken 95 kiloydum, göbeğimden önümü göremiyecek durumlara geliyordum. zayıflamaya karar verdim. 7 ayda 67 kiloya inebildim. duzelmeye başlamıştım. şuan kilom 93 ve o zaman ki 67 den daha iyi durumdayım.

boyum bu arada 186

lisede iken 180 di

Tabi ki önemli hocam da şimdi benim kadar fazla kilosu olan bir insanın bence ilk hedefi normal bir kilo seviyesine inmek olmalı. Çünkü bu kiloda yağ oranını sağlamak zaten imkansıza yakın. Senelerce ağırlık çalışmam gerekir ki bu zaten üst düzey sporcu seviyesi oluyor.

Göbeğim yok bu arada. Genelde yan kısımlara toplanıyor benim kilom.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

kayra sandım ama o olmak için fazla edepli bir insansın

Kilo Verme Durumum Nasıl? (Obez İçerir) 

• helal olsun bende 117 den 102 ye düştüm saldım 2-3 aydır aynı kilodayım yeniden başlayacam bu sefer 90 a inevem zaten hedefte 90

boyda 1.80

• EnterX kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Benim de boy 1.70. Önce bir 80 küsürlere gelirsem iyi olacak. Sonrası artık yavaş yavaş.

• Tebrik ederim güzel ilerliyorsun hocam. Birkaç hafta önce ben de başladım kilo vermeye şuan 92yim hedef 82. Bu tabloyu siz mi hazırladınız yoksa internette bir siteden mi takip ediyorsunuz

• Sağlıklı şekilde kilo vermek sağlıklı şekilde kilo almakdan daha kolay

• Ryshiz kullanıcısına yanıt

FatSecret

• Kaloriyi birden kesmişsin artı spor yok, işin çok zor 100'ün altına inebilirsen iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Kaloriyi birden çok düşürmenin manasını öğren ondan sonra boş de, öyle %90'ı diyet falan da değil. Az olmuş %99 deseydin.

• Iyi gözüküyor önemli olan istikrar devam!

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Ben hep kiloluydum. Doğduğumdan beri böyleyim. Her türlü şekilde de kilo verdim. Spor ve diyet, sporsuz diyet, diyetsiz spor... Aklınıza ne geliyorsa hepsini denedim. Şu boğazı tutmadıktan sonra ne yapsan boş. Spor kilo vermek için yapılmaz. Daha güzel görünmene yardımcı olur ve kondisyon kazanmanı sağlar, seni güçlendirir. Ancak sırf sporla kilo verilmez. Yaktığın kalorileri hesapladığında anlarsın zaten böyle olduğunu.

• 14 Kasım 2020: 112.5

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız radikal cümlelerin her biri hatalı bilginiz olsun.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Hatalı hocam, haklısınız. Teşekkürler yorumunuz için.

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt
    Zamanında profesyonel takımda bisikletçi ve 3 sene de vücut geliştirme yapmış birine yazıyorsunuz bunları.

Kalorik açık vermeden kilo verilmez ne demek.
    Kilo Verme Durumum Nasıl? (Obez İçerir)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.