Şimdi Ara

Kilo verme, Herbalife ve protein tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kilo vermek için Herbalife ürünlerini kullanmayı düşünüyorum ve yanında protein tozuda kullanmak istiyorum (tok tutması ve kas yapması için). Spor yapmıyorum. Düşünceleriniz nedir? (Son olarak vardiyalı işte çalıştığımdan yemek düzenim yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cok mantikli.
  • Merhaba bende uzun zamandır herbalife ürünleri kullanıyorum. Düzenli kullandığın zaman sağlıklı bir vücuda ulaşabilirsin ama sporda yapman lazım diye düşünüyorum. Herbalife ta çay ve çorbalarıda gayet işe yarıyor. Onlarıda alırsan gerçekten faydasını görürsün ama düzenli kullanman lazım.
  • Dostum 2006 dan beri herbalife satışı yapmaktayım. Doğru bir programla inanılmaz sonuçlar elde edebilirsin. Sabır ve istikrar. Ürünleri satacak kişi bulamazsan sana uygun fiyattan temin ederim. Ya da başladıysan aklına takılan sorular olursada çekinmeden sorabilirsin. Bol şans...
  • Spor yapmadan protein tozu kullanmak 1. si gereksiz. 2. si karaciğere gereksiz yükleneceği için karaciğerinde sıkıntı yaratabilir. 3. sü ise protein ihtiyacın olmadığı için vücut onları yağ olarak saklıycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: takashi_abi

Spor yapmadan protein tozu kullanmak 1. si gereksiz. 2. si karaciğere gereksiz yükleneceği için karaciğerinde sıkıntı yaratabilir. 3. sü ise protein ihtiyacın olmadığı için vücut onları yağ olarak saklıycak

Günlük protein ihtiyacım 173 gr gözüküyor. 130 kiloyum. Doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordaki değerler genelde spor yapan bireyler için söyleniyor. Şöyle örnek vereyim 70 kilo bir erkek bireyin spor yapmıyorsa günlük protein ihtiyacı 50-60 gr civarıdır. spor yapıyorsa başlangıç seviyesi için 70-100 gr arası ileri seviyeler için 100 gr üzeri. Ama 130 kilo bir insanda direk doğru orantı kurmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Daha uzman bir kişiye danışmanızı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herbalife kullanmadan once 87 kiloydum kullandim 81 kiloya dustum 5 yildir kullanmiyorum ve su an 102 kiloyum :)

• erha-n kullanıcısına yanıt
    Ben protein tozunu aldım ama bunu suyla yaptığım zaman tadı çok kötü oluyo vanilyalı kullandığım bunu süt ile yapsam olurmu ?

• Bende sütle içiyorum.

• ciddi ciddi işe yarıyor mu ya? ben de almayı düşünüyorum ama çok kararsızım.
  • Benim anlamadığım şu, bildiğimiz whey proteinle herbalife arasındaki fark ne? Ben olsam bildiğimiz whey protein içerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.