Şimdi Ara

VÜCUT GELİŞTİRME (protein tozu ve a.asit hk.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
13.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır salona gidiyorum, çevremden duyduklarım kadarıyla supplement kullanmamın şart olduğunu anladım, konuyla ilgili çok bilgim yok, protein tozu ve a.asit tavsiye ettiler ancak aslına bakarsanız ne işe yaradıklarını dahi bilmiyorum.

Bu konuda bana yardımı dokunabilecek olan biri varmı? Protein tozu kullansam ne faydası olur, a.asit kullansam ne faydası olur? Yani aslına bakarsanız amacım atıyorum 2 senede düzgün bi vücut yapıcaksam bunu 1 yıla 1.5 yıla indirmek yani süreyi kısmak, şunuda belirteyim, o yolda gezen böyle patlayacak gibi olan adamlardan da olmak istemiyorum amacım hafif kasla birlikte, fit görünmek.

Boy 1.81 -- kilo 80 5 kilo fazlam var şu anda.

• Yalnız önemle rica ediyorum çok önem verdiğim bi konu bu, lütfen tam bilgisi olmayanlar mesaj atmasın.
  • Fazlası kesinlikle zarar onu biliyorum. Vücut gereğinden fazla şiştiği için kalp yetmezliğinden dolayı ölen bir çok sporcu var. Çok dikkatli ve ölçüsünde kullanmak lazım.
  • Ben vücut geliştirmeyle baya bir ugrastım şimdi protein tozu adı ustunde sanı ek olarak protein besini sağlar ve eyer varsa mevcut kası proteinle besleyerek şişirir. Senin salona ilk yazıldıgında oradaki hoca sana 6 aylık bir temel programı uygulaması şarttır bu butun spor salonlarında boyledir. Yeni başlayan kişilere 6 ay lık once bir kasların temeli için program verilir. Bu 6 ayda vucut 3 e bolunerek değil 6 ya bolunerek hergun çalışılır. Aminoasit konusunda ise aminoasit kilo vermek için kullanılır amino asit mevcut yağı yakarak parçalar. Tabi bunu sporla birlikte almanda fayda var. Kilon normal oldugu için amino aside ihtiyacın yok ama kesinlikle sporla birlikte protein tozu kullanımına ihtiyacın var. İdmandan once 1.5 idmandan sonra 1 ölçek almalısın. 6 ay temel programını bitirdikten sonraisteğe gore vucudunu ya şişirir pumping yaparsın yada fitness tarzında az kilo çok tekrar yaparak mevcut kasları ripleyerek ve çoğaltarak yoluna devam edersin 6. aydan sonra seçim senin. Eyer 6 aylık programı vermemişlerse sana orda gittiğinde sor yazsınlar hemen. Bu 2 ay boşa gitmeden. Son olarak 1.5 yılda bunlara uyarsan sadece duzgun bir vucut yaparsın ama asla ripped muscle olmazsın. En az 3 yılın var bu iş için.

• Protein tozuyla ilgili çok fazla bilgim olmadığından mesaj atmaktan vazgeçmiştim ama yazayım yine de. Bende vücud geliştirmeyle uğraşıyorum şuana kadar protein tozu hiç kullanmadım. Ve çok şükür gayet sıkı ve fit vücudum var. Protein tozları uzun süreli vücut geliştiricileri tarafından kullanılır ve steroidle desteklenir. Steroid kullanıldığında vücudun kısa zamanda gelişir ama vücudu bıraktığın zaman bir daha kolay kolay toparlayamazsın. Onun yerine çalışmaya başlamadan 3 yumurta haşla inan daha faydalı.

Zaten sen de öyle patlayacak gibi vücut istemiyormuşsun, protein tozu vs. yan ürünler gereksiz. 1,5 senede sıkı çalışmayla (ve sağlıklı, proteinli besinlerle) istediğin vücudu yapabilirsin.

• Arkadaşlar benim demek istediğimi anladınız değilmi, öyle şişik bi vücud asla istemiyorum, hafif kasla birlikte fit görünüm hedefim, bunu yapabilmek için gerekli olan süre atıyorum 1 seneyse bunu 6 aya indirmek istiyorum.

Bu doğrultuda protein tozunun bana faydası varsa şimdi siparişi verip alacağım, yada başka bi ürün varsa onu alıyım, bu arada bi üstteki mesaj atan arkadaş sormuş, salondan program verdiler onu uyguluyorum.
  • hangi semtte gidiyorsun izmirde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korkma hocam ıstesende o tarıf ettıgın kısıler gıbı olamazsın onların durumu farklı , eger salona sureklı gıtme nıyetındeysen kı bence herkesın gıtmesı lazım ılla vucut yapmak ıcın degıl saglık acısından gereklı dıye dusunuyorum kı sadece o da degıl ınsanı ruhende rahatlatıyor , yanı dedıgım gıbı salona sureklı gıdıyorsan kullanman gereklı neden dersen vucudunun o antremanı kaldırması lazım bunun ıcınde beslenmene dıkkat etmen lazım ama hergun o sekılde beslenemıyecegın ıcın bu tarz seyler kullanman gereklı , mısal atıyorum programına gore gunde 5 yumurta ıste su kadar tavuk vs yanı ıs bıraz farklı boyut alıyor calısma ılerledıkce , bu yuzden proteın destegı alman gerekıyor , bu ısler cıddı ısler bılmıs gıbı yorum yapmak belkı yanlıs ama kabaca olayı anlatayım dedım . Bızım hocamız Ibrahım Halıl Demırkıran'dır ben hoca konusunda cok sanslıyım daha dogrusu Bandırmalılar sanslı , salona pek ugrayamıyorum su sıralar ama musaıt bı zamanda msn nını alıp sızınle ırtıbata gecırebılırım kafanıza takılan sorular ıcın

• quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Protein tozuyla ilgili çok fazla bilgim olmadığından mesaj atmaktan vazgeçmiştim ama yazayım yine de. Bende vücud geliştirmeyle uğraşıyorum şuana kadar protein tozu hiç kullanmadım. Ve çok şükür gayet sıkı ve fit vücudum var. Protein tozları uzun süreli vücut geliştiricileri tarafından kullanılır ve steroidle desteklenir. Steroid kullanıldığında vücudun kısa zamanda gelişir ama vücudu bıraktığın zaman bir daha kolay kolay toparlayamazsın. Onun yerine çalışmaya başlamadan 3 yumurta haşla inan daha faydalı.

Zaten sen de öyle patlayacak gibi vücut istemiyormuşsun, protein tozu vs. yan ürünler gereksiz. 1,5 senede sıkı çalışmayla (ve sağlıklı, proteinli besinlerle) istediğin vücudu yapabilirsin.

hiç bir spora yeni başlayan kişi steroid alamaz steroid ne zaman alınır onu soyliyeyim steroid artık kaslar gelişim donemini tam anlamıyla bitirdiğinde artık gelişemeyecek kadar şiştiğinde o sınırları aşmak için steroid alınır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bilge_Yavuz_Metin

quote:

Protein tozuyla ilgili çok fazla bilgim olmadığından mesaj atmaktan vazgeçmiştim ama yazayım yine de. Bende vücud geliştirmeyle uğraşıyorum şuana kadar protein tozu hiç kullanmadım. Ve çok şükür gayet sıkı ve fit vücudum var. Protein tozları uzun süreli vücut geliştiricileri tarafından kullanılır ve steroidle desteklenir. Steroid kullanıldığında vücudun kısa zamanda gelişir ama vücudu bıraktığın zaman bir daha kolay kolay toparlayamazsın. Onun yerine çalışmaya başlamadan 3 yumurta haşla inan daha faydalı.

hiç bir spora yeni başlayan kişi steroid alamaz steroid ne zaman alınır onu soyliyeyim steroid artık kaslar gelişim donemini tam anlamıyla bitirdiğinde artık gelişemeyecek kadar şiştiğinde o sınırları aşmak için steroid alınır.

quote:

...Protein tozları uzun süreli vücut geliştiricileri tarafından kullanılır ve steroidle desteklenir.

Aykırı birşey söylemedim ki bende zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 3 Eylül 2008; 14:56:18 >

• Bence o kadar profesionalige gerek yok ben anternmana başlamadan 1.5 saat önce bi bardak süt yarım kase yogurt 2 avuç leblebi yiyorum. Çok yararını görüyorum size tavsiye derim. Bilioyorsunuz kası yerine getiren proteindir ve bir bb ci için vazgeçilmezdir. Bana bu yiyecekelr yetiyor tabi senin hedefine uygun gelmiyorsa sen belirsin.
  • o protein tozu felan kilo yapıyor diye biliyorum ama ? bir de şey duymuştum ilk önce kiloyu verip (cardio felan filan) sonra kas yapmak daha iyi oluyormuş ki düşününce de öyle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 3 Eylül 2008; 15:05:24 >
  • Ben 1 senedir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum.Böbreklere aşırı yüklenileceğini düşündüğüm için Şu ana kadar hiç protein tozu kullanmadım.Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum proteini süt ve etle almaya çalışıyorum.Protein tozu Kullanmazsam ne kaybederim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobest -- 3 Eylül 2008; 15:03:22 >
  • quote:

Tamamen katılıyorum.

• Bu arada bu da önemli benim için, kilo yapar mı acaba? Ben yapmıyor diye biliyorum, umarım öyledir.

http://www.neosante.com/sub/23540/11672

Bu üründen almayı düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Junger

o protein tozu felan kilo yapıyor diye biliyorum ama ?
  • eczanelerde satılan bulk vardı bi aralar hala vardır sanırsam yani şöyle oldugunu düşünüyorum : kullandıgında harcadıgın kaloriyi geri aldıran tarzdan bişey sanırsam çünkü bi aralar kullanmıştım ve fazla hareket etmiyordum kilo aldım sonuç olarak

ama senin yerinde olsam ilk önce o fazla oldugunu düşündügüm kiloları verirdim
  • Arkadaşım kısaca şöyle açıklayayaım sana.
    Protein tozunu alırsan kilo alırsın.Protein tozu kilo aldırmak için önerilir sporculara.Amino asit ise 3 aylık spordan sonra alınmaz.Hiçbir ek besin maddesi 6 aylık antreman süresince tavsiye edilmez.Çünkü bu süre içeresinde vücüt kasların ihtiyacı olan besinleri yediğin yemeklerden karşılar.Ek besinler 6 aydan sonra alınır.
    Amino asit kilo kaybettirmez.Kilo kaybına neden olan başlıca ek besin l-kernatin ve glutamindir.
    Daha fazla profesyonel ve doğru bilgiye şu siteden ulaşabilirsin.
    www.vucutcu.com
    SAlonda hocan elbette önerir çünkü çoğu hoca satışını yapmaya çalışır.Bu sitede doğrudüzgün bilgi edinebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont_andre -- 3 Eylül 2008; 15:16:05 >

• 5 kılo fazlam var demıssınız sımdı hıc almayın gerek yok , ne zaman kı kas ıcın kılo almanız gerekıcek ozaman baslayın kı ozaman da programınız ona gore artmıs olacaktır , ama sızın nıyetınız kıloyu atmak aynı zamanda da zamandan tasarruf etmek anladıgım kadarıyla , o zaman ben sıze kendı kullandıgım urunu almanızı tavsıye ederım ,

L-Carnitine

bu arada eczaneden almanızı asla tavsıye etmem , 2 katına fıyatına bıle satanlar olabılıyor .

kullanımını da acıklıyım kısacaca madem , yatmadan once bı olcek ( olcek olarak kapak kullanılıyor ) , calısmadan 1 saat once yıne 1 olcek , calısmadıgınız zamanlarda sadece yatarken ıcmenız gerekıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 3 Eylül 2008; 15:22:29 >

• sonuçta yarışmaya katılmayacaksınız doğal olarak et felan yemek daha iyi bence varsın uzun olsun ama hiç olmassa temiz olmuş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bu arada bu da önemli benim için, kilo yapar mı acaba? Ben yapmıyor diye biliyorum, umarım öyledir.

http://www.neosante.com/sub/23540/11672

Bu üründen almayı düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Junger

o protein tozu felan kilo yapıyor diye biliyorum ama ?

Kilo tabikide alırsın ama bu kilo yağ olarak dğeil kas olarak alırsın eyer protein tozuyla birlikte haftada 4 gün duzenli spora gidersen

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.