Şimdi Ara

Anne ve Babası Tarafından Desteklenmeyenler Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Çağıralım bu dertten yakınan kişiyi @turbolinea

Şimdi gelcek bi saat kafa açıcak

aşk olsun...

bu arada beni de yazın...
  • Pek öyle sayılmaz. Mesela şimdi beni %50 burslu gönderecekler ama ne zaman bir şey başarmış olsam pek takdir etmediler. Başarım tek bana kaldı.
  • ekledim beyler

@vejeteryanzombi @Herzt @NASYONALIST @TurkishArcher @GeTheFuckUp @JohnnySins @FührerHitler @amateur_pc @teyzen nevfik @WarsLife
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Çağıralım bu dertten yakınan kişiyi @turbolinea

Şimdi gelcek bi saat kafa açıcak

aşk olsun...

bu arada beni de yazın...

Tamam hadi anlat dinliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şeyi anladım da vip üye diye not düşülmüş nikimin yanına? ne demek oluyor?
  • ekledim arkadaşlar

@AlphaScramble @ShaNexxx @YereDusenAdam @Mykenai @Pepilasyon
  • quote:

her şeyi anladım da vip üye diye not düşülmüş nikimin yanına? ne demek oluyor?

Seni konuya özel olarak davet ettiler ondan öyle yaptım. İstersen onur üyesi yada istediğin bir şey varsa onu yapim.
  • ekledim arkadaşlar

@Sekai @Arsenon @ewtrolar14 @Harunk1994
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

quote:

her şeyi anladım da vip üye diye not düşülmüş nikimin yanına? ne demek oluyor?

Seni konuya özel olarak davet ettiler ondan öyle yaptım. İstersen onur üyesi yada istediğin bir şey varsa onu yapim.

vip daha karizmatik duruyor bence
  • Benide yaz müdür görevine adayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Benide yaz müdür görevine adayım...

Ekledim seni kulübün müdürü yapıyorum.
  • Yaz brni listenin 1. Sırasına yaz.Benim ailem ne dersem hep bardağın boş tarafını görür bir şekilde morelimi bozardı.Örnek veriyim lise 2 de sayısal bölümdeydim notlarım kötüydü.Karşı komşumuz çocuğuda benle aynı okula gidiyodu oda sözelciydi matematik bile görmüyodu okulda ve annem sürekli beni onla kıyaslıyodu.Halbuki 9. Sınıfta ben her iki dönem teşekkür belgesi almıştım o çocuk zar zor geçmişti sınıfı.Lise 2 de sınıfta kaldım meslek lisesine geçtim kendi isteğimle.Okulda Fiatın özel sınıfı var.Mülakatla 16 kişi seçip burs ve staj imkanı sağlıyor.Mülakatda çok kolay bi kaç basit soru sorup gönderiyolar.Mülakatlardan önceki son gün bi hazırlık tuttu beni.Neyse babam geldi duymuş her şeyi kimse kimseye beleş para vermez dedi gitti.Benim moreller alt üst oldu tabi.Sonuç Fiata 2. Olarak seçildim.Şimdi onlarla konuşmorum artık fazla bişey demiyolar o yüzden deseler bile takmıyorum gülüp geçiyorum.Staj yaptığım yerde bi ablayla tanıştım.Onun aileside ona çok çektirmiş.Odalara kitlemiş evden çıkmasın diye.Aylık 40 liraya çalıştırmış.Başka bi ilde iş bulmuşda kurtulmuş ailesinden.Onunla öz abla kardeş gibiyiz bi derdim veya sorunum olduğunda ona söyleyebiliyorum.Ailemden daha fazla destekçi oluyo bana.

• Yazdım hocam. Bizim ülkede aileler önyargılılardır. Kendi yetişme tarzlarından dolayı çocuklarını da öyle yetiştirmeye çalışırlar. Ailenin seni sevmediğini sanmıyorum.
  • Ekle hocam

• quote:

Anne ve babası tarafından hiçbir zaman arka durulmayan arkadaşları bekliyorum. Bu konunun maddiyatla alakası yoktur. Maddi yönden size sıkıntı yaşatmazlar. Ama manevi yönden size destek olmazlar. Benim gibi birçok kişinin var olduğuna inanıyorum.

Eminim anneniz ve babanız sizi hiçbir zaman övmemiştir. Sizinle övünmemiştir. Ne yaparsanız yapın her zaman sizden daha iyi olduğunu iddia ettikleri başka bir tanıdığın çocuğu vardır. Başkalarının çocuklarını göğe çıkarırken, sizi yerin dibine sokmuşlardır. Yaşadığınız münakaşalarda bir kez olsun sizden taraf tutmayıp, her zaman karşı tarafı desteklemiştir.

Burada ailevi dertlerinizi anlatabilirsiniz. Ailenizin böyle davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Bütün aileler çocuklarını sever. Hepinizin annesi ve babası, hepinizi çok seviyordur. Ama ülkedeki toplum kültüründen dolayı sevgilerini gösteremiyorlardır.

Hepimiz ailemizi çok severiz. Hepimizin annesi babası kendi çocuğunu çok seviyordur. Ama işte ülkede herkese komşunun çocuğu kaz gibi görünür.

Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum. İmza yapan olursa sevinirim.

--- Üyeler ---

- Garp the Fist - kurucu üye
    0 krmlfc - listenin 1. sırasındaki üye
    1 Zodiac Killer - 1 numaralı üye
    2 #ŞARBAY# - onur üyesi
    3 ShaNexxx - onur şeref gurur üyesi
    4 FluxyGG - yıldızlı üye
    5 mfbmfb
    6 Rui Costa
    7 Küçük Herifler
    8 Dukkha
    9 vejeteryanzombi
    10 WarsLife - 10 numaralı üye
    11 Herzt
    12 NASYONALIST - evlatlık üye
    13 TurkishArcher - kucuk emrah
    14 GeTheFuckUp
    15 JohnnySins
    16 FührerHitler
    17 amateur_pc
    18 teyzen nevfik - anne babası tarafından kazığa oturtulacak üye
    19 AlphaScramble
    20 YereDusenAdam - fakir üye
    21 Mykenai
    22 Pepilasyon
    23 Sekai
    24 Arsenon
    25 ewtrolar14
    26 turbolinea - vip üye
    27 Harunk1994
    28 Blackkan - müdür

yalnız anne baban sana destek çıkmamakla sana iyilik yapıyor. hayatta ayakta kalmayı öğretiyorbende sizinle aynı durumda sayılırım okulda bir sorun olur babam der git kendin hallet konuş hocanla 18 yaşındasın der adam haklı bir kaç yıl sonra ailenden ayrıldığında başka şehire okumaya çalışmaya gittiğinde patronla sorunun olursa babanımı çağıracaksın

• quote:

ekledim arkadaşlar

@Sekai @Arsenon @ewtrolar14 @Harunk1994

saolasın :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz dostum duygularıma tercumn olmuşsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.