Şimdi Ara

Anne ve Babası Tarafından Desteklenmeyenler Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz kardeşim anne değilde baba öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın

Ne kadar iyi olursam oliyim hep daha iysinin olabileceğinden bahsettiler, iğneleyici şekilde konuşma sırasında başarısızlıklarımdan bahsettiler. Ben çoğu zaman üzüntülerimi samimi şekilde paylaşacak birini bulamadım -ailem olsun arkadaşlarım olsun- , Onların istediği gibi biri olmamı istediler...
    Ama klube katmamanı rica ederim..Sadece derdimi paylaşmak istedim, başka kimseyle paylaşamıyorum çünkü. Foruma üyeliğim de bu sebepten zaten. İnsan tanımadığı kişilere daha rahat dertlerini anlatabiliyor...

Bence tanımadığın guvenmedigin birine dertlerini sırlarını acmak daha zor bence.

Mesela buraya yazıyorum, kimse benim gerçek ismimi, nasıl bir insan olduğumu bilmiyor. Bubeni rahatlatıyo doğrusu.

Siz de haklisiniz bir bakima.

• Evlatlık üye olarak yazar mısın hocam?

Öz oğullarıyım ama üvey olsam bu kadar eleştirmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle kucuk emrah diye

• Yaz beni de yaranamayız arkadaş.Hiç bir kötü alışkanlığımız yok.Derslerimiz iyi sayılır.Daha ne yapayım ama ne yaparsam yapayım tersliyorlar ne dersem evde.Artık günde 5-10 cümleden fazla konuşmuyorum.
  • Turbo sandım
  • Ekle yobaz ailem beni ve mesleğimi hiçbir zaman takdir etmemiştir
  • futbolcu olmamı desteklemediler şevkimi kırdılar QANADIMI QIRDILAR UÇAMADIM ANNNEEEEEE
  • Annem normalde babam hiçbir zaman arkamda manevi açıdan destek çıkmadı bana. Yazabiliyor musun ?
  • JohnnySins kullanıcısına yanıt
    İşini iyi yapıyon niye takdir etmiyorlar ? (Anladın sen )
  • 10 numaralı üye yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Çağıralım bu dertten yakınan kişiyi @turbolinea

Şimdi gelcek bi saat kafa açıcak

• Benide ekle

• Onur şeref gurur üyesi olarak ekle.

• Ekle ama fakir üye diye yaz bari bi rütbem olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 11 Ağustos 2014; 21:38:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yaz benide hocam.Ablamın altında ezildiğimi küçüklüğümden beri hissediyorum.Kendisi şehir dışında okudu diye ona her konuda daha çok yardımcı oldular.Benim başarısızlığımda ailenin yüz karasıdın dediği adam ablam bütünlemeye kalınca sadece teselli etti her ne kadar arayı düzeltmeye çalışsa da her başarısızlığımda destek olacakları halde bana kızarak senden bir baltaya sap olmayacak diyerek ezdiler hep.Şimdi seni dershaneye gönderiyoruz her şeyi yapıyoruz rahatım diye geçiniyorlar ama psikolojik bozukluğuma neden olan güvensiz olmama sebep olmalarını hesaba katmadan eleştiriyorlar.Ben bunları dile getiremiyorum ya kızacakları için ya da üzülecekleri için, ne zaman fark edeceklerini bilmiyorum aklıma intihar bile geldi son tartışmamızdan sonra.Teşekkürler fazla uzun tuttum ama içimi dökmem gerekiyordu.

• Yaz beni 1 sene daha sınava hazırlanıp itüye gitcektim sen yapamazsın dediler :(((

• Yaz beni hep yerin dibine sokarlar

• ekle en basitinden babam bu zamana kadar bana oğlum demedi :S
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.