Şimdi Ara

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
7
Favori
8.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StoryLine

Bende bonsai seti alacağım, birde tatliharfler.com'dan çikolata yaptiracagım

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri
    Bunun gibi bir şey mi? Bu da çok iyimiş aslında hem pahalı da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihatxp

quote:

Aaa çok güzelmiş. Bunun farklı yazılı olanları var mı acaba?

• ilaydakardelen kullanıcısına yanıt
    Kendi yazını oluşturabileceğin başka versiyonu varmış. Kırmızı kutulu olanın anneyle ilgili olan tek mesajlı çikolatası fotoğrafını attığım. Ama şık ve ilginç bence. Çok kararsız kaldım.

• Kişiye özel ve isme özel hediyelerimiz le sevdiklerinizi sevindirmenin ve kendilerini daha özel hissetmelerini sağlamanın tam zamanı..

Çünkü bütün ürünlerimiz piyasa fiyatının yarısına..

O'na ait bir fotoğrafı saate, kupaya, yastığa, anahtarlığa, puzzle,
    t-shirt e ve daha bir cok ürüne bastirabilir, dilediğiniz notu ve ismi ekletebilirsiniz..

Tüm ürünlerimiz birinci sınıf malzemeden, birinci sınıf mürekkeple ve son teknoloji makinelerimizde hazırlanmaktadır..

Bu sayede ürünlerimizi uzun yıllar istediğiniz gibi kullanabilir ve yıkayabilirsiniz..
    Piyasa fiyatının çok altında olan

Ürünlerimiz sahip olmak için

İletişim:

hediyeariyorum@hotmail.com

0543 447 2123 telefon numarasından bize ulaşabilir, "hediyelik eşya" facebook adresimizi ziyaret ederek ürünlerimizi görebilirsiniz..

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008161151540

• quote:

Orijinalden alıntı: ilaydakardelen

quote:

quote:

Aaa çok güzelmiş. Bunun farklı yazılı olanları var mı acaba?

Sen çiçek almayacakmıydın annene vazgeçtin galiba

• kararanay K kullanıcısına yanıt
    Çiçeğin yanında çikolata da iyi gider diye düşündüm. Hem bonsai kiti de çiçek değil mi sanki. Onu da inceledim de hoşuma gitti. Çiçekleri ve çiçek seven insanları severim
  • Bu arada bu cikolatalar ne diye geçiyo, nerden temin edebilirim. Annemin adını yazdırmak istiyorum. Çiçekle süper olur..
  • İyi bir evlat olmak en iyi hediyedir
  • Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Bence iyi bir evlat olmak en iyi hediyedir demek hediye almamak için en ideal bahanedir. Hangimiz dört dörtlük evlat olabiliyoruz ki!
  • quote:

Bence iyi bir evlat olmak en iyi hediyedir demek hediye almamak için en ideal bahanedir. Hangimiz dört dörtlük evlat olabiliyoruz ki!

Elin çocukları gibi alkol veya dumanlı şeyler kullanmıyorum.Kızlara bulaşıp salakça şeylerde yapmıyorum.Adam gibi hayat sürüyorum.Bence benden iyisini bulamazlar Hediye içinse gider pasta veya baklava alırım
    http://www.youtube.com/watch?v=Ktbhw0v186Q

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

İyi bir evlat olmak en iyi hediyedir

Sevgililer gününde, sevgiliye hediye almayıp, iyi bir hediye iyi bir sevgilidir diyebiliyor muyuz :)
  • quote:

quote:

Sevgililer gününde, sevgiliye hediye almayıp, iyi bir hediye iyi bir sevgilidir diyebiliyor muyuz :)

Nedense hiçbir sevgililer gününe sevgilim varken girmedim Ama haklısın
  • quote:

quote:

quote:

Nedense hiçbir sevgililer gününe sevgilim varken girmedim Ama haklısın

O sebepten dolayı anlayamazsın. Sevgiliye hediye almazsan trip atar, ama anne yufka yürekli diye "Amaaan hediye almasam da olur" diye anneler günü geçiştirilir.

Zararlı olmayan alışkanlıklarının olması seni iyi bir evlat yapmaz ki, iyi bir birey yapar. Dediğin özellikte olup annesine nasıl davranması gerektiğini bilmeyen bir sürü kişi var.
  • ilaydakardelen kullanıcısına yanıt
    Onları içenlerin tam bir baş belası olduğuda kesin ama ayrıca iyi bir insan zaten kimseye zarar vermek istemez.Neyse ben karar verdim zaten.Alırım bir şeyler.
  • ANNEM kolyesini nereden alabiliriz Pm atabilirmisiniz.

edit ACil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 4 Mayıs 2014; 15:22:49 >
  • quote:

Zararlı olmayan alışkanlıklarının olması seni iyi bir evlat yapmaz ki, iyi bir birey yapar. Dediğin özellikte olup annesine nasıl davranması gerektiğini bilmeyen bir sürü kişi var.

Anneler çocuklarının mutluluğuyla mutlu olurlar. Kötü alışkanlıklara sahip olan bir çocuk anneyi üzer, annesine kötü davrandığı için değil kendisine zarar verdiği için üzer. Bence bu da bir kriterdir.
    O zaman seni dinleyip saçıma fiyonklu bir toka takıp anneme sana benden daha güzel bir hediye bulamadım deyip sarılıp öpeyim. Dur bakiim fena fikir değil, ne tepki verecek çok merak ediyorum
  • quote:

O zaman seni dinleyip saçıma fiyonklu bir toka takıp anneme sana benden daha güzel bir hediye bulamadım deyip sarılıp öpeyim. Dur bakiim fena fikir değil, ne tepki verecek çok merak ediyorum

Ben hediye olarak anneyi değil kendimi gösterdim ama Yoksa kendini benim gördüğüm gibi görmüyor musun
    Bende saçıma fiyonk takayım derken kendime hediye paketi muamelesi yapayım diyerek kendimi kast ediyordum. Aynı şeylerden söz ediyoruz yani. Yoo ben kendimi senin gördüğün gibi görmüyorum, dev aynasından bakmayı sevmem pek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.