Şimdi Ara

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
7
Favori
8.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilaydakardelen

Bende saçıma fiyonk takayım derken kendime hediye paketi muamelesi yapayım diyerek kendimi kast ediyordum. Aynı şeylerden söz ediyoruz yani. Yoo ben kendimi senin gördüğün gibi görmüyorum, dev aynasından bakmayı sevmem pek.

Dev aynasından bakmıyorum ki sadece olanları basit şekilde değerlendiriyorum derkeeeeeeeeeen çok uzadı bu gereksiz sohbet biraz party

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Orijinalden alıntı: nihatxp

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

İyi bir evlat olmak en iyi hediyedir

Sevgililer gününde, sevgiliye hediye almayıp, iyi bir hediye iyi bir sevgilidir diyebiliyor muyuz :)

Nedense hiçbir sevgililer gününe sevgilim varken girmedim Ama haklısın

Bende sevgililer gününden bir hafta önce ayrılıyodum böylelikle hediye masrafından kurtuluyordum

• aşağılık hırsızlar annemin saatini çalmıştı. bende 100-200 tlye kadar saat almayı düşünüyorum iyimi sizce
  • kararanay K kullanıcısına yanıt
    Pırlanta melek kanadı yüzük çok güzelmiş, bende pm istiyorum. Hem tavsiyelerini beğendim benzer önerilerin varsa takip edicem teşekkürler.
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun Saat olabilir tabii, hem çalmışlar felan diyorsun.. Ama ben biraz daha annelere şimdiye kadar görmedikleri tarzda hediyeler alınması taraftarıyım. Bunun gibi mesela :)
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayıp Balık

Pırlanta melek kanadı yüzük çok güzelmiş, bende pm istiyorum. Hem tavsiyelerini beğendim benzer önerilerin varsa takip edicem teşekkürler.

Ben teşekkür ederim. Siz de önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bende henüz karar vermiş değilim sadece kafamdaki seçenekleri paylaştım.
    sağolun. ben de böyle hediyeleri sevmiyorum. yüzük veya saat alıcam büyük ihtimal.
    Bu ödülden arkadaşıma yaptırdım deli gibi sevindi. Gerçekten ilginç bi hediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

sağolun. ben de böyle hediyeleri sevmiyorum. yüzük veya saat alıcam büyük ihtimal.

Bu arada benim aklımdaki hediyelerden birisi de bu. Bardağın kulpunu tek taş gibi yapmışlar. Bir taşla iki kuş

Eğer saat almayı düşünüyorsan da şu model çok zarif duruyor.
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

• quote:

Orijinalden alıntı: kararanay

quote:

Ben teşekkür ederim. Siz de önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bende henüz karar vermiş değilim sadece kafamdaki seçenekleri paylaştım.

Pırlanta annem kolye de çok anlamlı bir hediye aslında. Ama geçen anneler gününde de takı aldım bu sefer farklı bir şeyler olsun istiyorum. İlginç anneler günü hediyesi fikirlerini bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Pırlanta annem kolye de çok anlamlı bir hediye aslında. Ama geçen anneler gününde de takı aldım bu sefer farklı bir şeyler olsun istiyorum. İlginç anneler günü hediyesi fikirlerini bekliyorum.

Bu arada anneme almayı düşündüğüm şeyleri burada paylaşırken buldum kendimi. Bu da çok anlamlı bence? Anneye yazılan mektuplardan anneyle çocuğun fotoğrafını oluşturmuşlar. Orada tabii kendi fotoğrafınız ve yazdığınız metin olacak. Çok beğendim ben bunu yaaa!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada anneme almayı düşündüğüm şeyleri burada paylaşırken buldum kendimi. Bu da çok anlamlı bence? Anneye yazılan mektuplardan anneyle çocuğun fotoğrafını oluşturmuşlar. Orada tabii kendi fotoğrafınız ve yazdığınız metin olacak. Çok beğendim ben bunu yaaa!

Vayy bee! Çok güzelmiş gerçekten. Nasıl yapıyorlar ki bunu. Nerede yapıldığına dair bi bilgin var mı?

• Mor Lahana M kullanıcısına yanıt
    İki gündür anneler günü hediyesi bulmak için dolaşmadığım site kalmadı En ilginç olanları kaydettim. Bu da onlardan birisiydi.
    http://www.buldumbuldum.com/hediye/textposter_kelimeler_fotografinizi_olustursun/
  • quote:

İki gündür anneler günü hediyesi bulmak için dolaşmadığım site kalmadı En ilginç olanları kaydettim. Bu da onlardan birisiydi.
    http://www.buldumbuldum.com/hediye/textposter_kelimeler_fotografinizi_olustursun/

Çoook teşekkür ederiiiiimmmm

• Bu ayakkabı nasıl sizce?
  • quote:

Bu ayakkabı nasıl sizce?

Şıkmış ama annen kaç yaşındaki benim annem giyemez bu topuğu şahsen

• up
  • quote:

quote:

Bu ayakkabı nasıl sizce?

Şıkmış ama annen kaç yaşındaki benim annem giyemez bu topuğu şahsen

Benim annem hiç affetmez. Topuklu ayakkabı deyince akan sular durur..

• Kayıp Balık K kullanıcısına yanıt
    Bende bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama nasıl sizce? Bu ayakkabılar bir de unisex ya bilemedim tam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilaydakardelen

Bende bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama nasıl sizce? Bu ayakkabılar bir de unisex ya bilemedim tam :(

Leoparın modası hiçbir zaman geçmez. Hem şahsen erkekleri de anlamıyorum, bildiğin kadın ayakkabısı bu Leopar desenli bir çanta bulabilirsen harika bir kombin olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.