Şimdi Ara

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
28
Favori
21.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım hocam. Siz bu haftasonu için kesin konuşunca sorayım dedim. Alacağım ürüne 30 lira kargo çıkıyor da henüz karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40tl puan alindi. islem tamam. 15-30 mayista paraftan yeni kampanya bekliyoruz

• Gittigidiyor.com dan alışveriş yapıp 40tl alan oldumu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Dün hepsiburada'dan 3 farklı hesapla 3 adet çeyrek altın almıştım. Bugün siparişlerin tümü sorgusuz sualsiz iptal edildi.

Edit: hepsiburada'dan alışveriş falan yapmayın. adamlar tok satıcı. gidin kuyumcudan alın. beyin özürlülerden alışveriş yapıp para kazandırıyorsun, iptal ediyorlar.

Benim de Hepsiburada'dan 4 ayrı hesaptan 4 alışverişim iptal edilmiş. Şimdi çeklerin gelmeyecek olmasının yanında bir de kazanmış olduğum 40 TL Paraf para iptal edilecek. Şimdi asıl önemli olan şu; bu dakikadan sonra aynı kredi kartıyla 500 TL tutarında alışveriş yapsam yeniden Paraf para kazanabilir miyim? Ya da diğer Paraf kredi kartımla yeniden mi kayıt olsam? Arayıp müşteri temsilcisine sorsam tatmin olmayacağımı biliyorum. Var mı bu konuda bir fikri olan arkadaşım?

• quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Dün hepsiburada'dan 3 farklı hesapla 3 adet çeyrek altın almıştım. Bugün siparişlerin tümü sorgusuz sualsiz iptal edildi.

Edit: hepsiburada'dan alışveriş falan yapmayın. adamlar tok satıcı. gidin kuyumcudan alın. beyin özürlülerden alışveriş yapıp para kazandırıyorsun, iptal ediyorlar.

Benim de Hepsiburada'dan 4 ayrı hesaptan 4 alışverişim iptal edilmiş. Şimdi çeklerin gelmeyecek olmasının yanında bir de kazanmış olduğum 40 TL Paraf para iptal edilecek. Şimdi asıl önemli olan şu; bu dakikadan sonra aynı kredi kartıyla 500 TL tutarında alışveriş yapsam yeniden Paraf para kazanabilir miyim? Ya da diğer Paraf kredi kartımla yeniden mi kayıt olsam? Arayıp müşteri temsilcisine sorsam tatmin olmayacağımı biliyorum. Var mı bu konuda bir fikri olan arkadaşım?

Daha önce hızlıal da aynısını yaşadım tekrar alışveriş yapınca kazanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

quote:

quote:

Ben bi oncekinde bahar kamp.da yaptim kazanamadim sikayet kaydi olusrurdum ve cuma olumlu sonuclandi bekliom yatsin die

• Sürekli aynı şey...

bence bir tane raporlu arkadaşımız var, ban yedikçe yeni nick ile tekrar geliyor. Tahminim 95 yaşında, emekli, Göcek'te insanlardan çooook uzakta bir dağ evinde yaşıyor.
    telefon boş kaldıkça müşteri hizmetlerini arıyor
    internet boş kaldıkça burada atar yapıyor sağa sola
    bir süre sonra millet ne olduğunu anlayıp kendisini muhattap almamaya başlayınca yeni bir nick ile süreç yeniden başlıyor...

Yaş oluyor 96...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

Sürekli aynı şey...

bence bir tane raporlu arkadaşımız var, ban yedikçe yeni nick ile tekrar geliyor. Tahminim 95 yaşında, emekli, Göcek'te insanlardan çooook uzakta bir dağ evinde yaşıyor.
    bir süre sonra millet ne olduğunu anlayıp kendisini muhattap almamaya başlayınca yeni bir nick ile süreç yeniden başlıyor...

Yaş oluyor 96...

Abi adam bildiğin Teflon .
    Utanmaz herkese sataşıyor Admin de bizim mesajlarımızı siliyor buna dokunmuyor
    Elemanın nick Yeni ama kafa eski
    Başedemiyoruz. Kendi haline bırakın muhattap olmayın burda herkes birbirini az çok tanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 3 Mayıs 2015; 13:12:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir sorum var arkadaşlar. Ödemeyi bkm express ile yaparsam gene de anneler günü kampanyasından ve parafgünümden yararlanabilir miyim? yani bu üçü birleşir mi?

Şimdi asıl önemli olan şu; bu dakikadan sonra aynı kredi kartıyla 500 TL tutarında alışveriş yapsam yeniden Paraf para kazanabilir miyim?

Hediye çeki kampanyası kurallarından:

Bir kişi bir defa hediye çeki kazanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda hepsiburada.com kazanılacak olan hediye çekini haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.

Hediye çekini iptal etme haklarına sahipler. Siparişleri değil !

yazın numaranızıda sizi arayalım bundan sonra

Bu kadar boş beleş insan zor bulunur Kimi okuduğunu anlamaz, kimi çek mafyası olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

quote:

quote:

arkadaşlar hediye çeki kazanımı mobil alışverişten olduğu için adamlar anında tespit ediyorlar.onun için sizlere tavsiyem mobil alışveriş kampanyalarında aynı telefonu sadece bir kez kullanmanızdır.

@mx0131 gittigidiyor dan alışveriş geçerli olmaz.paraf üye işyeri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 3 Mayıs 2015; 13:22:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

Sürekli aynı şey...

Yaş oluyor 96...

İlk defa sana hak veriyorum.
  • yildirimr kullanıcısına yanıt
    Seninle bir ilki yaşamak çok heyecan verici
  • doganbaris kullanıcısına yanıt

• https://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari/Arama
    marka adına kuyum yazın ve uygun şehri bulun.. parafgününüzü ayarlayıp paraf posundan alışverişinizi yapın.. esenler/istanbul denenmiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: mfizik

https://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari/Arama
    marka adına kuyum yazın ve uygun şehri bulun.. parafgününüzü ayarlayıp paraf posundan alışverişinizi yapın.. esenler/istanbul denenmiştir..

parafgunum sadece telefonla mı değiştebiliyoruz? birde hemen değiştiriyorlar mı. sitede bir sonraki ay içinde değişir yazıyordu. o yüzden soruyorum. teşekkürler
  • iloveist kullanıcısına yanıt
    bir kaç saat içinde de değiştiği oluyor ama en geç 1 gün sonraya değişiyor, genelde.
    değişmek için mh yi aramak lazım, başka yolu var mı bilmiyorum.
    ama değişti mi diye mh aramaya gerek yok. int şubeden kontrol amaçlı bakmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiskici_gonzales -- 3 Mayıs 2015; 15:56:52 >
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb'nin çekini almak için 4.5 lira kargo parası ödedik. alışveriş yapsak alt limit 100 lira (75 de değil ha!). satmaya kalksak 8-10tl ya verecekler ya vermeyecekler. adamlar 500 liralık altın satıp bir de 3-4 farklı hesaptan alışveriş yapmışsınız diye iptal ediyorlar. valla iptal etsinler. zaten altına paraf'ın verdiği puan 0,15 (taksitli alımda hiç yok!). giderim, ulus-anafartalar'da paraf üyesi bir kuyumcudan alırım. hem insani koşullarda alışveriş yaparız, hem de ucuza alırız. hb'nin anlamsız nazını çekecek değiliz
  • Sanalpazar gecerlimi diye alim mi yapmamiz lazim. Kampanyalarda cikiyor mu alim yapinca?

• Tekzen dahil mi arkadaslar bilen var mi kitapyurdu bile dahil olmus anlayamadim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.