Şimdi Ara

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
28
Favori
21.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

n11 geçerli (altın)
    markafoni geçerli,
    birde, bkm expressi de ücret ödemek için kullandım, sorun yoktur.

doğal olarak parça alışverişlerde geçerli, önemli olan belirtilen sektörlerde 500tl lik alışveriş yapmak.
    tabiki bu parça parça alış verişin kampayanya sayılması ve geçerli olması bu kampanya için sadece, mesela bahar kampanyası için parça parça alışveriş geçerli değildi.
    her kampanyanın farklı şartları olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiskici_gonzales -- 2 Mayıs 2015; 18:12:56 >
  • arkadaşlar kuyumcudan 3 çeyrek alıp bozdurdum 12 tl fark oluştu. bkm ile de n11 den kitap aldım 5 adet 58 tl tuttu. 5 tl n11 kuponu + 20 tl bkm iadesi ile 33 tl ye geldi. tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizlial deneyen oldu mu?

• Arkadaslar 450 lira telefon arti elli lira supermarket yapsam sorun olurmu hizlialdan (ellilira lcw yapmistim daha once)

• Natavega bigmall cok reyonlu magazacilik paraf posu almis gecerli olmadi boyner vbde ayni pos olabilir bilginize..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynen 3 çeyrek aldım 510 tuttu ama bozdurmadım koyduk kenara paraf üyesi denk getirdim ayrıca

• fragman44 kullanıcısına yanıt
    iyimisin sen bilader

• ozaksoy kullanıcısına yanıt
    bende koymayı düşündüm ama altının daha fazla çıkacağını sanmıyorum artık makul bir yatırım aracı olmaktan çıktı malesef

• ozaksoy kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız hocam altını?

• Bkm ile ödeme yaptığımızda kampanya dahilinde oluyor mu birde paraf günü puan geliyorum bkm ile alımda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir sorum var arkadaşlar. Ödemeyi bkm express ile yaparsam gene de anneler günü kampanyasından ve parafgünümden yararlanabilir miyim? yani bu üçü birleşir mi?
  • Yukaridaki 2 arkadas sorularinizin cevabi 1 sayfa geride var.

• İnternetten almadım direkt mağazadan aldım. Altınay Mücevherat - Diyarbakır
  • kitap alacaklar, kitapyurdu anneler günü kampanyasına dahil edildi, şaşırdım.
    ödemeyi bkm expresden yaptım, tek çekim olarak.
    bkm expesin 50 tl üzerine 20 tl iade kampanyası var kitapyurdu için özel (mobil sipariş için sadece geçerli).

birde herşey bkm'den dahil olmaya biliyor, kontrol etmek lazım ödemeden sonra internet şubeden.
    örneğin parafly 100 tl ve üzeri seyahat harcamasında 10 parafpara kampanyası vardı zamanında, ödemeyi bkmden yaptım yansımamıştı.

parafgünü birleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiskici_gonzales -- 3 Mayıs 2015; 9:39:40 >
  • Altınkaynak Mağazası'nda halkbank posu var mı? Komisyon yüzde kaç uyguluyorlar bilen varmıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46

çek kampanyası kesin değil. geçen hafta kargo bedava vardı...

Bu haftasonu çek kampanyası var. Gece 00:01'de ben burada olacağım

Hocam tahmininiz tuttu çek kampanyası yaptılar. Haftaya bedava kargo yaparlar mı? Bir sırası var mı bunun?

• Dün hepsiburada'dan 3 farklı hesapla 3 adet çeyrek altın almıştım. Bugün siparişlerin tümü sorgusuz sualsiz iptal edildi.

Edit: hepsiburada'dan alışveriş falan yapmayın. adamlar tok satıcı. gidin kuyumcudan alın. beyin özürlülerden alışveriş yapıp para kazandırıyorsun, iptal ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 3 Mayıs 2015; 11:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Dün hepsiburada'dan 3 farklı hesapla 3 adet çeyrek altın almıştım. Bugün siparişlerin tümü sorgusuz sualsiz iptal edildi.

Edit: hepsiburada'dan alışveriş falan yapmayın. adamlar tok satıcı. gidin kuyumcudan alın. beyin özürlülerden alışveriş yapıp para kazandırıyorsun, iptal ediyorlar.

3 farklı hesap 3 alışveriş...
    Ne için ? Çek için...
    Peki adamlar ne demiş, her kullancıı 1 kez çek kazanabilir.

Sonrada tok satıcı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Dün hepsiburada'dan 3 farklı hesapla 3 adet çeyrek altın almıştım. Bugün siparişlerin tümü sorgusuz sualsiz iptal edildi.

3 farklı hesap 3 alışveriş...
    Ne için ? Çek için...
    Peki adamlar ne demiş, her kullancıı 1 kez çek kazanabilir.

Sonrada tok satıcı ?

Hediye çeki kampanyası kurallarından:

Bir kişi bir defa hediye çeki kazanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda hepsiburada.com kazanılacak olan hediye çekini haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.

Hediye çekini iptal etme haklarına sahipler. Siparişleri değil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 3 Mayıs 2015; 11:42:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46

çek kampanyası kesin değil. geçen hafta kargo bedava vardı...

Bu haftasonu çek kampanyası var. Gece 00:01'de ben burada olacağım

Hocam tahmininiz tuttu çek kampanyası yaptılar. Haftaya bedava kargo yaparlar mı? Bir sırası var mı bunun?

Hepsiburada bile karar vermemiştir henüz haftaya hangi kampanyayı yapacağına 😀

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.