Şimdi Ara

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
28
Favori
21.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey soracam: geçen hafta bahar kampanyası için mh yi aradığımda ekside olanların puanlarının silinmeyecegi çünkü puanlarını artıya geçmek için kullandıkları için bir nevi puanları harcamış oluyorsunuz dediler. Bu yüzden hahar kampanyasından faydalanıp 60 TL kazandım şu an artıdayım. Anneler gunu kampanyasına da katılmak için bi arayayım dedim. Aradığımda puanların silineceğini söylüyor mh. Yani bir hafta önce bana dediklerinin tam tersini söylüyorlar. Siz bu konu hakkında ne yaptınız? Risk alıp beklemek ne kadar doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

arkadaşlar paraf günü bugün olup ekstra paraf puan seçenler için mh kombo olmadığını söyledi. hangisi fazla kazandırıyorsa o geçerli oluyormuş. ben indirim yaptım. hb dan altın alarak indirim + parafpuan + 25*4 kupon alıcam.

Lahavlevelakuvveteillabillahilaliyyilazim.

Edit: Al birini vur ötekine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sL@N -- 2 Mayıs 2015; 11:26:58 >
  • Morhipo ve kayra giyim geçerli. Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Bu paraf günümde yapılan %5 indirim hesabımıza parafpara olarak mı yansıyor acaba.Birde Paraf günümde %5 indirim mi yoksa 5 kat parafpara mı kullanmak avantajlı oluyor.Kartı yeni aldığım için bu konularda tecrübem yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • kartal2003 kullanıcısına yanıt
    5 kat paraf para daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Bkm express ile odeme yapip 40 tl puan alan oldumu acaba..

Dun n11'den alisverisi Bkmexpress ile yaptim anneler gunu puani ile paraf gunum paraf para sorunsuz yatti. Bkmexpress"in ayrica 50/20 iade kampanyasi vardi onun icin mobil uygulamadan gectim siprisi.

• quote:

arkadaşlar paraf günü bugün olup ekstra paraf puan seçenler için mh kombo olmadığını söyledi. hangisi fazla kazandırıyorsa o geçerli oluyormuş. ben indirim yaptım. hb dan altın alarak indirim + parafpuan + 25*4 kupon alıcam.

Ben sarraftan altın aldım.Puan yattı,paraf günümle de birleşti.500 liraya 13 lira.
  • Burada yazılanları dikkate almayacaksanız takip edip yorum da yazmayın lütfen. Burada paylaşılanlar müşteri hizmetlerinin söylediklerinden daha geçerlidir. Tek kendini akıllı sanıp ısrarla soranlar yüzünden tüm avantajları tek tek yitiriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

Lahavlevelakuvveteillabillahilaliyyilazim.

Edit: Al birini vur ötekine.

Yok arkadas anlatmakla olmuyor.acaba uygulamali kurs acilsa yine mh kazanir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

quote:

Ben sarraftan altın aldım.Puan yattı,paraf günümle de birleşti.500 liraya 13 lira.

Sarraf nedlr hocam hangi site oluyor

• Hepsiburadadan 4 ayrı hesaptan altın almak hem aşırı suistmale giriyor hem de uğraşmaya değmez. 25 tl lik kuponların 1 ay sonra yüklenmesi sonra onları satmak falan hep dert... Onun yerine tek alışveriş yapmak daha mantıklı gibi
  • thekoch kullanıcısına yanıt
    Kuyumcu dükkanından almış arkadaş. ..:)

• Bu konuya yeniler yazmasın abi bu be hem bilmiyorlar hem atarlanıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den Tv aldım mutfağa. 40 paraf hemen geldi. Parafgünü daha yansımadı. İşlem provizyonda.

• benliharun B kullanıcısına yanıt
    altın alımı da dahil dimi hocam yani, öleyse 1 gram alaym şimdi bari bkm ile.
  • Bunca ornek varken mh aramaya devam edin bugun yarin degistirir sayenizde tek 40 puan verirler. Arkadasim, forumda insanlar resmini koymus hersey ortadayken ne diye ararsin? Sizin gibiler yuzunden garanti bonus cop oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

altın alımı da dahil dimi hocam yani, öleyse 1 gram alaym şimdi bari bkm ile.

Hem Paraf hem de Bkm kampanyasına dahil olmaması için bir sebep yok hocam.
  • birsey sormak istiyorum konu ile direkt ilgisi yok ama a101 ler halkbank uyesimi
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Bankasya&Garanti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonusu öldürdünüz, adios u bitirdiniz, PARAFLY'ı yedirmeyiz..:D Şaka bir yana kampanya konularında ki bu tip şahıslar kartlara çok ciddi zararlar veriyorlar...Adiosun oranlarına bakarak anlayabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.