Şimdi Ara

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
28
Favori
21.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satarkende 35 tl zararla satacan yani 5 tl paraf kazanmis gibi olacan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARISKKK

Satarkende 35 tl zararla satacan yani 5 tl paraf kazanmis gibi olacan

paraf paralar uçak biletlerinde 4 katı değerinde.

o yüzden yaptığınız hesap yanlış.

500 liralık altından gelecek olan 60 parafpara ile 240 liralık bilet alınabiliyor. ya da 300 liralık tatil. altını satarken oluşacak zarar ise en fazla 40 tl
  • elegance_84 kullanıcısına yanıt
    125 lira olan altın göremedim, aldığınız parçalar neydi?
  • Telefon almam lazim n11 mi almam lazim ?
  • Bilezik alicam bakan oldumu en uygun fiyat nerede diye

• N11 den Note 4 için maliyet hesaplaması örneği :

Parafly kartı ile yapılan işlemler;

İlan bu......:

Samsung N910CQ Galaxy Note 4 Resmi Distribütör Garantili
    http://www.n11.com/samsung-n910cq-galaxy-note-4-resmi-distributor-garantili-P48796542

1.950 - 11 (N11 den) ≈ 1.940

Parafly puanları 40 (Anneler günü) + 29,70 (Paraf günüm) ≈ 70

Uçak biletinde 70 x 4 = 280 TL
    Tatilde 70 x 5 = 350 TL

Pauanını uçak biletinde değerlendirenler için maliyet....... 1.940 - 280 = 1.660,- TL.

Puanını tatil alışında değerlendirenler için maliyet.............1.940 - 350 = 1.590,- TL.

FLY olmayan kartlar için ve uçak/tatil almayacak olanlar için maliyet;

Yine anneler günü ve Paraf Günü kampanyaları ile birleştirilmek kaydı ile :

1.950 - 11 - 40 - 29,70 ≈ 1.870,- TL.

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 2 Mayıs 2015; 8:13:04 >

• gokmay kullanıcısına yanıt
    paraf günüm indirim ve puanı en fazla 20 tl ye kadar diye biliyorum. 9,7 düz kart harcaması puanı yani üye işyeri puanı %0,5 olan. yanlış anlaşılma olmasın.
  • Arkadaşlar 10 Mayıs ta yapılan alışverişler geçerlidir değilmi
  • Beyler tatilde katsayı x5 diyorsunuz da, o sadece gemi turu ve araç kiralama da oluyor diye biliyorum, yani normal bir otele gitseniz x5 değil x4 oluyor, 1 ay önce tatil aldım 4 ile carpti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizfeneri kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, bu örnek için bu puanı veriyor. Paraf günüm puanı ekstradır ve en fazla 20 liradır. 9,70 lik kısmı da normal harcamadan kazanılan puandır. Zaten genelde %0,50 veriyor birçok yer.

Farklı bir sitede veya farklı bir üründe, örneğin 600 liralık bir üründe 40 + ? + ? şeklinde olacaktır hesaplama.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 2 Mayıs 2015; 8:37:04 >
  • Puan kullanım katsayı detayları şöyle :
  • quote:

Orijinalden alıntı: duke06

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Yatas'tan veya yatsan'dan yatak almak istiyorum. Kampanyayi bu urun portfoyune nasil dahil edebiliriz. Yatak firmalarinda deneyen oldu mu

Yataşta geçerli değil denedim..muhtemel sektör türü uyuşmuyor. Çünkü paraf posu vardı

Ben de yatsan'da denedim dun. 10tl cekim yaptim, sms gelmedi e-subedeki kamlanyalar bolumundeki hedefler de degismedi

• arkadaşlar paraf günü bugün olup ekstra paraf puan seçenler için mh kombo olmadığını söyledi. hangisi fazla kazandırıyorsa o geçerli oluyormuş. ben indirim yaptım. hb dan altın alarak indirim + parafpuan + 25*4 kupon alıcam.

• elegance_84 kullanıcısına yanıt
    hocam 1 gr altın 107 108 tl sen ne aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Puan kullanım katsayı detayları şöyle :

Oteli yurtiçi konaklama olarak kabul ediyor, 1haftalik tatil aldım 4 ile carpti

• Anneler Günü ve Paraf Günüm için mi birleşmez dediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

arkadaşlar paraf günü bugün olup ekstra paraf puan seçenler için mh kombo olmadığını söyledi. hangisi fazla kazandırıyorsa o geçerli oluyormuş. ben indirim yaptım. hb dan altın alarak indirim + parafpuan + 25*4 kupon alıcam.

Siz aradikca adamlar yapacaklarsa da yapmıyorlar ve sonra kendinizi zeki olarak değerlendiriyorsunuz, yukardaki mesajları okusaydin cevabı alir din bak mesela arkdasin biri note 4 falan almış n11'den ...

• Olabilir, ben tatilde hiç kullanmadım ama Parafly ile uçakta haddinden fazla fayda sağladık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

hocam 1 gr altın 107 108 tl sen ne aldın?

1 gr altın kargo ile birlikte 111,55 TL. 3 farklı hesaptan bu şekilde aldım. 4.hesaptan da yanına 0,5 gr ekleyerek aldım. Toplamda 500,36 TL tutarında alışveriş yaptım.

• Bu arada sevgililer günü kampanyası vardı aynı günde paraf günü yapıp kombo yapmıştım bunda da sorun olmaz mh kendinden bihaber

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.