Anneler Günü’ne özel, seçili sitelerde 100 TL’ye varan Worldpuan fırsatı! (4. sayfa)
-
-
Ben de dediğiniz gibi hatırlıyorum, ama bu sefer yazmamış fiziki zorunlu diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Eğer dediğiniz gibi yapıyorlarsa baya uğraşacağız bunlarla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçen ay 500/50 amazon worldpuan ve 300/10 e-ticaret kampanyası vardı. Amazondan 500 tl harcama yaptım. Her ikisi de sayıldı. 60 Wp yattı
-
bende trendyol yaptım 1500tl, dönem içine düşmesine rağmen kampanya şartlarında sayaç işlemedi.
-
Daha önce kampanya katılmistim ama şuan hala çalışmıyor ama ben garanti olsun diye SMS le de katıldım ne olur ne olmaz ,sanki iptal edilecekmis gibi duruyor kaç gündür mobil uygulamada
Arkadaşlar world puanı kullanabildiğimiz sanalmarket harici büyük siteler var mı? N11, hepsiburada gibi?
Vakıfı Trendyol cüzdanda deneyip sayacı işleyen var mı? Sıkıntı olur mu cüzdan olması?
Sayaç sorunlu büyük ihtimalle puanlar yatar ama sıkıntı olursa da kayıt açarak alınır. Ne trendyol ne de hepsiburada işlemi sayaç işlemedi.
Tamamdır teşekkür ederim.
Vakifbank da elektronik 1500/40 + e ticaret 10 tl + 1500/100 olursa 1500/150 olacak kampanya şartlarında birleştirilmez diye ibarede yok ama Vakifbank birleştirmeyi pek sevmiyor sıkıntı çıkar mı emin olamadım.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama birleştirme işi sıkıntı olur gibime geliyor, daha önce başıma geldi sadece 300/10 kampanyasına saydı. Eğer deneyen olursa ya da bu konularda daha tecrübeli arkadaşlarımız yorumlarlarsa memnun oluruz. üç kampanyadan toplam 1500/150 alabilir miyiz...
-
30 nisan da vakıf world le,
hepsiburada çift kart ödeme ile,
1500 tl harcama yapıldı..
işlem provizyondan çıktı,
sayaç işlemedi..
nisan ayı e ticaret sayacı işledi..
bilginize..
-
quote:
Orijinalden alıntı: sak057530 nisan da vakıf world le,
hepsiburada çift kart ödeme ile,
1500 tl harcama yapıldı..
işlem provizyondan çıktı,
sayaç işlemedi..
nisan ayı e ticaret sayacı işledi..
bilginize..
Benimde aynısı olmuş bende trendyol cüzdan da hem vakif hem yapikredi kullanmıştım. vakifta sayaç işlemedi ama zamani gelince yatirirlar diye düşünüyorum.
Diğer kampanyalarla birleşmez yazmıyorsa sayaç çalışmasa da birleşir ve alınır -
Sayac saymasada yatacaktir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 111222333hhh
Ben de dediğiniz gibi hatırlıyorum, ama bu sefer yazmamış fiziki zorunlu diye.Tekrar bir cevap vereyim dedim, bu ay aynı kampanya 1500 e düşmüş 40 tl wp veriyor, şöyle bir durum olmuş; nisan aylarının sonlarında anneler günü kampanyası için trendyoldan 500 üstü alışveriş yapmıştım sayaçta görünmüyor gerçi çoğu kişinin sayacı işlememiş, ama 30 nisanda 3000 üstü n11 de bir alışverişim daha olmuştu 50 tl kazanmışım sayaçta gördüm bahsettiğiniz 2500 üstü alışveriş kampanyasından . Bir de Trendyol alışverişi yerine n11 alışverişini de anneler günü kampanyasına sayarsa 50 yerine 100 wp gelse süper olur ayrı konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X