Bildirim
Anneler gününde alınacak en güzel hediye ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
koltuk takımı al -
pahalı kaçıyor o yav -
Bende guzel bir supriz yapmak istiyorum. O gun zaten ozel bir kutlama olacak evde, o yuzden herkes anneler gununu unutmus olacak ama ben o ozel gunde annemin anneler gununu en iyi sekilde kutlamak istiyorum.
Acele edip birseyler bulsam iyi olacak -
bütçen nedir ona göre bişey deyelim -
50-100 civarı -
Buldugunda buraya yaz bende düşüneyim hoşuma giderse -
Klişe ev eşyası vb. hediyeler yerine bir gün ona değer verdiğinizi göstererek vaktinizi onunla beraber geçirin. En büyük hediye bu olur. Sonuçta her genç ister istemez, farkında olmadan annesine karşı kırıcı davranır. Onu görmezden gelebiliyoruz. Ona bir gün yemek yapmada yardım etsen çok mutlu olur. Birisine değer verdiğini göstermek maddi hediyeden daha anlamlıdır, daha etkileyicidir. -
Hocam güzel bi hediye alayım hemde onunla geçirsem nasıl olur ne hediye alabilirim -
Bana da fikir lazım beyler bütçe 50 lira -
Meyve sepeti yaptır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
manevi değeri olan bişey yapmak istiyorum hani kullandıkça beni hatırlasın ve ya giyindimi beni hatırlasın beni her halukarda hatırlasın işte öyle bi hediye -
quote:
Orijinalden alıntı: BigBoss34
Buldugunda buraya yaz bende düşüneyim hoşuma giderse
Benim aklimda bikac fikir var :
- uzerine resmi olan bi pasta ve buyuk bi buket cicek icerisindede kucuk ama verdigim degeri en iyi sekilde anlatabilecek bir not.
Fakat bu fikir biraz basit kaliyor ve ozel bir gunde kutlayacagim icin zaten cokca pasta kurabiye falan olacak.
- bileklik yada kolye: kutunun icine ilk once bilekligi yada kolyeyi yerlestirip, uzerine gul yapraklarini onun uzerine ufak bir not ve en uste bir gul olabilir.
- Yemege cikartmak olabilir. Arkadaslara fikir olsun diye yazdim. O gun bizim ev kalabalik olacagi icin ben annemi yemege cikaramayacagim, misafirlere ayip olur
Ama suan binlari bi kenara birakip dusunmeye devam ediyorum. Kalabalik bir ortamda verecegim hediyeyi o yuzden daha hos suprizler arayisindayim.
-
Arkadaşlar ortalama 100₺ ye kadar nasıl bir hediye alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X