Şimdi Ara

Annelütfenden indirimli alınan ürünler gönderiyor.Tebrikler Annelütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
12
Favori
23.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana mail gelmiş, 350TL ve üzeri alışverişte 50TL indirim diye.. kupon kodu burda yazanla aynı.. sanırım indirimi tanımlarken %50 olarak tanımlayıp bi yanlışlık yapmışlar..
  • Biten fırsatlara kaldırılabilir.

Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

http://www.annelutfen.com/urun/pallas-2-fix-9-36-oto-koltugu-rocky-mountains
    bunu almayı düşünüyorum

Geçen ay aldım n11den..
    450-470 arası bir fiyata gelmişti.
    Bu fiyata yollarlarsa bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ile birlesiyor mu dwneyen var mi

• 1700 tllık arabayı 850 tl ye aldım arkadaşlar.tşk ederım ama gelır mı bılmem .iptal ederler mı ? bez mama sandalyesı fılan alacagım .deneyımlı arkadaslar lutfen yardımcı olsun .ACİLEN :)
  • Merhaba, yeni doğan bir bebek için hangi tür bebek bezi gerekli oluyor? İleriye dönük yatırım yapmak adına yardımcı olabilir misiniz?
  • turkcell ıle bırlesmıyor.Turkcell kodunu uygula dıyınce kod bolumune gelıyor .Ek kod yuklenmıyor
  • dangerous kullanıcısına yanıt
    2 paket 1 numara
    2 paket 2 numara
    8 paket 3 numara
    alabildiğince 4 numara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata_kaya5

turkcell ıle bırlesmıyor.Turkcell kodunu uygula dıyınce kod bolumune gelıyor .Ek kod yuklenmıyor

Allah razı olsun be hocam rahatlattın bizleri. ben gerçi sipariş vermiştim daha fazla bekleyemeyip.

şimdi bizim siparişler iptal mi olacak normali 350 tl lik alışverişe 50 tl indirimmiş ya
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    Hangi markanın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Allah razı olsun sevgili kardeşim
    Geçn hafta doğan bebeğim için 460 liralık alış verişi 230 liraya üstelik Bonusa 4 taksitle satın aldım.

Sayın TuVNeRa sıcak fırsatları hiç kaçırmıyorsunuz, ilgiyle takıp ediyorum sizi. Bebeğiniz de hayırlı olsun bu arada, yaşı uzun olsun.

• dangerous kullanıcısına yanıt
    koda primada geçmiyor sanırım.. huggies iyidir
  • KADINLAR KLUBU İLE BİRLEŞMİYOR
    SADECE AVANTAJİX

DENENDİ ONAYLANDI KADINLAR KLUBU GİRİNCE KUPONU SİLİYOR
  • http://www.annelutfen.com/urun/weewell-wma230-bebek-telsizi-800m-lcd-ekran-2-kanal-mavi

http://www.annelutfen.com/urun/weewell-300-metre-dijital-cift-yonlu-bebek-dinleme-telsizi-wma400

arkadaşlar bu iki telsizden birisini almak istiyorum benim gibi 350 tlden düşük fiyatlı ürün almak isteyen arkadaşla ortaklaşa almak isterim kendisi ile anlaşırsak ücreti kendisine havale geçerim o şekilde ürünü almış oluruz.

• ayrıca gelen mailde farklı tutarlar için de indirim kodları var ama onlar normal çalışıyor bir tek 50 olanda sorun var.. 200TL ve üzerine 30TL indirim için KARNE30 kodu doğru çalışıyor mesela..
  • thegreenblack kullanıcısına yanıt
    pug nedir ? bug'ın lazcası mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

bana mail gelmiş, 350TL ve üzeri alışverişte 50TL indirim diye.. kupon kodu burda yazanla aynı.. sanırım indirimi tanımlarken %50 olarak tanımlayıp bi yanlışlık yapmışlar..

aynen öyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

bana mail gelmiş, 350TL ve üzeri alışverişte 50TL indirim diye.. kupon kodu burda yazanla aynı.. sanırım indirimi tanımlarken %50 olarak tanımlayıp bi yanlışlık yapmışlar..

onu bunu bilmem benim karttan benim gordugum fiyat dustu hatta bu ayın taksidini aldılar bile.
    bekleyip gorucez.

• kraft ve prima ürünlerinde geçerli olmadığından indirim yapmamıştır.
     Annelütfenden indirimli alınan ürünler gönderiyor.Tebrikler Annelütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem1010

http://www.annelutfen.com/urun/biannchi-montana-d-26 bu bisiklet yarı fiyatına gelio baya iyi fiyatt

Şeytan dürtüyor
    Büyükler için başka ne var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.