Şimdi Ara

Annelütfenden indirimli alınan ürünler gönderiyor.Tebrikler Annelütfen (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
527
Cevap
12
Favori
23.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARNE50 KODUNU Denedim bende 50 tl düştü acaba huggies bez eklediğimden mi? gerçi kraft oto koltugu denedim yine 50 tl indirim yaptı. sanırım ya çaktılar davayı yada bende sorun var:((
  • Düzelttiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun, 50tl düşüyor artık..
  • birkaç ürün ekledim kontrol ettiğimde % 50 indirim sağlıyordu biraz oyalandım. siparişi tamamlamak için tekrar denediğimde sadece 50 tl indirim yaptı alanlara inşallah gelir....
  • ALANLARA HAYIRLI OLSUN UMARIM gonderırler yıne dırekten donduk desene :)
    almadım
  • Bisiklet aldim 15 yildir binmemisimdir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mymustang

birkaç ürün ekledim kontrol ettiğimde % 50 indirim sağlıyordu biraz oyalandım. siparişi tamamlamak için tekrar denediğimde sadece 50 tl indirim yaptı alanlara inşallah gelir....

Aynısı banada simdi oldu off

• Göndermezlerse hakem heyetine direk
  • Çok düşündüm ama son anda kaçırmadım:

Ürün Ürün Kodu Adet Toplam
    BİANNCHİ MONTANA D 26 ERB-B-2891 1 579,00 TL
    Toplam 579,00 TL
    Kargo 0,00 TL
    Kupon (KARNE50) -289,50 TL
    Genel Toplam 289,50 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

Göndermezlerse hakem heyetine direk

bu sefer bende gidecem
    cocuk oyununa dondu
    her site hata yaparmı oldu tesadufmu?
    ne hikmetse ne maillere ne telefonlar bakan yok ama birden cek gecersiz oldu??

• Hatayı düzelttiler arkadaşlar artık 50 tl indirim bar %50 değil

Sanırım siparişleri de iptal ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Ben de bunu aldım. Umarım işe yarar bişeydir. Isofixli diye aldım.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.

http://www.annelutfen.com/urun/prego-tiger-grup-1-2-3-9-36kg-isofixli-oto-koltugu-gri-2014

Annelütfenden indirimli alınan ürünler gönderiyor.Tebrikler Annelütfen

konuyu ben actm dostum kimseye haber vermeden urun gelebilirdi diyenler var ama buranin ekmeğini çok yedim sonra bedava mamalari yolladi annelutfen diyenler oldu sipariş verdim inşallah gelirler

• Kardeş macera olur. adamlar mail yollamış 50 TL indirim diye. Bariz hata, iptal ettiklerinde hakem heyetine falanda gitme şansımız yok. Bu fiyatlara bu ürünler imkansız kabul etmek lazım. O yüzden alıp para iadesiyle uğraşmayacağım. Bu kadar kişinin iadesinde de sıkıntı çıkar uğraş dur. İnşallah ben yanılırımda herkes aldıklarına kavuşur. Bende almadığıma yanarım. bugün hatalı hepsiburada finish kampanyasına girdim, bunda hata açık değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gepe

Kardeş macera olur. adamlar mail yollamış 50 TL indirim diye. Bariz hata, iptal ettiklerinde hakem heyetine falanda gitme şansımız yok. Bu fiyatlara bu ürünler imkansız kabul etmek lazım. O yüzden alıp para iadesiyle uğraşmayacağım. Bu kadar kişinin iadesinde de sıkıntı çıkar uğraş dur. İnşallah ben yanılırımda herkes aldıklarına kavuşur. Bende almadığıma yanarım. bugün hatalı hepsiburada finish kampanyasına girdim, bunda hata açık değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark ettiler arkadaşlar. benim sepet değişti. 50 tl indirim yapıyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliba

http://www.annelutfen.com/urun/motorola-mbp36-kamerali-bebek-telsizi-600-mt
    620 yerine 310 liraya aldım ebay da yok bu fiyata haber veren arkadaşa teşekkürler. :))

Bir de bu avatajix sonradan eklenebiliyordu o nasıldı acaba ? @tuvnera

MOTOROLA MBP36 Kameralı Bebek Telsizi 600 Mt
    Fiyatı 619 TL görünüyor ve indirim kodu yazınca 50tl indiriyor sadece..olmadı bize.
  • Arkadaşlar 1700 Tllık bebek arabası 850 tlye 3 TAKSITLE almıstım .Şimdi baktım Tek CEKİM yapmıslar. Bence GÖNDERECEKLER .
  • Taksitli alanlar taksit taksit geri alirsiniz artik odediginizi

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

quote:

Orijinalden alıntı: mymustang

birkaç ürün ekledim kontrol ettiğimde % 50 indirim sağlıyordu biraz oyalandım. siparişi tamamlamak için tekrar denediğimde sadece 50 tl indirim yaptı alanlara inşallah gelir....

Aynısı banada simdi oldu off

aynısı oldu ödeme ekranında 289 tl gibi bir sayı vardı ancak bildirim mailinde sadece 50 tl indirim görünüyor. kartımdan da 529tl çekmiş. iptal maili yazdım. kontrol edin açık provizyonları güme gelmeyin.

• adam hala hakem heyeti diyor ya.. bu resmen bakkalın para üstünü on lira vereceği yerde karıştırıp 200 lira vermesiyle eş değer.. ha adamlar hata ettik ama yine de yollarız derse sorun yok..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.