Şimdi Ara

Annelütfenden indirimli alınan ürünler gönderiyor.Tebrikler Annelütfen (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
12
Favori
23.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım gonderırler hocam cok fazla kısı almadı GONDERME IHTIMALLERI YUKSEK BENCE
  • vallahi bende dayanamadım aldım bebek bezi ve ıslak mendil
    bakalım ne yapcaklar iptal olursada fazla yaygaraya gerek yok hata olduğu belliydi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırmalar işi buldu valla, böyle absürt bir hata yap site tık rekoru kırsın, sonra yanlışlık oldu deyip göndermesinler, ama yaptıkları reklam sitelerine aldıkları hit yanlarına kar kalsın, bu duruma bir düzenleme yapmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theistman

fırmalar işi buldu valla, böyle absürt bir hata yap site tık rekoru kırsın, sonra yanlışlık oldu deyip göndermesinler, ama yaptıkları reklam sitelerine aldıkları hit yanlarına kar kalsın, bu duruma bir düzenleme yapmaları lazım.

Beteri de var:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86547883&p=2&f=811

• ŞEMSİYE ( Plaj modeli )
  • Böyle olacağını tahmin ettiğim için kendimi tuttum almadım. Alan arkadaşlara bol şans inşallah gönderirler, haberlerinizi bekliyoruz.
  • theistman kullanıcısına yanıt
    art niyet olacagini dusunmuyorum, sonucta onlar da insan....
  • ürünler gönderilirse kendi adıma kaçırdığım için çok üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

art niyet olacagini dusunmuyorum, sonucta onlar da insan....

Açık art niyet
    Demo sitelerde bile "Lütfen sipariş vermeyin siteyi düzenliyoruz" ibaresi varki Kliksa sayesinde bir çoğu ile tanıştım.

• Cybex Pallas 2 Fix Oto Koltuğu düşünüyordum kaçırdık fırsatı. inşallah alanlara gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achils38 -- 20 Ocak 2014; 23:26:38 >
  • bende 3 taksit almıştım şimdi baktım bekleyen provizyonlarda tek çekim gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theistman

fırmalar işi buldu valla, böyle absürt bir hata yap site tık rekoru kırsın, sonra yanlışlık oldu deyip göndermesinler, ama yaptıkları reklam sitelerine aldıkları hit yanlarına kar kalsın, bu duruma bir düzenleme yapmaları lazım.

Aynen bunım bi bedeli olmalı

• Ben sepeti doldururken adamlar uyandi bosuna o kadar heyecan yaptik.

• TEKRAR baktım su an 850 tllık alısverıs 3 taksıt gozukuyor .Birisi su an acayıp sekılde kontrol edıyor sıteyı sanırım.Gönderirlerse ne ala .. Ama göndermezlerse bır daha sitelerıne buradakı kımse GİRMEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

bende 3 taksit almıştım şimdi baktım bekleyen provizyonlarda tek çekim gözüküyor.

Ben 9 taksit le aldım ilk taksidi cekmişler bile
    Parayı almaya gelince kusursuz fiyat kusurlu oylemi
    Se se seeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

bende 3 taksit almıştım şimdi baktım bekleyen provizyonlarda tek çekim gözüküyor.

Se se seeeee

bence gönderecekler hocam..göz göre göre böyle bir hata yapılmaz..klavye sürçmesi gibi bir hata değil sonuçta.bekleyip göreceğiz..iptal olursada sağlık olsun.
  • ata_kaya5 kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderirlerse muhtelemen batarlar. Fiyatlar piyasayla neredeyse aynı, ürünler üzerinden yarı yarıya indirimle satan hiçbir dükkan veya site hiç duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Taksitli alanlar taksit taksit geri alirsiniz artik odediginizi

isiz yada biz iade edersek taksitle geri ödenir.onlar tarafından iptal edilirse tamamı ödenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 20 Ocak 2014; 23:34:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Se se seeeee

bence gönderecekler hocam..göz göre göre böyle bir hata yapılmaz..klavye sürçmesi gibi bir hata değil sonuçta.bekleyip göreceğiz..iptal olursada sağlık olsun.

Yillardir takip ediyoruz boyle buyuk durumlarda kimse gondermez ayrica eskiden bu tarz konular silinirdi ne oldu ne degisti anlamadim...

• Şu an benim sipariş işleme alındı yazıyor .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.