Şimdi Ara

annem babam boşandı kyk burs çıkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar annem babam boşandı. Babam serbest meslekle uğraşıyor ama aşırı derecede para kazanıyor cafeden aylık 17bin lira ama amcama ait gözülüyor şirket. yani ortalama cebimize ayda 5-6 bin lira giriyor. Annem ev hanımı. Aslında ikiside çalışmıyor gözüküyor. Annem dul maaşı alıyor sadece. Sizce burs çıkar mı? yoksa boş yere umutlanmayalım mı? orta okul zamanında alıyordum burs sınavlarına girmiştim vs. çıkar mı ya

• Babanızla görüşmüyor musunuz? =/
  • Allahın yok mu lan? O kadar paraya rağmen daha ne bursu? Ne kadar ihtiyacı olanlar var biliyor musun?
  • babam işsiz annem çalışıyor,abim okuyor,dereceyle girdim bu sene.
    bana burs çıkmaz diyolar, hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Babanızla görüşmüyor musunuz? =/

birlikte yaşıyorlar kağıt üstünde boşandılar. ikiside işsiz gözüküyor ama amcam babama elden veriyor parayı
  • 6bin lira geliriniz var 300liralık bursa mı bel bağladın la yazık..
    Çıkar buyuk ihtimal..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikar diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK burs/kredi artar mı bu sene
    geçen yıl önce açıldı
    Kyk mı ev mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Phoenix_20 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kimin paraya ihtiyacı yok. kaç aydır playstation istiyorum herkeste playstation 4 var. televizyon full hd playstation 3 hakkını vermiyor. burs çıkarsa ailem izin verdi playstation4 alacaklar ben de bursu onlara vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavuklumakarna

quote:

birlikte yaşıyorlar kağıt üstünde boşandılar. ikiside işsiz gözüküyor ama amcam babama elden veriyor parayı

Ulan Allahtan korkun burs çıksın diye boşanıyorlarsa Allah gözünüzü doyursun. Dul maaşı zaten hakkı değil annenin o zaman

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    burs çıksın diye boşanmadılar okumuyor musun? kaç yıldır boşanmış gözüküyorlar zaten yeni bir şey değil
  • Babadan oğula nesil bunlar

• Universiteye başlarken bende düşünürdüm acaba neye göre burs çıkıyor diye okul bitti seneler oldu hala anlayamadım neye göre burs çıktığının mantığını..

• quote:

burs çıksın diye boşanmadılar okumuyor musun? kaç yıldır boşanmış gözüküyorlar zaten yeni bir şey değil

Hakkınız olmayan dul maaşı burnunuzdan fitil fitil gelsin inşallah, sonuçta devlette bütün vatandaşın hakkı var. Benim dahil hakkımı yiyorsunuz haram zıkkım olsun

• Ulan o kadar ihtiyaci olan insan var yaptigin ayiptir bence hic basvurmasaydin

• inş sana çıkarda o kadar insanın hakkına girersin.
  • Okumayın Babası amcasından otlanan beleşcinin oğlu

• quote:

quote:

Şimdi polise gidip "evli olmayan kadın erkek aynı evde yaşıyor" diye suç duyurusunda bulunucam
    Tayyip ilk defa bi işe yaramış olacak

• quote:

Kardeşim kimin paraya ihtiyacı yok. kaç aydır playstation istiyorum herkeste playstation 4 var. televizyon full hd playstation 3 hakkını vermiyor. burs çıkarsa ailem izin verdi playstation4 alacaklar ben de bursu onlara vericem

.
     annem babam boşandı kyk burs çıkar mı ?

• kardeş şikayet ederim seni ip den bulurlar.Yakında anlaşılır annenle babanın birlikte olduğu yeni bir sistem geldi çünkü çatkapı geliyorlar kontrol ediyorlar eğer anlaşılırsanız faizi ile alırlar parayı.Kardeş alırsanda o paradan hayır geleceğini sanmam
  • Okumadim
    Cikmaz.ben burs cikan birini gormedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.