Şimdi Ara

annem babam boşandı kyk burs çıkar mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tavuklumakarna

burs çıksın diye boşanmadılar okumuyor musun? kaç yıldır boşanmış gözüküyorlar zaten yeni bir şey değil

Allahtan kork eger senin yuzunden bana burs cikmazsa o burs parasi sana haram zikkim olsun. O kadar ihtiyacim varki o bursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah alamazsın

• Tavuklumakarnanın bir konusunu daha baltalamaya geldim üye şizofren beyler hergün ayrı bi hayat yaşayıp dh de saçma konular açmak için gönderilmiş üniversiteye gideceğinden şüpheliyim 2000 li fln olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 21 Ağustos 2015; 22:21:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar devletten dul maaşı almak için boşanmışlar, şimdi de bu parayi kari koca catir catir birlikte yiyolar. Devlet bunu denetleyemiyorsa, devletin malı deniz yemeyen kerizdir kardeşim. Hak hukuk boyutuna girmiyorum, boyle birsey zaten suctur. Beraber yasadiklari anlasilirsa parayi geri alirlar faiziyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    vergi vermez adam yerine konmaz ( reşit olmamak) gelmiş hakkım hukkum var diyor delirecağım!!!!!!1
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Babanızla görüşmüyor musunuz? =/

Ya sen neden hep - alıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zenginler bu yüzden zengin..

• Gelen geçen beddua okumuş.Halbuki beddua okumanız gereken bu arkadaş degil.Geçtigimiz ay bir komşumla konuştum bu bursla ilgili.Kendisi bakan yardımcısı.Bana aynen şu cümleyi kurdu "Sen başladıgı zaman bana tc numaranı ver ben hallederim".O bursların neredeyse tamamı partililerin tanıdıklarına gidiyor.Bu arkadaş bursa basvurmak istemiş ki başvurmak herkesin hakkı.Kimin burs alıp almayacagını ise devletin belirlemesi lazım.Beddua okumanız gerekenler baştakiler ve onlara oy verenler

• quote:

Kardeşim kimin paraya ihtiyacı yok. kaç aydır playstation istiyorum herkeste playstation 4 var. televizyon full hd playstation 3 hakkını vermiyor. burs çıkarsa ailem izin verdi playstation4 alacaklar ben de bursu onlara vericem

Senin gibi kişiler yüzünden kaç kişi okulunu bırakıp memleketine dönüyor haberin var mı senin. Ben sırf okumak için okula uğramıyorum doğru düzgün sınav döneminde uykusuz kalıp ders çalışıp sınavlara giriyorum. Beyefendi playstation 3 ü beğenmeyip 4 e geçmek için ihtiyacı olan insanları umursamıyorsun.
    Böyle ihtiyacı olmayan kişilere burs çıkıyorsa hakkımı helal etmiyorum hiçbirine umarım o harcadıkları her kuruş onlara dert olarak geri döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Babanızla görüşmüyor musunuz? =/

Ya sen neden hep - alıyorsun?

• Kıvırıp bi tarafına sokarsın artık, ps4 alacakmış piç.
  • Benim ailemde ayrı bende kykya başvurdum çıkmazsa büyük bir ihtimalle kayıdımı sildireceğim. Aylık eve giren para 1500' ü geçmiyor. Kira bir yandan faturalar bir yandan bankalara borç bi yandan derken elde hiç bir şey kalmıyor bu burs çıkmazsa benim okumamın imkanıda kalmıyor. Eğer ki ben kabul edilmez ve sen edilirsen söverim böyle adalete.
  • Sizin gibi şerefsizler oldukça hakkı olan adamlar paraları yetişmediği için okullarını bırakıyorlar. Gerçi o burs sana çıksa da sen ve senin gibi piç kuruları böyle şeyleri düşünmekten ders çalışmayacağınız için en kısa sürede o bursta kesilecektir.
  • Bomba konu olmus bende diyorum,neden bu konu populerlerdeki acaba...

• güzel troll beğendim
  • quote:

vergi vermez adam yerine konmaz ( reşit olmamak) gelmiş hakkım hukkum var diyor delirecağım!!!!!!1

Sen ne diyorsun birader, reşit olalı 5 yıl oluyor. Adam yerine koyulup koyulmadığımı nereden biliyorsun? Zorla küfür mü ettirmek istiyorsun?

• O ps4 le ilgili cevabi ciddi yazmamisindir insallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.