Şimdi Ara

Annem-Babam telefon almama karşılar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üniversite'ye geçtim elimde 2011 üretimli Sony Xperia Neo V var.1-2 oyun dışında hiç bir problem yok :D.

Adreno 205
    1 ghz tek çekirdek işlemci
    512 mb ram

sen neyin kafasını yaşıyorsun :D
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    3-5 ay önce sıfırını buldum ve eskisini emekli ettim. 2006 yılında almıştım onu. Yenisini kullanıyorum şu anda. 70 liraya aldım.
  • Yeni maceralara girme. Otur adam gibi bir liseye gir. O zaman da rahatlayacagim filan zannetme. Bos isler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

3-5 ay önce sıfırını buldum ve eskisini emekli ettim. 2006 yılında almıştım onu. Yenisini kullanıyorum şu anda. 70 liraya aldım.

Hocam 70 liraya satiliyorsa cidden alirim küçükken bu sony ericssonun telefonlarina merak salmistim almamislardi

• quote:

Orijinalden alıntı: talha2396

quote:

Hocam 70 liraya satiliyorsa cidden alirim küçükken bu sony ericssonun telefonlarina merak salmistim almamislardi

Bana da bir telefoncuda denk geldi. Baktım rafta duruyor tertemiz.. Bir kız çocuğu tarafından 1-2 hafta kullanılmış sadece. Ne diyon buna dedim, 80 dedi. Az daha indirirsen alayım ben bunu dedim ve 70'e verdi sağ olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talha2396

quote:

Bana da bir telefoncuda denk geldi. Baktım rafta duruyor tertemiz.. Bir kız çocuğu tarafından 1-2 hafta kullanılmış sadece. Ne diyon buna dedim, 80 dedi. Az daha indirirsen alayım ben bunu dedim ve 70'e verdi sağ olsun.

Valla cok iyi denk gelmis ne diyim :D

• vay be.

ben 8. sınıfta iken bırak cep telefonunu daha ev telefonu için bile 1-2 sene sıra bekliyordun
  • Yav niye bu kadar karşı çıktınız da benim param var babamdan parada istemiyorum. sadece almama izin versinler.

• 8 e geçtin ve 1800 lük tel istiyon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

Orta okullu versiyonunu bulamadım :/
    />

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bi üniye geç sonra hayatını yaşarsın ki zaten s3 mini ile her ihtiyacını karşılarsın yapamadığın ne var ki
  • e250 aldırmak için kendimi parçalamıştım la 8. sınıfta
  • Oyun felan boş iş.S3 mini yeter bence.Ben de de xperia u var. Taksiti bitsin yenileyeceğim de 2 yıldan fazla kullanıyosan alabilirsin.
  • Ulan benim o zaman telefonum bile yoktu :D D İlk telefonu geçen sene aldım yalan yok hala kullanıyorum.Şaşırmışsınız siz.
  • Arkadaşlar ?

Üniversiteliyim akıllı telefona geçmedim daha.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.