Şimdi Ara

Annem-Babam telefon almama karşılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 8. sınıfa geçtim. Benim telefon var s3 mini ama telefonum eskidi ve oyun oynamayı cok seviyorum bu yüzden artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Hızlı bir telefon istiyorum ancak bu telefonlarda bildiğiniz gibi 1700-1800 civarı neyse bu önemli değil zaten çünkü benim bursum var suan hazırda 1800 liram var ancak babam ve annem telefon almama karşılar çünkü benim telefon aldığımda derslerime çalışmayacağımı ve teog sınavını kaybedeceğimi düşünüyorlar. Sizden istediğim şey onları nasıl ikna ederim ayrıca ortalamalarım da 96 97 arasında değişiyor.

• 8. sınıf ne lan s3 mini aldıklarına dua et ben o yaşta ilk telefonumu kendi paramla almıştım madem o kadar isteklisin git kendin kazan al

Edit : tam okumadım o yaşlarda öyle telefonlar alınmaz elinden alsalar elin ayağın birbirine dolaşır annen baban haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mX-L4S3R -- 28 Ağustos 2014; 17:53:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOGTEOG
  • Orta okullu versiyonunu bulamadım :/
  • 8.sinifa gectin ve arkadaslar mi diyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yaşındayken benim elimde nokia e50 vardı
  • O yasta o telefonu bulmussun sükret ayrica bir sene daha dur liseye gec notlarin da iyiymis zaten iyi bir yere gidersin hediye olarak bile alirlar elindekilerle yetinmeyi bilmezsen cok zorlanirsin bu hayatta
    edit:ben de orta okulda burs alirdim direk babama verirdim babam bana harclik verirdi vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Right- -- 28 Ağustos 2014; 18:02:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana yeni telefon verelim gel buraya yanında gazetede getir tazedir seninkiler
  • Ulan adamlara bak. Ben 6. sınıfta kendi telefonumu almıştım 33.10. 8de değiştirdim 300Tllik telefon aldım. Yarısını kendim verdim. Lise 2 de bozulunca tekrar kendim aldım. O da 2.5 sene dayandı. Sonra 1200Tl kendim verip yenilemiştim. Şimdikiler S3 miniyi beğenmeyip ''babam 1800Tllik telefon almıyor :(((('' diyor. İmkanı olan kötü telefon kullanmasın demiyorum ama gelip de S3 miniyi beğenmeyip 1800tl vermiyor diye atarlanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 28 Ağustos 2014; 18:04:09 >
  • O yaşta bize 3310 emanet etmezlerdi. Liseye geçiş sınavın varken kafanı başka yerlere verme ailen haklı. Liseye geçince, hele bir de güzel bir yeri kazanırsan o vakit ödül olarak zaten ailen gerekeni yapar merak etme. Elindeki parayı çarçur etmemeye çalış. Ailene de benim bursum var ben alırım deme onları üzersin.

İlaveten şu yan yana teog yazıp sayfanın yapısını bozan "yetişkin" laf ettiğini düşündüğün "çocuktan" daha çocuk haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 28 Ağustos 2014; 17:59:11 >
  • senin eline o bile fazla. adama bak ya biz zamanında lafını bile edemezdik . şimdi bebelerin elinde beş esler esbeşler. sonra neden 2000 ' liler kötü işte bundan kötü. hiarolar
  • Senin yaşında benim telefonum yoktu
  • Sen git mahallede top oyna ne telefonu

• okumayın 2001

• G2 1000 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 17 yaşındayım babamın parasıda var ama kullandığım telefon samsung monte
  • 24 yaşındayım ve kullandığım telefon.

• 2001 limisin sen şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

24 yaşındayım ve kullandığım telefon.

Hocam kaldı mı onlardan yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.