Şimdi Ara

KYK ANNEM BABAM AYRI Bİ BAKAR MISINZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENM ANNEM İLE BABAM AYRI BABAMLA GÖRÜŞMÜYORUM ANNEMLE KALIYORUM O YÜZDEN ORDAKİ SİCİL NO YU FALAN DOLDURMASAM OLUR MU YOKSA İLLA DOLDURMAK ZORUNDA MIYIM ? Bİ YARDIMCI OLUR MUSNUZ NASL OLACAK NAPACAM ?

• benimde aynı şekilde burs da bi faydası olurmu bana bunun yurtda öncelik tanınıyormuş ancak burs konusunda bir bilgim yok
  • ÖNCELİKLERDE ANASI BABASI AYRILARA DİREK VERİYOLARMIŞ DA SEN HANGİ KISIMLARI DOLDURDUN HOCAM ?
  • +++++ CEVAP.
  • vasiinin bilgilerini girmek zorunludur yazıyor zaten hocam..
  • TAMAM ONU ANLAMADIM BENDE USTA Bİ ACIKLAR MISIN .S
  • +++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünide Nasıl Kız Arkadaş Bulunur
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de boş bıraktım baba ile ilgili bütün kısımları (meslek dahil)
  • Ayrı mı kardeş senin de ?
  • Evet kanunen ayrılar
  • hocam vasii demek sizin velayetinizin kimde olduğu demektir..kimin yanında yaşıyorsun kimin üstündesin demektir.

baba anne ayrı seçeneğini seçtiğinde vasiinizin bilgilerini girmek zorunludur yazar. buda demektir vasiin olmayan kişinin bilgilerini girmene gerek yok.

ben annemin üstündeyim annemin bilgilerini girdim. doğal olarak babamla fiziki bağım olmadığından dolayı onun bilgilerinede ulaşamam. sende kimle yaşıyorsan.yasal olarak kimin üstündeysen onun bilgilerini gir ve bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 26 Ağustos 2012; 0:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

hocam vasii demek sizin velayetinizin kimde olduğu demektir..kimin yanında yaşıyorsun kimin üstündesin demektir.

baba anne ayrı seçeneğini seçtiğinde vasiinizin bilgilerini girmek zorunludur yazar. buda demektir vasiin olmayan kişinin bilgilerini girmene gerek yok.

ben annemin üstündeyim annemin bilgilerini girdim. doğal olarak babamla fiziki ağım olmadığından dolayı onun bilgilerinede ulaşamam. sende kimle yaşıyorsan.yasal olarak kimin üstündeysen onun bilgilerini gir ve bırak.

annemle yaşıyrm ama babamınn üstüneym babamnkleri gircem o zaman dmi ?
  • @NaturalBornKiller

aynen öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.