Şimdi Ara

Kızlar hep paraya mı bakar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkesin agzında kızlar paralı erkeklerden hoşanıo falan filan peki tüm kızlar mı böyle yorumlar..........

• Evet.

Paran yoksa kızların gözünde bir hiçsin.
  • colin kazım topiğine girdikten sonramı açtın bu konuyu
  • hayir alakasi yok bayanina gore degisir, kadinlar guc e taparlar.parada bu gucun altinda karizmada.Guclu erkek olcaksin yonlendirceksin her konu hakkinda bilgin olacak dengeyi ayarlayabilceksin bazen romantik bazen sert.Uzun bir konu olur bu ama pisirik bi erkekten hoslanacak kiz yoktur.O yuzden ben guc diyorum
  • 18 yaşına kadar pek farketmez para felen ama daha sonra araba ,ortamlar "paraya" bakıyorlar
  • Ben parayla herşeyin satın alınabilceğine inanıyorum ve bu devirde piyasa kızları paraya bakar namuslu kız istiyosanız köyden bulmanız lazım
  • ankaralı namık ne güzel söylemiş şarkısında..
    para bitti aşk bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw alırsam kızlar bakar mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

colin kazım topiğine girdikten sonramı açtın bu konuyu

hayır ama dönüp baktıgımda iyiki açmışım dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommy_b

ankaralı namık ne güzel söylemiş şarkısında..
    para bitti aşk bitti

para bitti aşk bitti kızlar evine gitti
  • benim gördüklerim öyle, paralı şımarık sosyetik erkeklerin peşinde hep güzel kızlar gördüm hatta adama bakıyosun tip yok bildigin moron yanında bebek gibi kız aynen şunu diyo kroyum emme para bende
  • para hiçbirşeydir..görüntü varsa tamamdır.. buna gülebilirsiniz ama bigün bi bar tarzı yere gidin görün
  • quote:

--------------------------------------------------------------------------------

benim gördüklerim öyle, paralı şımarık sosyetik erkeklerin peşinde hep güzel kızlar gördüm hatta adama bakıyosun tip yok bildigin moron yanında bebek gibi kız aynen şunu diyo kroyum emme para bende

hayat işte......

hatta şöle bi soru daha sorabiliriz kızlar en çok neye önem verir????
  • Git secret of the sexes belgeselini ara, bul, izle. Tüm sorularının cevabını bilimsel olarak al. Şaşıracaksın!
  • Para güven,mutluluk,huzur demek.
    Parasız bunlar oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

para hiçbirşeydir..görüntü varsa tamamdır.. buna gülebilirsiniz ama bigün bi bar tarzı yere gidin görün

İşe yaramıyor hacu. Nil'den çıkmazdım.

quote:

Orjinalden alıntı: rouge34
    Para güven,mutluluk,huzur demek.
    Parasız bunlar oluyor mu?

Param yok.
    Güven: Çok şükür herkes güvenir.
    Mutluyum: Herşeyim var çok şükür.
    Huzur: Sevdiğimin yanına gidince huzuru buluyorum. Cebimde para yoksa da geliyor yanıma varsa da. Ama para lafını açmıyorum bile.

• Paran olduktan sonra %100 kız bulursun.
    Paran yoksa da bulursun ama iş zorlaşır.

Mesela Chelsea de ki Essien i tanıyorsundur

Kızlar hep paraya mı bakar???

Bu adamın bi de sevgilisi var görsen ağzın açık kalır. Allah'ın afrikalısı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.