Şimdi Ara

annem geldi surrender verelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce yeni lig sistemini deneyeyim diye 2 maç attım. ilk maç talon first pick mid vs cho besledi büyüttü. teemo top vs dr mundo başta güzel başladı ama oyun sonunda 5/10 falandı. birde işin garip tarafı bu adamlar hep benim mainim mid benim mainim top diyip seçiyorlar bende eh iyi madem diyorum sonra sonuc hüsran.

İkinci maçım zaten divine comedy, 2 tane premade türk geldi. Biri first pick biri last pick. First pick darius aldı "halduun" nickli türkümüz. Counterlanma falan haberi yok zaten, last pickte mid aldı support oynayamıyormus beyefendi, malzahar mid seçti. darius vs garen, malz vs lux bunların aralarında geçen konuşmalar falan derken bizim jungler riven ganke gelip fb verdi. Orda kafam attı zaten bi rammus videosu vardı, gank için zorlayıp sonra ölen onun daha çabuk ölenini düşünün. Sonra malzahar "geliyorum kanka" diyip yukarı ganke gitti, tabi darius premade'i alırlar heralde bir kill derken garen malzaharı öldürdü. Sonra garen darius'u 5 kere falan öldürdü. Zaten darius bizim jungler'a sövdü biraz. Ben surrender çekmeye çalıştım bu ikisi kabul etmedi 2-3 kere surrenderdan sonra bizim darius "annem çagırıyo sur verelim mi" dedi, malzahar'da ".. verelim ya" dedi kurtulduk. thanks for darius' mom.

özet: iki türk biri "annem geldi sur verelim" dedi, sur verdik gitti.
    main idea: eger pick ekranında türk görürseniz imleci x'e götürün ama bekleyin, eger premade 2 türk görürseniz direk x'e basın.

• quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

biraz önce yeni lig sistemini deneyeyim diye 2 maç attım. ilk maç talon first pick mid vs cho besledi büyüttü. teemo top vs dr mundo başta güzel başladı ama oyun sonunda 5/10 falandı. birde işin garip tarafı bu adamlar hep benim mainim mid benim mainim top diyip seçiyorlar bende eh iyi madem diyorum sonra sonuc hüsran.

İkinci maçım zaten divine comedy, 2 tane premade türk geldi. Biri first pick biri last pick. First pick darius aldı "halduun" nickli türkümüz. Counterlanma falan haberi yok zaten, last pickte mid aldı support oynayamıyormus beyefendi, malzahar mid seçti. darius vs garen, malz vs lux bunların aralarında geçen konuşmalar falan derken bizim jungler riven ganke gelip fb verdi. Orda kafam attı zaten bi rammus videosu vardı, gank için zorlayıp sonra ölen onun daha çabuk ölenini düşünün. Sonra malzahar "geliyorum kanka" diyip yukarı ganke gitti, tabi darius premade'i alırlar heralde bir kill derken garen malzaharı öldürdü. Sonra garen darius'u 5 kere falan öldürdü. Zaten darius bizim jungler'a sövdü biraz. Ben surrender çekmeye çalıştım bu ikisi kabul etmedi 2-3 kere surrenderdan sonra bizim darius "annem çagırıyo sur verelim mi" dedi, malzahar'da ".. verelim ya" dedi kurtulduk. thanks for darius' mom.

özet: iki türk biri "annem geldi sur verelim" dedi, sur verdik gitti.
    main idea: eger pick ekranında türk görürseniz imleci x'e götürün ama bekleyin, eger premade 2 türk görürseniz direk x'e basın.

Bu haldun euw de ise banada denk geldi lanet herif böyle birşey yok abi.
    Bronz division 2 deyim (tam hatırlamıyorum yazılısını ) olmaz olaydım şu adam düşene kadar oynamam heralde ranked.

• Türk görürsen değilde first pick insta lock türk darius görürsen kesinlikle çık. 6-7 kere geldi başıma elemanlar darius alıyolar kill alamadan oyun bitiriyolar ki zaten içlerinde farm yapanda yok direk lose 20-30 puan kaybedecegine çok az puan kaybet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durukan.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bana çok denk geliyor ya . Bir keresinde normal gireyim dedim 4 tane premade türk geldi . Oyun sonuna kadar ingilizce konuştum en sonunda iyi oyundu diyince sövmeye başladılar

Edit : Bu arada nicklerin diline sakın bakmayın benim o 4 premade eleman full ingilizce nicklere sahipti . Oyuna girdik draven direk Adalet meydanlarına hoş geldiniz mi ne diye bir şey yazdı benim ampul orada yandı . Aslında draven picklenince azıcık şüphelendim ama neyse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleutherioss -- 4 Şubat 2013; 14:33:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Durukan.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben diyorum arkadaşım, yorumu atanlara falan bi bak arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Bana çok denk geliyor ya . Bir keresinde normal gireyim dedim 4 tane premade türk geldi . Oyun sonuna kadar ingilizce konuştum en sonunda iyi oyundu diyince sövmeye başladılar

Edit : Bu arada nicklerin diline sakın bakmayın benim o 4 premade eleman full ingilizce nicklere sahipti . Oyuna girdik draven direk Adalet meydanlarına hoş geldiniz mi ne diye bir şey yazdı benim ampul orada yandı . Aslında draven picklenince azıcık şüphelendim ama neyse .

Bazı arkadaşlar yüzünden yabancıların diline düşüyoruz pis türk filan diyorlar direk racisim report gg.
    Bazılarıda var türküm diyorum lahmacun kebab sujuk filan yazıyolar güzel muhabbetler döndüğüde oluyor ama fransızlar ve almanlarla daha samimi oluyorum nedense :)

• quote:

dikkat etmedim nicklere ya normalde hep bakarım lolking'den de bu sefer böyle oldu diger premade'in adıda "PardonxL" di.

• quote:

Orijinalden alıntı: iBest

quote:

dikkat etmedim nicklere ya normalde hep bakarım lolking'den de bu sefer böyle oldu diger premade'in adıda "PardonxL" di.

Alıntıları Göster
    Olur öyle.

• LoL bu yuzden cok tuttu coluk cocuga hitap ettigi icin. Yas sınırı olmayan kafelere bi gidin benim yaptigim gibi oyunu birakirsiniz. 13 15 yas arasi veletler artik sadece lol oynuyor. Metin 2 falan bitti artik. Cogusunun ranked takimi bile var ve sadece tr serverinda degiller.

Ben HoNu bu yuzden seviyorum. Oynayan tek velet gormedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

LoL bu yuzden cok tuttu coluk cocuga hitap ettigi icin. Yas sınırı olmayan kafelere bi gidin benim yaptigim gibi oyunu birakirsiniz. 13 15 yas arasi veletler artik sadece lol oynuyor. Metin 2 falan bitti artik. Cogusunun ranked takimi bile var ve sadece tr serverinda degiller.

güldüm sebebsizce
  • quote:

LoL bu yuzden cok tuttu coluk cocuga hitap ettigi icin. Yas sınırı olmayan kafelere bi gidin benim yaptigim gibi oyunu birakirsiniz. 13 15 yas arasi veletler artik sadece lol oynuyor. Metin 2 falan bitti artik. Cogusunun ranked takimi bile var ve sadece tr serverinda degiller.

Bana gelen türkler daha bi fena, ne bileyim keyboard fighter gibi.Abi seçim ekranında lanes? diye sordum 3 kişi premade girmişler, bizde 2 kişi pre girdik takım %100 full Türk.Neyse işte sorduktan sonra adamlar lanelerini falan söylediler, en sinir olduğum ve en fazla küfür eden bebe mid demeden ben mid demiştim, adam atarlandı kitap mitap ana bacı girdi işte, hadi bi şey demedim uyardım nasılsa tribunalde görecek millet diye, işte ok np falan dedim geçtim jungleıma.Abi maçta 10 dakikada 5 yere bi mid ölür mü ya allah aşkına, jungler adam ganke geliyor niye ss vermiyorsunuz diyor internet kafe delikanlısı eu:west'te Türk görürseniz dhlı olmayan, direk çıkabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.James Dio -- 4 Şubat 2013; 15:32:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

Türk görürsen değilde first pick insta lock türk darius görürsen kesinlikle çık. 6-7 kere geldi başıma elemanlar darius alıyolar kill alamadan oyun bitiriyolar ki zaten içlerinde farm yapanda yok direk lose 20-30 puan kaybedecegine çok az puan kaybet.

valla benim bi arkadaş var darius aldığında instawin. adam garen, olaf dinlemiyor hepsini alıyor. ha ben olsam karşısında elise alsam falan alamaz ama millet counterlayamıyor işte low-mid eloda. üstüne bi oyunda türk darius'la kazanmıştım. ama adam feedleyecek gibiydi teemo'ya karşı babysit falan yapıp kurtardım. haksız değilsin ama darius'u counterlamak biraz oyunculuk istiyor. üstüne feedlemiş darius bile o ultiyle piyasayı temizleyerek iş yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Türk görürsen değilde first pick insta lock türk darius görürsen kesinlikle çık. 6-7 kere geldi başıma elemanlar darius alıyolar kill alamadan oyun bitiriyolar ki zaten içlerinde farm yapanda yok direk lose 20-30 puan kaybedecegine çok az puan kaybet.

valla benim bi arkadaş var darius aldığında instawin. adam garen, olaf dinlemiyor hepsini alıyor. ha ben olsam karşısında elise alsam falan alamaz ama millet counterlayamıyor işte low-mid eloda. üstüne bi oyunda türk darius'la kazanmıştım. ama adam feedleyecek gibiydi teemo'ya karşı babysit falan yapıp kurtardım. haksız değilsin ama darius'u counterlamak biraz oyunculuk istiyor. üstüne feedlemiş darius bile o ultiyle piyasayı temizleyerek iş yapabiliyor.

Katılıyorum ama çoğu darius aç gözlü oluyor şahsen bende kullandığım zaman tf de çoğu killeri alıyorsun istesende istemesende seni r atmaya zorluyor :)
    Darius garen master yi gibi recommend olmalı bence çünkü yetenek istemiyor yeni oynayan birisi bile rahat dariusla 10 ve üzeri kill alabilir.
    Ama takıma yönelik oynayanlarda var o ayrı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Katılıyorum ama çoğu darius aç gözlü oluyor şahsen bende kullandığım zaman tf de çoğu killeri alıyorsun istesende istemesende seni r atmaya zorluyor :)
    Darius garen master yi gibi recommend olmalı bence çünkü yetenek istemiyor yeni oynayan birisi bile rahat dariusla 10 ve üzeri kill alabilir.
    Ama takıma yönelik oynayanlarda var o ayrı :)

Alıntıları Göster
    "Cenaze var acil çıkmam lazım surr verelim" diyeniyle karşılaştım, zamanın yoksa girme falan dedim, cevap şu: "Lan gerizekalı cenazenin önceden haberi mi olur adam ölmeden önce haber mi veriyo yeni ölmüş işte cenazesi var şimdi".

Yorumunu siz yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcs_Jack

"Cenaze var acil çıkmam lazım surr verelim" diyeniyle karşılaştım, zamanın yoksa girme falan dedim, cevap şu: "Lan gerizekalı cenazenin önceden haberi mi olur adam ölmeden önce haber mi veriyo yeni ölmüş işte cenazesi var şimdi".

Yorumunu siz yapın.

Alıntıları Göster
    Valla ben arkadaşımla girdim 2 de türk geldi bizim gibi bitek jungle yabancıydı. Jungle pekte sessiz sakindi biz türkçe konuştuk bişey demedi güzel ganklara geldi adamlar mid topdu biz bot onlarda güzel oynadı 25'de kuleye dayandık direk bot-top kule alıp orta yumulduk gayet güzel oynayan adamlarda varda westde rankedda hiç böle aşırı kötü oynayan Türk arkadaşlar gelmedi. Ayrıca darius 6ya kadar pasif yada güzel bi gankla gareni parçalaması lazım ya neden bu champı atar için kullanıyolar 6 ya kadar ben hasar almadan harras yapabilirsem yapıyorum eğer adam bana dokunca yakınlıktaysa kaçıyom valla 0 sustain.

• quote:

westde hala on numara beş yıldız oyunlar oynuyorum. benim için bir şey değişmedi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcs_Jack

Yorumunu siz yapın.

Alıntıları Göster
    Tr serveri Ümraniyeli denen adam gelirse kaçın,instalock darius zor taşıdık oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

Tr serveri Ümraniyeli denen adam gelirse kaçın,instalock darius zor taşıdık oyunu

Alıntıları Göster
    dün gece eastte ranked gırdım 4 türk denk geldik hatta biri sokemondu gayet iyiydi maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

dün gece eastte ranked gırdım 4 türk denk geldik hatta biri sokemondu gayet iyiydi maç

Alıntıları Göster
    1) Kendi acemiliğini başkalarına suç atarak azaltmaya çalışıyorsun.
    2) Seni 5000'e katlayacak 50.000 Türk oyuncu var.
    3) Umarım saatlerini,günlerini, haftalarını bu oyuna harcıyorsundur. Çünkü senin gibi kültür yozlaşmasından beyni bulanmış insanların toplumla temas kurmaları çok sakıncalı.
    4) İnşallah yakın zamanda ölürsün.

İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölmekten Güldüm

O arkadaş forumdandı ama daha buralardamıdır bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.