Saat 1:30 2 gibiydi adam babam uyandı k.b. yazdı left attı.Hepimiz bakakaldık
Kim ne derse desin ben eğer pick ekranında Türk olan birini farkedersem direk yukarıdan X işaretine tıklıyorum. Aramızda çok iyi oyuncular olabilir fakat bu durum, çoğunluğun seviyesinin yerin dibinde olduğu gerçeğini değiştirmez. Hemen milliyetçilik yapmaya da gerek yok.
Geçen 3 kişi oyuna girdik; arkadaşlar bot'tan gidecek, ben de her zamanki gibi mid'i alacağım ki dağılmayalım, birbirimize gank için yardıma gelebilelim. Bilmiyorduk diğer 2 kişinin Türk olduğunu, biri diğerine bir şey yazdı da öyle öğrendik, hemen "ooo Türk takımı :)" falan dedim samimi ortam olsun diye. Oyunumuza bakıyoruz, aşağıda hiç death yok ben de karşıma Kata geldiğinden rahatça counter'lıyorum hatta 2 - 3 kill falan da almıştım. Sonra dedim yukarıya gidip biraz yardım edeyim, dikkat de etmemişim bir baktım ki adamlar 10 tane kill vermişler. Tek dediğim "Abi ölüyorsanız eğer niye zorluyorsunuz? Adamları feed'lemişsiniz resmen". Adam bir başladı "yardım mı ediyorsun p**" diye, bütün oyun boyunca sövdü sonra. Diyorum ki çağırsaydın yardım edebilirdim, lane değişimi yapabilirdik, kule altında savunma yapabilirdiniz falan diye ama yok, adam hala küfretmeye devam ediyor. Adam oyunu bıraktı, sövüyor sürekli. Kaybettik haliyle zaten.
Ben normal hayatta bile hiçbir sebeple kimseye küfür etmem, hani küfür etmeyi geçtim kimseye kızmam bile hep soğukkanlı davranırım ama karşımdaki bütün aile üyelerimi didik didik ediyor. Sonra Türklerle oynanmaz diyince birisi kızamıyorum haliyle, ben de yaşadım çünkü. Türkler'in iyi veya kötü oynamasını geçtim, karşısındakine saygısı yok çünkü. İyi niyetle konuşana bile sövebilecek yapıda tonla insan var. Neyseki East'te fazla yok, Polaklar saçma oynasa bile en azından iyi niyetle söyleneni anlayabiliyorlar ve sövüp durmuyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Durukan.
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
@durukan saçma sapan konuşma ya türk görünce çıkıcak adam tabii napıcak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme