Şimdi Ara

Annem için telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar annem için telefon almayı düşünüyorum 600-700Tl civarı herhangi bir uygulama filan kullanmayacağı için en uzun ömürlü ve stabil olacak sistem bu 4.5inç civarı kibar bir model olacak şekilde hangi modelleri önerirsiniz
    Sanırım 640 ve 550 modelleri dışında pek bir model yok 640 modelinin ekranı çok büyük, 550 modeli ne zaman gelir acaba

• Hocam 640 idealdir çünkü zamanla insana 6 inç bile küçük geliyor.

Üstelik 640 kullananlar batarya süresinden çok memnunlar benim gördüğüm. Sizin içinde en önemli etken bataryadır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani öncelik batarya sonra kamera başka bir ihtiyaç yok sadece arama için kullanılacak.
  • Bu dedikleriniz için en uygun 640 görünüyor.

Ekran boyutunu dert etmeyin bence zamanla alışılır.

• Denemek lazım tabi bakalım başka bir modelde yok gibi şuan zaten tasarım olarak L730 olsaydı çok güzel olurdu
  • 735'te olabilir ama batarya konusunda pek bilgim yok.

640 ideal seçimdir fakat çok sıkıntı olacaksa sizin için 1020'yi annenize verip yerine farklı bir lumia cihazda alınabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 20 Aralık 2015; 11:56:11 >
  • 735 olsa düşünürdüm ama yok maalesef
    L1020'yi devretmekmi duymamış olayım bunu en azından şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ya 640 var ya da 4 inçlik 532 var.

640 gayet ideal her açıdan.

• Şuan ilk seçenek 640 gibi görünüyor sonra 550 tabi ne zaman gelecek oda belli değil sanırım.
  • Yurtdışında alışveriş sitelerinde satılıyordur belki henüz ülkemizde yok bildiğim kadarıyla.

Edit: Hindistan'da satışa çıkmış fakat kamerası pek tatminkar değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 20 Aralık 2015; 12:04:21 >
  • Hocam 640ın bataryası ateş ediyor resmen ayrıca boyutuna rağmen çok kibar bir tasarımı var İphone 5c nin büyük versiyonu gibi

• Xperia m4 aqua. Anneniz mutfakta iş yapıp ıslak elleriye telefon görüşmesi yapabilir mesela. Sony'nin cihazlarının arkasında durması ve kalitesi tartışılmaz. Şarjı çok rahat 1,5-2 gün gidecektir. 850 tl civarında bulabilirsiniz ama ömürlük olur inanın bana

http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-M4-Aqua-Cep-Telefonu?gclid=Cj0KEQiAwNmzBRCaw9uR3dGt950BEiQAnbK96x7jTt8FvOY6G2MFcVBOmXSeggXL-7S4RNWeJ7g_4kIaAscP8P8HAQ

• Dahili hafıza sorun.

İnsanlar fotoğraf çekmek isteyecektir en basitinden ve büyük ihtimal hafıza kartı işiyle uğraşmak istemeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Dahili hafıza sorun.

İnsanlar fotoğraf çekmek isteyecektir en basitinden ve büyük ihtimal hafıza kartı işiyle uğraşmak istemeyecektir.

Annemiz real racing 3 vb. şeyler yüklemeyeceği için sorun olmayacaktır. Ki fotoğraf ve video için sd kart neden sıkıntı olsun ki? 16 gb hafıza kartı yaklaşık 20tl.Daha ucuza bile bulunabilir ki aynı zamanda bu cihaza Android 6 sözü verilmiş bizim lumialar halen 8.1 de. Hafıza kartını sürekli takıp çıkamıyoruz ki. Bir defa takıyorsun sonra taktığını bile unutuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandanalı Adam -- 21 Aralık 2015; 11:48:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei G7,Zenfone veya 640 olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Xperia m4 aqua. Anneniz mutfakta iş yapıp ıslak elleriye telefon görüşmesi yapabilir mesela. Sony'nin cihazlarının arkasında durması ve kalitesi tartışılmaz. Şarjı çok rahat 1,5-2 gün gidecektir. 850 tl civarında bulabilirsiniz ama ömürlük olur inanın bana

http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-M4-Aqua-Cep-Telefonu?gclid=Cj0KEQiAwNmzBRCaw9uR3dGt950BEiQAnbK96x7jTt8FvOY6G2MFcVBOmXSeggXL-7S4RNWeJ7g_4kIaAscP8P8HAQ

Katılıyorum stabilmiş uzun omurluymuş falan bırakın sony alın gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tercih kişiye kalmış fakat 640 daha mantıklı bana kalırsa.

• M4 modelini biliyorum seçenekler arasında android telefon olmamasının sebeplerinden biride kolay kullanıma pek uygun olmaması 50 yaşında biri kullanacak sonuçta en fazla yapacağı şey fotoğraf çekmek bunun dışında arama başka bir özellik yok yani kullanacağı :)
    Yorumlar için teşekkürler bu arada.
  • Rica ederim hocam.

Sonuç olarak en doğrusu verilmiş bir karardır her ne olursa olsun.

• 640 veya 735.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.