Şimdi Ara

Kız Kardeşe acil telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir telefon arıyoruz. Kardeşim 15 yaşında, ilk başta general mobile 4g modelini düşündüm ama kasa kalitesi hakkında şüphelerim var.

benim düşündüklerim
    seçtiğim modeller htc 616 759 tl

zenphone 5 8gb-1gb model 629tl

zenphone 5 16gb-2 gb model 759 tl

htc 620g 850 tl

Önerebileceğiniz her model/marka telefona açığım.

Garantili olsun kılık çeşidini rahat bulabilsin göze hoş tasarımı olsun yeter.

Yapacakları markette ne kadar uygulama varsa sırasıyla kurar kaldırır. Birkaç tane basit oyunları var onları oynar.
    İçlerinde 620g modelini çok beğendim ama oda mediatek işlemcili ve 1 gb rami var. 1 gb ramli telefonlar nasıl çalışıyor şuan.
    Batarya ömrüde biraz önemli. Günde 6 7 saat uğraşır çünkü, o nedenle önceliğim sağlamlık

• zenfone işini görür 2 gb versiyonunu alırsan daha iyi olur ram sıkıntısı çekmez
  • General mobile 4g
  • quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

Arkadaşlar bir telefon arıyoruz. Kardeşim 15 yaşında, ilk başta general mobile 4g modelini düşündüm ama kasa kalitesi hakkında şüphelerim var.

benim düşündüklerim
    seçtiğim modeller htc 616 759 tl

zenphone 5 8gb-1gb model 629tl

zenphone 5 16gb-2 gb model 759 tl

htc 620g 850 tl

Önerebileceğiniz her model/marka telefona açığım.

Garantili olsun kılık çeşidini rahat bulabilsin göze hoş tasarımı olsun yeter.

Yapacakları markette ne kadar uygulama varsa sırasıyla kurar kaldırır. Birkaç tane basit oyunları var onları oynar.
    İçlerinde 620g modelini çok beğendim ama oda mediatek işlemcili ve 1 gb rami var. 1 gb ramli telefonlar nasıl çalışıyor şuan.
    Batarya ömrüde biraz önemli. Günde 6 7 saat uğraşır çünkü, o nedenle önceliğim sağlamlık

Ayni sorunsala ben de dustum aga! Kardesim ortaokulu bitirdi, seneye liseye baslayacak, ustteki telleri ben de inceledim, 4g en mantikli geleni. Bir tek kilif konusu muamma onda da . Piyasada kilifi yok malesef.
    Lg g2 var bende ona verip kendime g4 veya S6 aliyim diyorum. O da butceyi cok zorluyor.

Velhasil kelam bi yandan da 2. El g2 bakiniyorum. Duzgun bisey bulabilirsem benimkinin aynisindan aliyim diyorum.

Sifirda tercihim ise dedigim gibi 4G.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• General mobile 4g söylediklerinin içinde en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone alma kızsa eğer elinden düşürmüyodur whatsapp facebook vb. o yüzden bataryası daha iyi bir cihaz almanı tavsiye ederim. GM 4g one iş görür.
  • Gm falan almayin yazik o paraya video testini izleyin zaten vazgecersiniz turkcellde satilan xperia e4g modeline bakinsa dece turkcellde var suan 630lira ve saydiklarinizdan cok daha mantikli hic degilse adam akillibir bataryasi ve arayuzu var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Kız konusu acil yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus ZenPhone 5 kullanmışlığım var. Bataryası üzer çok gitmez. Bence de General Mobile 4G mantıklı bir telefon. 2 yıl güncelleme desteği alacakmış. Yeni, güncel telefon olması güzel olur.
  • Zenfone 5 kırmızı
  • Lumia 730-735

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.