merhba arkadaşlar,bende 30 gb ipod var.ben içindeki yazılımı yanlışlıkla silidm.ipod açılmıyo şimdi,restart olmuyor,bilgisayarda algılamıyo.ne yapmam gerektiğini bilen varsa lütfen cevap atsın.
+1000
Saka bi yana gotur sende serwise...
hemen altunizadede capitolün karşında olan sokağın sol sırasındaki apple teknik servisine götür orda konuşursun adamlarla.ipodlar 1 yıl uluslararası garantilidir.ordaki adamlar ancak içinden su çıktığını görürlerse anlarlar yıkandığını eğer içinde su yoksa yada kurumuşsa (ki illaki kalmıştır şansına artık) hemen yenisini bile verebilirler.ana kart değişirse bile yine yep yeni alet almış olursun zaten diğer parçalar hasarlıysa yine götürüp onlarıda değiştirtirsin parça parça sıfır bi ipod un olur :D
amerikadan ipod vay anasını
ya teknik servislerin hepsi kurt. tabii ki anlarlar.
demekki neymiş bilkom servisindekiler bunu afiyetle yemişler... olmaz değiştirmez sallıyorsun sen diyenlerede cevap olsun...
Arkadaslar yemiş degillerdir bence.AApple bunu hep yapar.iPod ve macbook kullanıyorum apple la artık dost oldum.Urunu paralı yada parasız tamir etmek zor geliyor adamlara.Eger vicdanınız el veriyorsa basit 1-2 yalanla cok guzel yeni iPodlarınızı alabilirsiniz.Hiç bi sekilde problem yok.Apple serviste çok iyi.İyi niyeti kullanmayalım boyle.
valla ben iyi niyeti su istimal edin demiyorum ama bu gibi durumlarda değiştiriyorlar yiyolarmı yemeden mi değiştiriyorlar bilmem fakat bi kulaklık için bile dakikalarca deneyip beklettiler beni :) neyse arkadaşa hayırlı olsun ipodu hergün yenilesem ne değişir bi kere verdik o parayı artık hergün yenisini elime alsam bnm için deişen bişey olmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: pasa0312
merhba arkadaşlar,bende 30 gb ipod var.ben içindeki yazılımı yanlışlıkla silidm.ipod açılmıyo şimdi,restart olmuyor,bilgisayarda algılamıyo.ne yapmam gerektiğini bilen varsa lütfen cevap atsın.
makinaya at
1.5 senelik konu
bnm de ölü pixelden değişecek ama haftaya 30 iş günü dolacak ses yok:D yenisini isticem :D
tarih geçişi mükemmel 24 nisan 2007 >>> 14 ocak 2009 :D...
konuları tabiri caizse "hortlatmak" güzel oluo galiba :P
Geçmis olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme