Şimdi Ara

ANNEM IPOD U YIKADI :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BENİM IPODUM AMERİKADAN GELDİ VE ANNEM MONTUMUN CEBİNDE UNUTUP YIKADI

sonra kuruduğunda herşeyi duzeldi ama tek sorun pili dolu simgesi sürekli ekranda kalıyo (kapalıyken) ve ipod çalışıyormuşçasına pili bitiyo. servisi aradım anakartı bozulmuş, kart değişicek dedi. bunun için de 230 ytl falan istiyolar. bilkomda garantidenyararlanabilirmiyim arkadaşlar yardım edin. bu arada tekrar belirtiyim, alet amerikadan geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksanya

arkadaşlar kimsenin bi bilgisi veya fikri yokmu bu konuda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksanya

Sonuçta kullanıcı hatası eğer durumu anlatmassanız :D belki garantiden faydalanabilirsiniz bunun dışında servis ücreti alırlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsk

Sonuçta kullanıcı hatası eğer durumu anlatmassanız :D belki garantiden faydalanabilirsiniz bunun dışında servis ücreti alırlar :(

Alıntıları Göster
    isterseniz inanmayın sahte mp3 player vardı annem makineye attı çıkattım uzun süre çalıştı sonra başka bişey için açtım entegresi düştü öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja_developer

isterseniz inanmayın sahte mp3 player vardı annem makineye attı çıkattım uzun süre çalıştı sonra başka bişey için açtım entegresi düştü öldü

Alıntıları Göster
    Arkadsım amerikadan gelen cihazların 1 yıl garantisi var.Bilkomdan problem yasamazsın eger olayı bilkoma anlatmazsan sadece sikayetini yazarsan bi problem yasamazsın bence.Sadece vidnanına kalmıs.Amerikadan gelip gelmemesi sorun degil.Garantili cihaz nede olsa.Apple garantisi ve satısı turkiyede bilkom uzerinden ahanda iletisim:
    www.bilkom.com.tr
    02164540101
    Altunizade mahir iz caddesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Arkadsım amerikadan gelen cihazların 1 yıl garantisi var.Bilkomdan problem yasamazsın eger olayı bilkoma anlatmazsan sadece sikayetini yazarsan bi problem yasamazsın bence.Sadece vidnanına kalmıs.Amerikadan gelip gelmemesi sorun degil.Garantili cihaz nede olsa.Apple garantisi ve satısı turkiyede bilkom uzerinden ahanda iletisim:
    www.bilkom.com.tr
    02164540101
    Altunizade mahir iz caddesi.

Alıntıları Göster
    tabiki anlatmıcam sebebi ama belki onlar anlar.

bi c.tesi günü goturmuştum ama kapalıydı bilkom saat 2 gibi. fırsat bulunca goturcem yine.

bi sorum daha var arkadaşlar. kutudan çıkan küçük garanti kağıdı yeterlimi garanti için? fatura falan istemezler dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ortamcıl

bi c.tesi günü goturmuştum ama kapalıydı bilkom saat 2 gibi. fırsat bulunca goturcem yine.

bi sorum daha var arkadaşlar. kutudan çıkan küçük garanti kağıdı yeterlimi garanti için? fatura falan istemezler dimi?

Alıntıları Göster
    Sana yardımcı olamayacağım üzgünüm ama başlığın beni çok güldürdü, teşekkür ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortamcıl

Alıntıları Göster
    ah bu anneler.neler yıkamıyolarki.bi keresinde babamın telefonunu yıkamıştı anam.ey gidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Sana yardımcı olamayacağım üzgünüm ama başlığın beni çok güldürdü, teşekkür ederim :))

Alıntıları Göster
    sen başka şey desen de serviste çok büyük ihtimalle anlarlar, sonuçta içine su girmiş illa ki bir iz bırakır. inşallah anlamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Alıntıları Göster
    iPodu kutusuyla herseyiyle gotur bilkoma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

iPodu kutusuyla herseyiyle gotur bilkoma...

Alıntıları Göster
    annem yıkamış bende şarja takıyorum sabah uyku sersemi. ekranda saçma şekiller var ama uykulu olduğum için oyle gorduğumu sandım

sonra kaloriferin üzerinde kuruttuk günlerce

• quote:

Orijinalden alıntı: rafflesiaa

geçmiş olsun.ilk defa böyle bişey duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: canakar

geçmiş olsun.ilk defa böyle bişey duydum

Alıntıları Göster
    deki benım hatam diil ipod terlemis falan de sucu alet e at garantıden hallet
  • quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

deki benım hatam diil ipod terlemis falan de sucu alet e at garantıden hallet

Alıntıları Göster
    Wayy Senin Haline :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

Wayy Senin Haline :D

Alıntıları Göster
    dostum o problem çok önemli bir sorun değil sen servise ver eğer anlamazlarsa zaten problem yok, yok anlarlarsa içini açar plastik aksamlarını söker tinerde 10 dakika bekletirsin pamukla silip kuruttuktan sonra problem hallolur sen şimdi garantiye yolla iş sonuçlansın iletişim kurarız ya da daha kolay bir yol bunu suya düşen cep telefonlarına uyguluyorduk biz yani işini iyi yapan bir ceptelefonu tamircisi bu işin üstesinden gelir
    umutsuzluğa düşme dostum tamir olmayacak cihaz yoktur
    Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: zoptrik

dostum o problem çok önemli bir sorun değil sen servise ver eğer anlamazlarsa zaten problem yok, yok anlarlarsa içini açar plastik aksamlarını söker tinerde 10 dakika bekletirsin pamukla silip kuruttuktan sonra problem hallolur sen şimdi garantiye yolla iş sonuçlansın iletişim kurarız ya da daha kolay bir yol bunu suya düşen cep telefonlarına uyguluyorduk biz yani işini iyi yapan bir ceptelefonu tamircisi bu işin üstesinden gelir
    umutsuzluğa düşme dostum tamir olmayacak cihaz yoktur
    Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Valla mesajına hayran kaldım:D... cok guzel moral verıyorsun ınsanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

Valla mesajına hayran kaldım:D... cok guzel moral verıyorsun ınsanlara

Alıntıları Göster
    ABi süper olay garantiden yararlanırsan sorunu umursamaz istersen denize attım de

• quote:

Orijinalden alıntı: Punisher94

ABi süper olay garantiden yararlanırsan sorunu umursamaz istersen denize attım de

Alıntıları Göster
    servis ii fiyat çekmiş,,o paraylan yenii alman daha mantıklı..;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.