BENİM IPODUM AMERİKADAN GELDİ VE ANNEM MONTUMUN CEBİNDE UNUTUP YIKADI
sonra kuruduğunda herşeyi duzeldi ama tek sorun pili dolu simgesi sürekli ekranda kalıyo (kapalıyken) ve ipod çalışıyormuşçasına pili bitiyo. servisi aradım anakartı bozulmuş, kart değişicek dedi. bunun için de 230 ytl falan istiyolar. bilkomda garantidenyararlanabilirmiyim arkadaşlar yardım edin. bu arada tekrar belirtiyim, alet amerikadan geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: aksanya
arkadaşlar kimsenin bi bilgisi veya fikri yokmu bu konuda??
quote:
Orijinalden alıntı: aksanya
Sonuçta kullanıcı hatası eğer durumu anlatmassanız :D belki garantiden faydalanabilirsiniz bunun dışında servis ücreti alırlar :(
quote:
Orijinalden alıntı: tsk
Sonuçta kullanıcı hatası eğer durumu anlatmassanız :D belki garantiden faydalanabilirsiniz bunun dışında servis ücreti alırlar :(
Alıntıları Göster
isterseniz inanmayın sahte mp3 player vardı annem makineye attı çıkattım uzun süre çalıştı sonra başka bişey için açtım entegresi düştü öldü
quote:
Orijinalden alıntı: ninja_developer
isterseniz inanmayın sahte mp3 player vardı annem makineye attı çıkattım uzun süre çalıştı sonra başka bişey için açtım entegresi düştü öldü
Alıntıları Göster
Arkadsım amerikadan gelen cihazların 1 yıl garantisi var.Bilkomdan problem yasamazsın eger olayı bilkoma anlatmazsan sadece sikayetini yazarsan bi problem yasamazsın bence.Sadece vidnanına kalmıs.Amerikadan gelip gelmemesi sorun degil.Garantili cihaz nede olsa.Apple garantisi ve satısı turkiyede bilkom uzerinden ahanda iletisim: www.bilkom.com.tr 02164540101 Altunizade mahir iz caddesi.
quote:
Orijinalden alıntı: soulmate
Arkadsım amerikadan gelen cihazların 1 yıl garantisi var.Bilkomdan problem yasamazsın eger olayı bilkoma anlatmazsan sadece sikayetini yazarsan bi problem yasamazsın bence.Sadece vidnanına kalmıs.Amerikadan gelip gelmemesi sorun degil.Garantili cihaz nede olsa.Apple garantisi ve satısı turkiyede bilkom uzerinden ahanda iletisim: www.bilkom.com.tr 02164540101 Altunizade mahir iz caddesi.
Alıntıları Göster
tabiki anlatmıcam sebebi ama belki onlar anlar.
bi c.tesi günü goturmuştum ama kapalıydı bilkom saat 2 gibi. fırsat bulunca goturcem yine.
bi sorum daha var arkadaşlar. kutudan çıkan küçük garanti kağıdı yeterlimi garanti için? fatura falan istemezler dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: ortamcıl
bi c.tesi günü goturmuştum ama kapalıydı bilkom saat 2 gibi. fırsat bulunca goturcem yine.
bi sorum daha var arkadaşlar. kutudan çıkan küçük garanti kağıdı yeterlimi garanti için? fatura falan istemezler dimi?
Alıntıları Göster
Sana yardımcı olamayacağım üzgünüm ama başlığın beni çok güldürdü, teşekkür ederim :))
quote:
Orijinalden alıntı: ortamcıl
Alıntıları Göster
ah bu anneler.neler yıkamıyolarki.bi keresinde babamın telefonunu yıkamıştı anam.ey gidi.
quote:
Orijinalden alıntı: fuducuk
Sana yardımcı olamayacağım üzgünüm ama başlığın beni çok güldürdü, teşekkür ederim :))
Alıntıları Göster
sen başka şey desen de serviste çok büyük ihtimalle anlarlar, sonuçta içine su girmiş illa ki bir iz bırakır. inşallah anlamazlar
quote:
Orijinalden alıntı: fuducuk
Alıntıları Göster
iPodu kutusuyla herseyiyle gotur bilkoma...
quote:
Orijinalden alıntı: soulmate
iPodu kutusuyla herseyiyle gotur bilkoma...
Alıntıları Göster
annem yıkamış bende şarja takıyorum sabah uyku sersemi. ekranda saçma şekiller var ama uykulu olduğum için oyle gorduğumu sandım
sonra kaloriferin üzerinde kuruttuk günlerce
quote:
Orijinalden alıntı: rafflesiaa
geçmiş olsun.ilk defa böyle bişey duydum
quote:
Orijinalden alıntı: canakar
geçmiş olsun.ilk defa böyle bişey duydum
Alıntıları Göster
deki benım hatam diil ipod terlemis falan de sucu alet e at garantıden hallet
quote:
Orijinalden alıntı: davedevil
deki benım hatam diil ipod terlemis falan de sucu alet e at garantıden hallet
Alıntıları Göster
Wayy Senin Haline :D
quote:
Orijinalden alıntı: Overmedia
Wayy Senin Haline :D
Alıntıları Göster
dostum o problem çok önemli bir sorun değil sen servise ver eğer anlamazlarsa zaten problem yok, yok anlarlarsa içini açar plastik aksamlarını söker tinerde 10 dakika bekletirsin pamukla silip kuruttuktan sonra problem hallolur sen şimdi garantiye yolla iş sonuçlansın iletişim kurarız ya da daha kolay bir yol bunu suya düşen cep telefonlarına uyguluyorduk biz yani işini iyi yapan bir ceptelefonu tamircisi bu işin üstesinden gelir umutsuzluğa düşme dostum tamir olmayacak cihaz yoktur Kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: zoptrik
dostum o problem çok önemli bir sorun değil sen servise ver eğer anlamazlarsa zaten problem yok, yok anlarlarsa içini açar plastik aksamlarını söker tinerde 10 dakika bekletirsin pamukla silip kuruttuktan sonra problem hallolur sen şimdi garantiye yolla iş sonuçlansın iletişim kurarız ya da daha kolay bir yol bunu suya düşen cep telefonlarına uyguluyorduk biz yani işini iyi yapan bir ceptelefonu tamircisi bu işin üstesinden gelir umutsuzluğa düşme dostum tamir olmayacak cihaz yoktur Kolay gelsin
Alıntıları Göster
Valla mesajına hayran kaldım:D... cok guzel moral verıyorsun ınsanlara
quote:
Orijinalden alıntı: dwyanewadecns
Valla mesajına hayran kaldım:D... cok guzel moral verıyorsun ınsanlara
Alıntıları Göster
ABi süper olay garantiden yararlanırsan sorunu umursamaz istersen denize attım de
quote:
Orijinalden alıntı: Punisher94
ABi süper olay garantiden yararlanırsan sorunu umursamaz istersen denize attım de
Alıntıları Göster
servis ii fiyat çekmiş,,o paraylan yenii alman daha mantıklı..;)