Şimdi Ara

5800 Ekran içi durup dururken nemlendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel sorun çıkarmıyor çıkarmıyor diyordum ve ilk sorunumla karşılaşmış bulunmaktayım :D bugün sabah kalktığımda farkettim sanki suya girmiş çıkmış gibiydi :S halbuki su ile uzaktan yakından kesinlikle teması olmadı arkadaşlar. içinde su ve nem varmış gibi ekranın içinde. ne yapabilirz bu soruna gerçekten çok moral bozucu.

edit: kasa açıklığı sorunu yok telefonun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 25 Aralık 2010; 11:49:52 >

• Hiç elleme kuru ve sıcak bir yerde tut kendi kendine düzelir.. kurcalarsan daha beter olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Hiç elleme kuru ve sıcak bir yerde tut kendi kendine düzelir.. kurcalarsan daha beter olabilir..

zaten hep kuru yerdeydi nasıl oldu anlayamadım kesinlikle su ile ilgisi olmadı. şuan laptopun fanının yanında. birazı kuruyor geçiyor yanıma alınca geri aynısı tekrar geliyor soğuk havalarla ilgisi olabilirmi acaba? kendi kendine düzelir umarım dediğiniz gibi Ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkürler.

• hiç elleme kurumasını bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Virtual Devil***

hiç elleme kurumasını bekle
    tamam teşekkürler peki ya kurumazsa? birkaç yerde açılıp temizlenmesi videosunu gördüm ön kapağı açsammı diye düşündüm sonra vazgeçtim sizlere bir sorayım dedim. peki bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

quote:

Hiç elleme kuru ve sıcak bir yerde tut kendi kendine düzelir.. kurcalarsan daha beter olabilir..

zaten hep kuru yerdeydi nasıl oldu anlayamadım kesinlikle su ile ilgisi olmadı. şuan laptopun fanının yanında. birazı kuruyor geçiyor yanıma alınca geri aynısı tekrar geliyor soğuk havalarla ilgisi olabilirmi acaba? kendi kendine düzelir umarım dediğiniz gibi Ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    kaloriferin üstüne koy gün boyu dursun belki geçer. neden olduğunu bilemiyorum :S

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hangi İlde Yaşiyorsun birader Denize Yakın bi Yerdemisin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaspian

evet hocam antalya denize yakınım ne olduki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Evde Rütübet varmi peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaspian -- 25 Aralık 2010; 12:29:24 >

• quote:

quote:

quote:

Evde Rütübet varmi peki

hayır hocam yok zaten bu gece olmuş nasıl olmuşsa 2 aya yakındır telefon bende böyle birşey yoktu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evde Rütübet varmi peki

hayır hocam yok zaten bu gece olmuş nasıl olmuşsa 2 aya yakındır telefon bende böyle birşey yoktu

Alıntıları Göster
    Dedigim gibi Denize Yakinsan Odada Nem Vardir Hocam Dikkat et derim ben

• quote:

peki hocam teşekkürler ilginiz için
  • quote:

quote:

Rica Ederim
  • quote:

quote:

quote:

Rica Ederim

Alıntıları Göster
    Kalorifer filan zarar verebilir bir kase pirincin içine at, pirinç nemi emer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan Aybek

dışarıya çıkacağım birazdan bir buluşmam var oradan gelince ilk işim o olacak bende duymuştum onu teşekkürler hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okan Aybek

dışarıya çıkacağım birazdan bir buluşmam var oradan gelince ilk işim o olacak bende duymuştum onu teşekkürler hocam

Alıntıları Göster
    pirinç dolu bir kavanoza koyarsan tüm rutubeti alacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

pirinç dolu bir kavanoza koyarsan tüm rutubeti alacaktır.

Alıntıları Göster
    En sıcak veya en soğuk hatta nemli bir ortamda dahi olsan ekranın durup dururken nemlenmesi
    normal değil , öyle olsa tüm ekranlar sürekli nemlenir kurur sıkıntı yaşatır bence bir saç kurutma makinesiyle kurut
    iyice her tarafını , sök bataryayı filan ısıt kurusun derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological

En sıcak veya en soğuk hatta nemli bir ortamda dahi olsan ekranın durup dururken nemlenmesi
    normal değil , öyle olsa tüm ekranlar sürekli nemlenir kurur sıkıntı yaşatır bence bir saç kurutma makinesiyle kurut
    iyice her tarafını , sök bataryayı filan ısıt kurusun derim....

Alıntıları Göster
    Telefonun pilini sök.Pirinç dolu bir kaba koy.Nemi alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Telefonun pilini sök.Pirinç dolu bir kaba koy.Nemi alır

Alıntıları Göster
    Denizle ne alakası var arkadaşlar, yok rutubet, yok kalorifer, saç kurutma falan vs... Çok ilginç öneriler yapılmış arkadaşım ama, kulaktan dolma bilgilerle işlem yapma, sorun devam ederse doğru servise götür. Telefonda kalıcı bir hasar yaratırsan daha kötü, cihaz garanti dışına çıkar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Denizle ne alakası var arkadaşlar, yok rutubet, yok kalorifer, saç kurutma falan vs... Çok ilginç öneriler yapılmış arkadaşım ama, kulaktan dolma bilgilerle işlem yapma, sorun devam ederse doğru servise götür. Telefonda kalıcı bir hasar yaratırsan daha kötü, cihaz garanti dışına çıkar....

Alıntıları Göster
    hocam şimdide sanki içeride bulut varmış gibi nemli nemli pirince attım biraz ama pek bi etkisi olmadı biraz azaldı sadece sanki içeride bir bulut varmış gibi. bi ara gece bataryayı söküp pirince gömeceğim bütün gece beklesin umarım işe yarar. hayır benim anlamadığım kasa açıklığı problemim yok hiçbiryerden hava alması mümkün değil gibi görünüyor nasıl olabilir. birde hadi diyelim rutubetten vs oldu ama 2 aydır bu cihaz bende neden durup dururken 1 gecede oldu? :S bu dandik sorun için 1 ay bekletecekler beni biliyorum ve 1 ay telefonsuz hayatta gezemem mesaj atmam arama yapmam gerekiyor sürekli ve yedek bir telefonum yok. Seviyorum bu telefonu değiştirmekte istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım of

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.