Şimdi Ara

ŞOK BEYLER NOKİA 5230 (BEYAZ) SIFIR (SADECE 3 GÜN 275tl......)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayırlı akşamlar arkadaşlar.ürün sıfırdır.henüz 10dk önce alında yani fatura tarihi 26,03,2010 dur.hediye çeki ile teknolojix mağazasından alınmıştır.fatura fiyatı 400tl dir.ikinci el felan değil jelatininde hiç bir şekilde el bile değmeden sizin olacaktır.istediğim rakam oldukça makuldur.pazarlık kesinlikle düşünmüyorum.istediğim rakam üzerinden takas teklifi yapmayınız lütfen.bu rakam takas fiyatı değil satış fiyatımdır.hepinize hayırlı forumlar arkadaşlar...

NOT: SADECE CUMA GÜNÜNE KADAR FİYATI 275tl YAPIYORUM.SATILMADIĞI TAKTİRDE YİNE 299TL ÜZERİNDEN SATIŞA DEVAM EDERİM...
    BUNUN ÜZERİNE NE TAKAS NEDE PAZARLIK TEKLİF EDİN.BU TÜR MESAJLARINIZI CEVAP VERMEDEN SİLECEĞİM...

TEL : 0530 212 32 40
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_e_s_i_r_e -- 31 Mart 2010; 15:18:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfır için gerçekten iyi hatta çok iyi fiyat.. Alana şimdiden hayırlı olsun.. İhtiyacım olsaydı kaçırmazdım.. Hayırlı satışlar..
  • teşekürler hocam.kıymet bilene harika bir fiyat.

• jelatini açılmamış kutudaysa yani kutunun üzerinde kvk jelatini varsa bedava
  • 5130 xpress almasaydım kaçırmazdım bunu... Gözüm kaldı walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komalemdar -- 27 Mart 2010; 0:53:26 >
  • siyah olsaymış keşke
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM attım Cevap bekleniyor...
  • arkadaşlar ticaretini yapan arkadaşlarda fiyatı görünce hemen dış jeltininden bahsediyorlar ama onlara gelmez benim cihazlarım belirtmek isterim.distribitör de bile bukadar ucuzunu bulamazlar idda ediyorum.yani kullanmak için alacak olan arkadaş çok uygun fiyata sahip olmuş olacakçjelatini mağaza görevlisinin yanında açıyorum ki bu cihazlardan 5800 da dahil 10 a yakın sattım ölü pixel vs varmı yokmu diye...,üzerine basa basa takas ve pazarlık yok diye koca koca harflerle yazmama rağmen 250 olmazmı lg telefonla takas olmazmı gibi teklifler geliyor...allaha havale ediyorum...dahada bişey demiyorum...

• Açmayacağınız bir telefon numarası koyacağınıza hiç koymayın daha iyi.Dünden beri 5ten fazla aradım,geri dönüş dahi yapmadınız.Satıcı sizsiniz,kurallar sizin saygı duyuyorum
    Hayırlı satışlar.
  • Cihaz tarafımdan alınmıştır.
  • tamam kızma üstad..nedenini belirttim sana...allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: d_e_s_i_r_e

tamam kızma üstad..nedenini belirttim sana...allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.