Şimdi Ara

Annem Satırla Saldırıya Uğradı Saldırgan Hala Serbest.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
7.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annem pazar günü satırla saldırıya uğradı ve darp raporu aldık pazartesi jandarmaya gittik.

Artık bürokrasi mi dersiniz ne dersiniz can güvenliği yok annemin.

Elimizde görüntülerle ifade vefmemize rağmen herhangi bir işlem yapılmııyor hala.

Yardımcı olacak herhangi bir tanıdığı olan bir kişi varsa lütfen twitini paylaştığı kardeşime yada bradan bana yazabilir misiniz?

• Darp raporu BTM ise serbest kalması gayet doğal.Fakat görüntüler,müşteki ve tanık anlatımlarından dolayı savcı,sanık hakkında iddianame düzenleyip kamu davası mütaala edecektir.Jandarma,sanığın tanıdık olması vs nedenlerle şikayetinizi işleme almamış olabilir.Elinizdeki deliller ile savcılık ön büroya gidip şikayetçi olun.
    quote:

Orijinalden alıntı: wustafa1771

Arkadaşlar gerçektenyazdıklarınıza inanamıyorum ilk önce. Hukuki yollardan da arıyoruz hakkımızı darp raporu ifade verdik. Ama elmizde kamera kayıtları da olan kesin bir olay varken bunun için kadıncağızı suçlamanız gerçekten kanımı dnduruyor.

Bu olay olduktan sonra 2 gün uyuyamadım her telefona mesaj geldiğinde korkarak bakıyorum telefona. Gerçekten hiçbirinizin annesinin başına bir şey gelmemesini dilerim.

Konu ne kardeşlik konu ne ? Bu adam annene niye saldırdı ? Anneni tanıyor muydu ? Annenle ne tür bir ilişkisi vardı ? Bu kadar öfkelenmesinin sebebi ne ? Daha bir ton soru sorabilirim . Bunları söyleki kim haklı kim haksız yada kim daha haksız karar verebilelim . Silahla birini vurmakda doğru bir hakreket değil ama kendini korumak içinse haklı görülebilir . Sen önce konu ne onu söyle ?

quote:

Arkadaşlar gerçektenyazdıklarınıza inanamıyorum ilk önce. Hukuki yollardan da arıyoruz hakkımızı darp raporu ifade verdik. Ama elmizde kamera kayıtları da olan kesin bir olay varken bunun için kadıncağızı suçlamanız gerçekten kanımı dnduruyor.

Bu olay olduktan sonra 2 gün uyuyamadım her telefona mesaj geldiğinde korkarak bakıyorum telefona. Gerçekten hiçbirinizin annesinin başına bir şey gelmemesini dilerim.

Kerimcem denen varlığı ciddiye alma birader, forumun en azılı trollerinden birisidir. 1 aydan fazla vakit geçiren herkes blokluyor zaten kendisini. Reddit'te de görmüştüm konunu, umarım kısa sürede çözülür. Annenize de çok geçmiş olsun.

Olayı bilmiyorum ama bu duruma neden yanıt vermediğin şüpheli. Ek olarak twitterda bu görsele yönelik yapılan "kadın o kadına satırla vurulur mu" algısı ne geri kalmış bir algı. Erkek olsa vuralım mı ne bu? Zaten yorumda kadın cinsiyetçisi bir topluluğun tweetini görünce işkillenmiştim. Olayın aslını bilmiyorum ancak dediğiniz gibiyse en büyük cezayı alsın. Ama şu "o kadın" algısından vazgeçin. Kadın cinsiyetçilerini pohpohlamaktan başka bir şey değil. Aynı "öğretmen" güzellemesi gibi. Haber başlıklarına öğretmeni darp ettiler yazıp röportajlarda da "öğretmene yapılmaz bu" diyip, olayı biraz daha üzücü hale getiriyorlar. İnsan soruyor: Allah allah acaba mühendis olsa dövülür müydü diye. Ha bir de bundan ultra hali var "kadın öğretmen" vov. Erkek öğretmen olsa hadi neyse.

• adamın saldırma bahanesi ne anene? geçmişolsun.

kadının kafasını yarmış nasıl almamışlar içeri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Mayıs 2021; 17:3:47 >
  • Şahıs ve mekan ismi vererek hedef göstermek suçtur
    Hakkını kanuni yollarla ara
  • Anneler kutsaldir ne alaka saldirganin kendi annesi mi
  • Kardeşlik konuyu ve tartışma sebebinide yazarsan sevinirim . Niye satırla saldırıya uğradı , saldıranla arasında ne gibi bir ilişki var vs..

• Arkadaşlar gerçektenyazdıklarınıza inanamıyorum ilk önce. Hukuki yollardan da arıyoruz hakkımızı darp raporu ifade verdik. Ama elmizde kamera kayıtları da olan kesin bir olay varken bunun için kadıncağızı suçlamanız gerçekten kanımı dnduruyor.

• wustafa1771 W kullanıcısına yanıt

kimse annaeni suçlamadı niçin saldırdı diye sorduk.

• quote:

Konu ne kardeşlik konu ne ? Bu adam annene niye saldırdı ? Anneni tanıyor muydu ? Annenle ne tür bir ilişkisi vardı ? Bu kadar öfkelenmesinin sebebi ne ? Daha bir ton soru sorabilirim . Bunları söyleki kim haklı kim haksız yada kim daha haksız karar verebilelim . Silahla birini vurmakda doğru bir hakreket değil ama kendini korumak içinse haklı görülebilir . Sen önce konu ne onu söyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 26 Mayıs 2021; 17:27:8 >

• Bugs bunny ve arkadaşları iş başında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Bu mesaj silindi.

adam satirla saldirdigi halde ceza almiyotsa topla arakdaslarini adam tekken cokun kardes

kadina el kaldiran serefsizlere ceza sart

hele ki annense

kirin kemiklerini

• Konu ne olursa olsun, satırlar birisine saldırılıyor ve saldırgan serbest bırakılıyor, ötesi var mı bilmiyorum.

• İstanbulda sokakta durduk yere sırtından bıçaklanıyor, dövülüyor, denize atılıyor insanlar. Türkiye yi cehennem yaptılar, cehennem.

Erdoğan gitmeli, yoksa suçluların cezasız kaldığı ülke olmaya devam edecek Türkiye.
  • Darp raporu BTM ise serbest kalması gayet doğal.Fakat görüntüler,müşteki ve tanık anlatımlarından dolayı savcı,sanık hakkında iddianame düzenleyip kamu davası mütaala edecektir.Jandarma,sanığın tanıdık olması vs nedenlerle şikayetinizi işleme almamış olabilir.Elinizdeki deliller ile savcılık ön büroya gidip şikayetçi olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 26 Mayıs 2021; 19:17:51 >
  • Adama iç kanama geçirtene kadar dövmeniz lazım, güç sizinle olsun inşaAllah.

• quote:

Kerimcem denen varlığı ciddiye alma birader, forumun en azılı trollerinden birisidir. 1 aydan fazla vakit geçiren herkes blokluyor zaten kendisini. Reddit'te de görmüştüm konunu, umarım kısa sürede çözülür. Annenize de çok geçmiş olsun.

• yapman gereken çok basit kardeşim, eğer bu adamın ceza almasını istiyorsan yapman gerekenler; ekşi sözlükte güvenilir birini bulup video ve kanıtlarla birlikte güzel bir yazı yazıp, ekşi sözlük yazarına veriyorsunuz. ardından twitter tt hizmeti veren kişiler var, onlara ulaşıp gerekli ödemeleri yaptıktan sonra konutu tt yaptırıyorsunuz. Sonra adalet in ne kadar hızlı işlediğine tanık olacaksın.

• Dh nın başı azılı akapeli haliyle kerimcem gibi amipler de bitmiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.