Şimdi Ara

Annem sınava girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar annem bu sene sınava girdi kendisi 1992 ticaret meslek lisesi muhasebe mezunu. Şimdi bu puanlarla nasıl bi tercih yapmalıdır yönlendirirseniz sevinirim. Öncelik denizli ve antalyadaki bölümler, 2 ve ya 4 yıllık farketmez ortalama bi bulabileceği bi bölüm olsa yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changess -- 14 Temmuz 2017; 15:9:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mezuna bıraksın seneye daha iyi olabilir

• Ek yerleştirme olayları ne bilmiyorum ama uzaktan öğretim denilen bir şey var onu düşünür mü? Annem 2. Üniversiteyi bitirdi uzaktan öğretimle

• İş bulabilmesi istiyormuşsunuz o zaman uzaktan üniversiteyi boşverin ben keyfi okumak istediğini sandım

• Ticaretle ilgili bölüm secerse 31binden girecek. Onu seçmesi daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyjude9 kullanıcısına yanıt
    Mezuna bıraksa da pek sınava çalışma fırsatı olmuyor o yüzden bu senekinden pek farklı olmaz diye düşünüyorum

• Bu arada mezun diyoruz da mezun olalı 20 seneden fazla oldu zaten bu puanlarla yerleşip iyi kötü bi iş bulabileceği bölüm var mı önerebileceğiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heyjude9 kullanıcısına yanıt
    dostum bence güzel puanlar mezun olduğu yıl ve liseyi baz alırsak :)

anneniz bence bulunduğu bir şehirde 2 yıllık muhasebe yazsın sonra önlisanstan kpss ye hazırlansın.

örn ben :D dışardan bitirdim liseyi ve 2 yıllık muhasebe mezun oldum qeçen yıl iyi puan alamadım . ve şuan 2018 için yavaştan kpss hazırlanıyorum tekrar.

NOT: Atamaları araştırabilirsinz. şuan 2inci atamayla 86 düştü sanrım ama 2018 alım yaparsa daha da düşermi.

alım yapmazsa 90 lara çıkarmı bilemem benimki öneri sadece karar sizin vebal almayım yani araştırın sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 14 Temmuz 2017; 15:18:28 >
  • Güncel

• Güncell. Arkadaşlar önerebileceğiniz bölüm yok mu

• Obp anneni de geri atmış hep bu obp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.