Şimdi Ara

Sınava az uyayarak girmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim için feni nerdeyse fullemem gerek o yüzden uyumadan demeyelim de saat 3-4 gibi uyusam ve 3 saat uyusam sorun olur mu adrenalin den dolayı dinç olurum di mi ?

• Hayır uyu dinç olmazsın yorgun girme sınava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadaşım fen sınavına girmeden önce sabahlamisti. Biyoloji ye bakmamisti gece 4-5 e kadar biyoloji calismisti. Biraz etkisi olmuş olacakki 8k oldu sınavda.
    Sorduğumda da 4 saat uyku yetti demişti. Tabi olumsuz etki eder az uyku ama çokta fark ettirmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRİSE6 -- 24 Haziran 2016; 22:28:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bünyeden bünyeye değişir daha önceden denemediyseniz kendinizi yapmayın
  • Lys1 e 4 saatlik uykuyla girdim. Bi şey değişedi

• Ben iki sınava da (ygs, lys1) istem dışı uykusuz girdim gergin olduğumdan uyuyamadım gece. Berbat oluyor benim bünyeme iyi gelmedi bence yapma böyle bişey...

• Yaklaşık 8 aydır 4 saat uyuyorum. Mat sınavına da öyle girdim gayet dinçtim fene de öyle gireceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sınava uyumadan girmeyi planlıyorum fizikte dinç olsam yeter, zaten adam gibi konsantrasyonum 30-40 dakika sürüyor. Ayrıca uyumadan giren arkadaşlarım oldu o sınav anında uyku falan düşünülmüyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Bu sınava uyumadan girmeyi planlıyorum fizikte dinç olsam yeter, zaten adam gibi konsantrasyonum 30-40 dakika sürüyor. Ayrıca uyumadan giren arkadaşlarım oldu o sınav anında uyku falan düşünülmüyor zaten.

Derdine ne hocam 3-4 saat uyu bari.

• Elinize kitapçığı verdiğinde hiçbir şey aklınıza gelmez merak etmeyin sadece siz kitapçık ve emeğiniz ...
  • BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim su anki durumum. Uyuyup biyolojide dibi gormekten korkuyorum ygsden sonra acmadim. Nerden calismis onu da biliyorsan soyler misinn?

• Merkez1234 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka uyuyakalırım zaten hocam da, mat sınavından önce planlı olarak 11 de uyumuştum bugün uyumak gibi bir planım yok. Okul yakın zaten 9 da kalkıp gidicem 5 gibi uyurum.

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Ben de 4 saat uyuyup mata girdim. Hiçbir şey olmuyor doğrusu. Bugün de Allah ne verdiyse artık.

• Bilmiyorum üzerinden iki yıl geçti. Özet kitaplarinin birinden çalışmıştır büyük ihtimal.

• Lys1'e 1 gun onceden gec yatarak girdim rahat uyurum diye gram uyuyamadim, ciddiyim 30 dk ya uyudum ya uyumadim butun gece ama sinavda sorun olmadi kisiye bagli dogrusu.

Lutfen bu bi isaret olsun da benim sonucum da iyi gelsin lutfen lutfen
    Ben de asel ozet kitabindan okuyordum vira Bismillah

• Normal duzenin neyse onu sakin bozma

• Ben de 4 gibi uyuyacagim. Fen sinavlari yorucu sinavlar degil efol sarf etmeden cozulecektir matematik ve geometri gibi degil. Zaten son sinav olmasi da nedeniyle uykusuzlugun dokunacagini sanmiyrum

• İnşallah iyi gelir.
    Kolay gelsin.

Size de basarilaar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.